Beschermende kledij & materialen

Latex handschoen ongepoederd wit
Latex handschoen ongepoederd wit
De comfortabele kwaliteitshandschoenen zijn bijzonder geschikt voor gebruik in de medische sector (niet steriel), de voedingsindustrie, horecakeukens en de schoonmaaksector. Dankzij het dunne materiaal bieden ze je handen tevens perfecte bescherming bij werkzaamheden in de tuin en bij doe-het-zelfklussen.
Wegwerphandschoen Nitril
Wegwerphandschoen Nitril
Dunne en flexibele nitril wegwerphandschoen. Zeer comfortabel en met goede grip met getextureerde vingertoppen. Kleur blauw. Lengte 24 cm. Poedervrij. Zonder siliconen.
Huishoudhandschoen in latex
Huishoudhandschoen in latex
De huishoudhandschoon heeft een 100% natuurlatex-coating en zijn uiterst flexibel en geruwd op handpalm en vingers voor goede grip. Ze zijn voorzien van een rolrand voor gemak bij aan- en uittrekken.
Tomo-1 Intelligent CO2 Monitor USB-Lader
Tomo-1 Intelligent CO2 Monitor USB-Lader
"Een goede luchtkwaliteit is van essentieel belang voor een gezond binnenklimaat. Met de TOMO-1 luchtkwaliteitsmeter weet je altijd wanneer jouw omgeving effect kan hebben op jouw gezondheid. Verschijnselen zoals hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid ontstaan vaak door een te hoog CO2-gehalte. Bescherm jezelf, je familie en medemens. Deze slimme meter is ontworpen om jouw lifestyle gezonder te maken. Met de vernieuwde NDIR-sensor wordt het CO2-gehalte, de luchtvochtigheid en temperatuur nauwkeurig gemeten. Door de heldere kleuren op het lcd-scherm kun je in één oogopslag zien wanneer je moet luchten. De meter is conform de Belgische wetgeving en voldoen aan alle vereisten voor Vlaamse scholen en contactberoepen. Door het compacte formaat neem je het apparaat gemakkelijk mee en meet je meerdere ruimtes zoals klaslokaal, restaurant, woon- of slaapkamer, auto of werkplaats."
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.