Afvalbakken en houders

Afvalbak met deksel en voetbediening
Afvalbak met deksel en voetbediening
Afvalbak van kunststof. De afvalbak is ideaal voor afval of het recycleren. De deskel kan geopend worden tot 90° en de bak beschikt over een pedaal zodat uw handen altijd vrij blijven.
Afvalbak met swingdeksel
Afvalbak met swingdeksel
De afvalbak is uitgerust met een swingdeksel en geschikt voor een grote hoeveelheid afval. De witte kleur is perfect te combineren met elk type interieur. Het swingdeksel sluit hermetisch waardoor de vieze geurtjes tegen gehouden worden.
Afvalbak Modulair
Afvalbak Modulair
Zeer degelijke modulaire afvalbak van gepoedercoat staal voorzien van zakhoudbeugels en verstelbare pootjes. Inclusief connectiemateriaal waardoor meerdere units aan elkaar gekoppeld kunnen worden om een afvalscheidingsstation voor meerdere afvalstromen te creëren. Functioneel en robuust. Gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De afvalbak wordt zonder top geleverd. De top kan apart besteld worden en is in verschillende kleuren beschikbaar om de diverse afvalstromen te kunnen onderscheiden. Optioneel is tevens een binnenbak leverbaar.
Afvalbak rond met deksel
Afvalbak rond met deksel
Plastic, ronde afvalbak met een losse deksel. Geschikt voor verschillende ruimtes zoals keuken, werkkamer.
Afvalbak Swing 40L wit
Afvalbak Swing 40L wit
  • Afvalbak Swing
  • makkelijk toegankelijk door kanteldeksel
  • Grote opening
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Afvalbakken
Afvalbakken
Vierkante afvalbak. Ideaal voor afval of recycling.
Bekerbak 5-gaats 50L
Bekerbak 5-gaats 50L
Kunststof afvalbak met vlak deksel voorzien van ABS kunststof bekerinzet. Door het efficiënte stapelsysteem passen er meer bekers in de bekerbak. De inzet bevat 5 gaten/ buizen met een doorsnede van 85 mm voor het inzamelen van bekers en 2 gaten/ buizen van 35 mm doorsnede voor roerstaafjes. De inzet is netjes afgewerkt zonder scherpe randen, waardoor eenvoudig te legen en schoon te maken.
Durable vlamdovende afvalbak
Durable vlamdovende afvalbak
Afvalbak met zelfdovend deksel dat preventieve brandbeveiliging biedt. Het unieke afneembare en zelfdovende aluminium deksel verstoort de zuurstofstroom in de vaten en verstikt de vlammen in een vroeg stadium.
Katrin Afvalbak
Katrin Afvalbak
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. Hoge vulcapaciteit van 8 liter (dameshygiëne) tot 50 liter en is geschikt voor wandmontage. De oplossingen voor hygiëne van Katrin zijn de houder voor hygiënische zakje. Dit is een standaard dispenser voor alle damestoiletten. Eenvoudig bijvullen met de passende hygiënezakjes.
Katrin Afvalbak in metaal
Katrin Afvalbak in metaal
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. Deze afvalbak van metaal is stijlvol en toch robuust, heeft een formaat van 25 liter en is geschikt voor wandmontage.
Katrin afvalbakken
Katrin afvalbakken
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De afvalbak met deksel is verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) en in 2 formaten (25 en 50 liter) en is geschikt voor wandmontage.
Katrin hygiëne afvalbak
Katrin hygiëne afvalbak
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De dameshygiëne dispenser met deksel en een vulcapaciteit van 8 liter, is verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) en is geschikt voor wandmontage
Katrin hygiëne zakjes dispenser
Katrin hygiëne zakjes dispenser
Katrin zorgt er met zijn afvalbakken en houder voor hygiënische zakjes voor dat uw sanitaire ruimte fris en schoon is. De oplossingen voor hygiëne van Katrin zijn de houder voor hygiënische zakjes. Dit is een standaard dispenser, verkrijgbaar in 2 kleuren (wit en zwart) voor alle damestoiletten en eenvoudig bij te vullen met de passende hygiënezakjes.
Kunststof afvalbak met deksel
Kunststof afvalbak met deksel
Afvalbak gemaakt van kunststof, gemakkelijk te reinigen met een doekje. De vuilniszakken zijn eenvoudig te bevestigen aan een losse binnenring.
Lucart Identity Invisibin afvalbak 43L
Lucart Identity Invisibin afvalbak 43L

• Uitgebalanceerd assortiment Identity dispenser en afvalstroom oplossingen
• Afvalbak in de Lucart Identity lijn
• Kan zowel staand als aan de muur bevestigd worden
• Geschikt voor afvalzakken: ±70x80cm
• Hoogwaardige kwaliteit afvalbakken van ABS-PP kunststof
• Afgeronde opening zorgt voor minder inkijk in de afvalbak
• Zowel in witte- als in zwarte afvalbak verkrijgbaar

Mini afvalbak (B3)
Mini afvalbak (B3)
De Tork Afvalbak van 5 liter uit de Elevation-lijn kan worden gebruikt voor normaal afval in kleine sanitaire ruimten of voor sanitair afval binnen het hokje. Het zelfsluitende deksel en de verborgen afvalzak garanderen hygiëne en comfort. Tork Elevation-dispensers hebben een functioneel, modern ontwerp dat een blijvende indruk maakt op uw gasten.
Papierbak van 100% recycleerbaar golfkarton
Papierbak van 100% recycleerbaar golfkarton
Papierbak van golfkarton. Deze gebruiksvriendelijke papierbak met een inhoud van 20L is 100% recycleerbaar.
Pedaal emmer metaal rond met binnenemmer
Pedaal emmer metaal rond met binnenemmer
Pedaalemmer met binnenemmer. Deze hoogwaardige metalen pedaalemmer is voorzien van een poedercoating en heeft een uitneembare binnenemmer voorzien van handvat.
Pedaalemmer met binnenemmer
Pedaalemmer met binnenemmer
Deze pedaalemmer is voorzien van een binnenemmer en een gedempt sluitend deksel. De deksel houdt onaangename geurtjes tegen.
Pedaalemmer rechthoekig 5L wit
Pedaalemmer rechthoekig 5L wit
  • Hygienische pedaalemmer
  • Voorzien van binnenemmer
  • Voetbediening
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Ronde prullenmand
Ronde prullenmand
Ronde metalen prullenmand
Tork Afvalbak 50 liter
Tork Afvalbak 50 liter
Een modern design met gladde oppervlakken en strakke lijnen, dat perfect aansluit op uw sanitaire ruimte. Zorg voor een goede indruk voor een uitstekend imago van uw faciliteit. Stijlvol roestvrij staal met een coating tegen vingerafdrukken, staat geweldig en blijft goed schoon. • Hoge capaciteit (50 l) – vermindert onderhoudstijd • Slanke, mooie afvalbak die op de muur kan worden gemonteerd om mooi op te gaan in het interieur van de sanitaire ruimte en een geweldige indruk te maken • Verborgen afvalzak: strakke en aantrekkelijke uitstraling
Tork Afvalbak Plastic B2
Tork Afvalbak Plastic B2
De Tork Afvalbak van 20 liter is geschikt voor verschillende soorten sanitaire ruimten en kan zowel aan de wand als op de vloer worden geplaatst.
Tork Lid Litterbin B1 Stainless
Tork Lid Litterbin B1 Stainless
24 out of 30 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.