Multifunctioneel

Multifunctioneel Kantoorpapier: Ontdek het uitgebreide Papyrus Multifunctioneel Kantoorpapier-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Business Papers.

Categorieën (2)
MultiLaser®
MultiLaser®
MultiLaser® is een houtvrij, wit, multifunctioneel kantoorpapier. Het is gemaakt met de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert en wordt geproduceerd van TCF pulp.
HP BackToSchool
HP BackToSchool
Standaard Kantoorpapier, houtvrij, wit, voor kopieermachines, laser- en inkjetprinters
HP® Copy
HP® Copy
HP® Copy is ontwikkeld voor een zorgeloze afdruk op alle machines, zelfs hoogvolume copiers en printers. Het is voorzien van de ColorLok-technologie welke een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert. HP® Copy is voorzien van een gemakkelijk te openen tearstrip verpakking en is standaard voorzien van een barcode op de riemverpakking.
HP® Everyday
HP® Everyday
HP® Everyday is een multifunctioneel papier voor het afdrukken van grote volumes. Extra opdikkend voor een gegarandeerde doorvoer in alle kopieermachines en laser- of inkjetprinters. Het is voorzien van de ColorLok-technologie welke een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
HP® Home & Office
HP® Home & Office
HP® Home & Office is een standaard kwaliteitspapier voor dagelijks gebruik en is geschikt voor zowel kopieermachines en laser- of inkjetprinters. Het is voorzien van de ColorLok-technologie welke een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
HP® Office Pink Ream
HP® Office Pink Ream
HP® Office en HP Office Pink Ream zijn een helderwit multipurpose papiersoort, ideaal voor het afdrukken van al uw dagelijkse documenten. Het is storingsvrij verwerkbaar op hoge snelheid laserprinters en kopieermachines. Voorzien van de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
IQ economy+
IQ economy+
Standaard Kantoorpapier, Houtvrij, wit, ongestreken, mat, voor kopieermachines, laser- en inkjetprinters
NEXO Everyday
NEXO Everyday
NEXO Everyday wordt aanbevolen voor het afdrukken van grote hoeveelheden. De optimale dichtheid garandeert het hoogste niveau van afdrukken. NEXO Everyday is geschikt voor zwart-witafdrukken op zowel inkjet- als laserprinters. Verpakt in een milieuvriendelijke, plasticvrije verpakking. De verpakking mag direct bij het oud papier.
PlanoDynamic®
PlanoDynamic®
PlanoDynamic® is een multifunctioneel kantoorpapier. Het is speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van contrastrijke tekst en afbeeldingen op alle kantoormachines, zelfs met dubbelzijdig printen.
PlanoSpeed®
PlanoSpeed®
PlanoSpeed® is een multifunctioneel kantoorpapier met een aangename witheid en goede verwerkbaarheid.
PlanoUniversal®
PlanoUniversal®
PlanoUniversal® is een multifunctioneel kantoorpapier dat goed bedrukbaar is op iedere printer en zelfs bij grote oplagen over een consistente runnability beschikt.
Rey® Copy
Rey® Copy
Rey® Copy is een houtvrij, wit, multifunctioneel kantoorpapier. Het staat garant voor stabiliteit en gelijkmatigheid bij hoge snelheid.
Rey® Office
Rey® Office
Rey® Office is een houtvrij, wit, multifunctioneel kantoorpapier. Het is uitermate geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen, grafieken en tekst. Rey® Office is gemaakt met de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
Rey® Office Light
Rey® Office Light
Rey® Office Light is een wit, multifuntioneel kantoorpapier, geschikt voor universeel gebruik en doet ondanks het lage gramgewicht geen concessies aan de verwerkbaarheid. Het is NEN 2728 gecertificeerd.
SKY Copy®
SKY Copy®
SKY Copy® is een multifunctioneel papier. Het combineert een goede bedrukbaarheid met uitstekende runnability op elke printer.
SKY Laser®
SKY Laser®
SKY Laser® is een multifunctioneel kantoorpapier. Het gladde oppervlak zorgt op elke kantoormachine voor een hoog contrast bij zowel tekst als afbeeldingen, zelfs met dubbelzijdig printen. De hoge stijfheid zorgt voor een consistente runnability en is ideaal voor grote oplagen. SKY Laser® is gemaakt met de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
SKY Speed®
SKY Speed®
SKY Speed® is een multifunctioneel kantoorpapier met een aangename witheid en een uitstekende verwerkbaarheid.
BIO TOP 3® extra
BIO TOP 3® extra
Bio Top 3® extra is een natuurwit, houtvrij ongestreken premium kantoorpapier, geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers. Het is geschikt voor gebruik op alle kantoormachines.
HP Earth First
HP Earth First
Premium Kantoorpapier, houtvrij, wit, klimaatneutraal, ColorLok, voor kopieermachines, laser- en inkjetprinters
HP Premium
HP Premium
Premium Kantoorpapier, houtvrij, hoogwit, ongestreken, zeer glad, verouderingsbestendig, ColorLok, voor kopieermachines, laser- en inkjetprinters
IQ Premium
IQ Premium
IQ Premium is een houtvrij, hoogwit, multifunctioneel kantoorpapier. Dit papier is met name geschikt voor hoge oplages en gemaakt met de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
Multicopy
Multicopy
MultiCopy is een houtvrij, hoogwit, ongestreken papier. Door de consistente kwaliteit is het perfect verwerkbaar op alle soorten kantoormachines. Naast cutsize formaten is het tevens verkrijgbaar in folio formaat vellen voor preprint toepassingen. MultiCopy wordt geproduceerd van TCF pulp en is voorzien van de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert.
Multicopy Zero
Multicopy Zero
MultiCopy Zero is een houtvrij, hoogwit, multifunctioneel kantoorpapier. Het is een consistente kwaliteit die perfect verwerkbaar is op alle soorten kantoormachines en staat garant voor uitstekende resultaten. MultiCopy Zero is gemaakt met de ColorLok-technologie wat een scherpe afdruk met diep zwart, een snellere droogtijd en sprankelende kleuren garandeert. Tevens wordt het C0² neutraal geproduceerd van TCF pulp.
NEXO Excellent
NEXO Excellent
NEXO Excellent is een houtvrij, hoogwit, multifunctioneel kantoorpapier, speciaal ontworpen voor printwerk wat moet voldoen aan de allerhoogste kwaliteit. NEXO Excellent is geschikt voor zowel zwart-wit alsook printen in kleur op alle soorten printers. Verpakt in een milieuvriendelijke, plasticvrije verpakking. De verpakking mag direct bij het oud papier.
24 out of 32 producten
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.