Shampoo & Body wash

Categorieën (0)
Katrin Head & Body
Katrin Head & Body
Katrin Head & Body is een zeer huidvriendelijke zeep en shampoo met een antistatische haarformule. Verkrijgbaar in een 500ml en 1000ml uitvoering voor de bijpassende zeepdispenser.
Tork Douchezeep
Tork Douchezeep
Een verfrissende douchecrème met een unisex geur Verrijkte gebruikerservaring: Zachte formulering met een parelachtige glans Dermatologisch getest Huidvriendelijke pH-waarde Verkort de tijd voor schoonmaakpersoneel: Gecertificeerd moeiteloos bijvullen* in minder dan 10 seconden** Helpt goede hygiëne te waarborgen: Een in de fabriek verzegelde fles met een nieuwe pomp voor elke vulling helpt het risico op besmetting te verminderen en beschermt de inhoud tot aan de gebruiker. Verminder afval: Fles trekt vacuüm, dit leidt tot 70% minder afvalvolume*
Vloeibare huidzeep (S2)
Vloeibare huidzeep (S2)
Tork Mild Soap is ideaal voor dagelijks handen wassen in sanitaire ruimten in bijvoorbeeld kantoren, hotels, restaurants en openbare ruimten. Het is een milde, crèmeachtige zeep en is dermatologisch getest. De zeep geeft een rijk, romig schuim vrij en is zuinig in gebruik. Tork Premium Mild Liquid Soap is een zeep voor alle omstandigheden. Tork Hair & Body Liquid Soap is een geparfumeerde combinatie van zeep en shampoo voor een efficiënte waservaring van lichaam en haar. Een 2-in-1 douchegel en shampoo. Het product is dermatologisch getest en heeft een rijk en crèmeachtig schuim. Dit product is geschikt voor douches in onder andere hotels, sportfaciliteiten of scholen. Voor gebruik in S2 dispensers.
Vloeibare zeep
Vloeibare zeep
Heerlijke zachte vloeibare zeep. De zeep zorgt voor een grondige reiniging en uw huid/haar voelt weer zacht en soepel aan.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.