Afvalbakken en -zakken

Nieuw
Afvalzak LDPE 70x110
Afvalzak LDPE 70x110

• Afvalzak welke voldoet aan Vlarema 7 en Vlarema 8
• Gemaakt van minimaal 80% gerecycled materiaal, waarvan minimaal 50% post consumer afval
• Inhoud van ongeveer 115 liter
• Oa geschikt voor gebruik in grote afvalbakken en in werkwagens

Afvalzak LDPE 50x60 grijs 0,16my 50/rol
Afvalzak LDPE 50x60 grijs 0,16my 50/rol
Afvalzakken van regeneraat-HDPE gemaakt van minstens 80% gerecycled materiaal, waarvan minstens 50% post consumer afval 50 stuks/rol, 1.500 stuks/doos
Afvalzak LDPE 90x120 grijs 0,42my 10/rol
Afvalzak LDPE 90x120 grijs 0,42my 10/rol
Afvalzakken van regeneraat-LDPE gemaakt van minstens 80% gerecycled materiaal, waarvan minstens 50% post consumer afval 10 stuks/rol, 100 stuks/doos
Afvalzak LDPE trekband
Afvalzak LDPE trekband
LDPE kunststof afvalzakken zijn gemaakt van Low Density PolyEthyleen en hebben een hogere mate van transparantie dan zakken van HDPE. LDPE afvalzakken zijn sterk! Onze LDPE afvalzakken voldoen aan de hoogst gestelde kwaliteitseisen, waardoor onze vuilniszakken niet scheuren of open gaan langs de sealnaden. Een goede kwaliteit is de belangrijkste eis van een LDPE afvalzak, omdat deze zakken veel gebruikt worden onder de meest zware omstandigheden. LDPE is 100% recyclebaar en daarmee uitstekend geschikt voor hergebruik en recycling.
Pedaalemmerzak HDPE
De HDPE afvalzakken hebben een hoge dichtheid. Deze zijn geschikt voor verschillende pedaalemmers en voor kleine algemene, dagelijkse toepassingen. Gemakkelijk te vervangen.
Vuilniszak LDPE
Vuilniszak LDPE
DEISS - LDPE Vuilniszakken gemaakt van gerecycleerde korrels. Bewezen productiemethoden zorgen voor een constant hoge kwaliteit. De afvalzakken van LDPE zijn lek en scheurbestendig.
Katrin Hygiëne zakken
Katrin Hygiëne zakken
Katrin witte hygiëne zakjes in een doosje van 30 stuks handig in een houder te stoppen om ze effectief op hun plaats te houden. Geschikt voor de Katrin hygiëne houder.
PE hygiëne zak
PE hygiëne zak
Door de Tork Sanitary Towel Bags te gebruiken kan hygienisch afval op een discrete manier verwerkt worden, voordat het in de afvalbak gedaan wordt. Deze Tork Sanitary Towel Bags zijn geschikt voor de Tork Sanitary Towel Bag Dispenser systeem B5.
Tork B1 afvalzak transparant 50L
Tork B1 afvalzak transparant 50L

• 100% gerecyclede afvalzak gemaakt van minimaal 55% PCR-plastic (Post-Consumer Recycled)
• Gebruiksvriendelijke rol voor makkelijke verwerking bij vervanging in de afvalbakken
• Speciale afdichting voorkomt scheuren en morsen bij verwerking van afvalzak wisselingen
• Geschikt voor B1 afvalbakken van 50 liter

Composteerbare pedaalemmerzakken
Composteerbare pedaalemmerzakken
Composteerbare zakken zijn een sterk en duurzaam alternatief voor gewone plastic zakken en zijn ideaal voor het sorteren van GFT-afval voor compostering.
Papieren afvalzakken
Papieren afvalzakken
Papieren ECO netsterke afvalzak, geschikt voor al het papieren handdoekafval, waarmee dit in 1 geheel mee gerecycleerd kan worden zonder dat de zak van het afval gescheiden hoeft te worden.
Afvalbak met deksel en voetbediening
Afvalbak met deksel en voetbediening
Afvalbak van kunststof. De afvalbak is ideaal voor afval of het recycleren. De deskel kan geopend worden tot 90° en de bak beschikt over een pedaal zodat uw handen altijd vrij blijven.
Afvalbak met swingdeksel
Afvalbak met swingdeksel
De afvalbak is uitgerust met een swingdeksel en geschikt voor een grote hoeveelheid afval. De witte kleur is perfect te combineren met elk type interieur. Het swingdeksel sluit hermetisch waardoor de vieze geurtjes tegen gehouden worden.
Afvalbak Modulair
Afvalbak Modulair
Zeer degelijke modulaire afvalbak van gepoedercoat staal voorzien van zakhoudbeugels en verstelbare pootjes. Inclusief connectiemateriaal waardoor meerdere units aan elkaar gekoppeld kunnen worden om een afvalscheidingsstation voor meerdere afvalstromen te creëren. Functioneel en robuust. Gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De afvalbak wordt zonder top geleverd. De top kan apart besteld worden en is in verschillende kleuren beschikbaar om de diverse afvalstromen te kunnen onderscheiden. Optioneel is tevens een binnenbak leverbaar.
Afvalbak rond met deksel
Afvalbak rond met deksel
Plastic, ronde afvalbak met een losse deksel. Geschikt voor verschillende ruimtes zoals keuken, werkkamer.
Afvalbak Swing 40L wit
Afvalbak Swing 40L wit
  • Afvalbak Swing
  • makkelijk toegankelijk door kanteldeksel
  • Grote opening
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Afvalbakken
Afvalbakken
Vierkante afvalbak. Ideaal voor afval of recycling.
Bekerbak 5-gaats 50L
Bekerbak 5-gaats 50L
Kunststof afvalbak met vlak deksel voorzien van ABS kunststof bekerinzet. Door het efficiënte stapelsysteem passen er meer bekers in de bekerbak. De inzet bevat 5 gaten/ buizen met een doorsnede van 85 mm voor het inzamelen van bekers en 2 gaten/ buizen van 35 mm doorsnede voor roerstaafjes. De inzet is netjes afgewerkt zonder scherpe randen, waardoor eenvoudig te legen en schoon te maken.
Durable vlamdovende afvalbak
Durable vlamdovende afvalbak
Afvalbak met zelfdovend deksel dat preventieve brandbeveiliging biedt. Het unieke afneembare en zelfdovende aluminium deksel verstoort de zuurstofstroom in de vaten en verstikt de vlammen in een vroeg stadium.
Katrin Afvalbak
Katrin Afvalbak
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. Hoge vulcapaciteit van 8 liter (dameshygiëne) tot 50 liter en is geschikt voor wandmontage. De oplossingen voor hygiëne van Katrin zijn de houder voor hygiënische zakje. Dit is een standaard dispenser voor alle damestoiletten. Eenvoudig bijvullen met de passende hygiënezakjes.
Katrin Afvalbak in metaal
Katrin Afvalbak in metaal
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. Deze afvalbak van metaal is stijlvol en toch robuust, heeft een formaat van 25 liter en is geschikt voor wandmontage.
Katrin afvalbakken
Katrin afvalbakken
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De afvalbak met deksel is verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) en in 2 formaten (25 en 50 liter) en is geschikt voor wandmontage.
Katrin hygiëne afvalbak
Katrin hygiëne afvalbak
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De dameshygiëne dispenser met deksel en een vulcapaciteit van 8 liter, is verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) en is geschikt voor wandmontage
Katrin hygiëne zakjes dispenser
Katrin hygiëne zakjes dispenser
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken en houder voor hygiënische zakjes voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De oplossingen voor hygiëne van Katrin zijn de houder voor hygiënische zakjes. Dit is een standaard dispenser, verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) voor alle damestoiletten en eenvoudig bij te vullen met de passende hygiënezakjes.
24 out of 41 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.