Zelfklevende etiketten

Zelfklevende etiketten: Ontdek het uitgebreide Papyrus zelfklevende etikettenassortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Zelfklevende Substraten.

Categorieën (0)
Avery Zweckform Copy- & Laserlabels
Avery Zweckform Copy- & Laserlabels
Zelfklevende etiketten, houtvrij, wit, ongestreken, mat
FocusTac® Labels:  Laser, Copy & Inkjet
FocusTac® Labels: Laser, Copy & Inkjet
FocusTac Laser/Copier/Inkjet etiketten zijn uitgevoerd met een 70 g/m2 houtvrij, machineglad papieren frontmateriaal en een 55 g/m2 kraft backing. Speciaal ontwikkeld voor laser-, kopieer- en inkjettoepassingen. Alle etiketten zijn voorzien van een permanente lijm en uitgevoerd met een veiligheidsrand om het bloeden van de lijm te voorkomen en zo geen lijmresten in de printsystemen achter te laten. Naast de standaard witte kwaliteiten zijn er ook gekleurde etiketten beschikbaar, alsook etiketten met een PE/PET of een hoogglanzend castcoated frontmateriaal en etiketten met een specifieke opake achterzijde.
FocusTac® Labels: Laser&Offset A4
FocusTac® Labels: Laser&Offset A4
FocusTac A4 etiketten zijn uitgevoerd met een 64 g/m2 houtvrij, machineglad papieren frontmateriaal en een 75 g/m2 kraft backing. Speciaal ontwikkeld voor bedrukking in offset en lasertoepassingen (inkjet geschikt). Alle etiketten zijn voorzien van een permanente lijm en een specifieke kraft backing om de vlakligging te optimaliseren.
FocusTac® Labels: Offset A5+
FocusTac® Labels: Offset A5+
FocusTac A5+ etiketten zijn uitgevoerd met een 68 g/m2 houtvrij, machineglad papieren frontmateriaal en een 80 g/m2 kraft backing. Speciaal ontwikkeld voor bedrukking in offset. Alle etiketten zijn voorzien van een permanente lijm en een specifieke kraft backing om de vlakligging te optimaliseren.
FocusTac® Offset Labels A4+
FocusTac® Offset Labels A4+
FocusTac A4+ etiketten zijn uitgevoerd met een 68 g/m2 houtvrij, machineglad papieren frontmateriaal en een 80 g/m2 kraft backing. Speciaal ontwikkeld voor bedrukking in offset. Alle etiketten zijn voorzien van een permanente lijm en een specifieke kraft backing om de vlakligging te optimaliseren.
Opti®Label
Opti®Label
Zelfklevende etiketten, voor monochrome laserprinters- en kopieermachines
Zweckform Label
Zweckform Label
Zelfklevende etiketten, houtvrij, wit, ongestreken, mat
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.