Premium huisstijlpapier

Premium Zakelijk Huisstijlpapier: Ontdek het uitgebreide Papyrus Premium Zakelijk Huisstijlpapier-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Ongestreken Papier.

Categorieën (0)
Distinction® Laid
Distinction® Laid
Distinction® Laid is een wit, houtvrij, ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een gevergeerd oppervlak in verschillende witte tinten. Distinction® is een klassieke keuze voor zakelijke communicatie. Het assortiment wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen.
Distinction® Matt
Distinction® Matt
Distinction® Matt is een houtvrije, ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een matte afwerking en een zacht oppervlak in verschillende witte tinten. Distinction® Matt is de eerste keuze voor onderscheidende, zakelijke communicatie. Het assortiment wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen.
Distinction® Smooth
Distinction® Smooth
Distinction® Smooth is een houtvrij, wit, ongestreken fijnpapier met een uitzonderlijk glad oppervlak, verkrijgbaar in verschillende witte tinten. Distinction® Smooth in 80, 90 en 100 g/m² is ook verkrijgbaar met een stijlvol en symmetrisch watermerk. Ze is bij uitstek geschikt voor hedendaagse zakelijke communicatie. Distinction® is ook te verkrijgen in laid en met een mat oppervlak. Het assortiment wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen.
Gmund Original Smooth
Gmund Original Smooth
Gmund Original Smooth is een houtvrij ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een zeer mat en glad oppervlak in verschillende tinten, van wit tot beige. Gmund Original Smooth straalt pure esthetiek uit in een minimalistisch design: Klassiek, maar met een moderne uitstraling en stijl. Het is uitermate geschikt voor alle vormen van bedrijfscorrespondentie.
Gmund Original Smooth Digital
Gmund Original Smooth Digital
Gmund Original Smooth Digital is een houtvrij ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een zeer mat en glad oppervlak in verschillende tinten, Smooth Digital straalt pure esthetiek uit in een minimalistisch design: Klassiek, maar met een moderne uitstraling en stijl. Het is uitermate geschikt voor alle vormen van bedrijfscorrespondentie. Zoals alle Gmund Original specificaties is Gmund Original Smooth Digital chloor- en zuurvrij geproduceerd, is het pH-neutraal en daarom zeer verouderingsbestendig. Gmund Original Smooth Digital is beschikbaar in de gramgewichten van 100 tot en met 275 g/m2. Het assortiment wordt gecompleteerd door bijpassende enveloppen.
Gmund Original Tactile
Gmund Original Tactile
Gmund Original Tactile is een houtvrij ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een mat, zacht oppervlak in verschillende tinten, van wit tot beige. Met zijn eenvoudige elegantie, maar tijdloos raffinement van de matte afwerking, is Gmund Original Tactile een eerste keuze voor zakelijk briefpapier, of enige andere vorm van zakelijke correspondentie. Zoals alle Gmund Original specificaties is Gmund Original Tactile chloor- en zuurvrij geproduceerd, is het pH-neutraal en daarom zeer verouderingsbestendig. Gmund Original Tactile is beschikbaar in de gramgewichten van 90 tot en met 300 g/m2, biedt watermerk opties en een digitale versie. De beschikbare bijpassende enveloppen vervolledigen het assortiment.
Gmund Original Tactile Digital
Gmund Original Tactile Digital
Gmund Original Tactile Digital is een houtvrij ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een mat, zacht oppervlak in verschillende tinten. Met zijn eenvoudige elegantie, maar tijdloos raffinement van de matte afwerking is Gmund Original Tactile Digital een eerste keuze voor zakelijk briefpapier, of enige andere vorm van zakelijke correspondentie. Zoals alle Gmund Original specificaties is Gmund Original Tactile Digital chloor- en zuurvrij geproduceerd, is het pH-neutraal en daarom zeer verouderingsbestendig. Gmund Original Tactile Digital is beschikbaar in de gramgewichten van 100 tot en met 275 g/m2. Een reeks bijpassende enveloppen vervolledigen het assortiment.
Gmund Original Vergé
Gmund Original Vergé
Gmund Original Vergé is een houtvrij ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een gevergeerd oppervlak in verschillende tinten, van wit tot beige. Gmund Original Vergé voegt een sfeer van absolute pracht en verfijnde klasse toe aan zakelijk briefpapier. Zoals alle Gmund Original specificaties is Gmund Original Vergé chloor- en zuurvrij geproduceerd, is het pH-neutraal en daarom zeer verouderingsbestendig. Gmund Original Vergé is beschikbaar in gramgewichten van 90 tot en met 300 g/m2 en de digitale versie is HPI-gecertificeerd. Het assortiment wordt gecompleteerd door bijpassende enveloppen.
Gmund Original Vergé Digital
Gmund Original Vergé Digital
Gmund Original Vergé Digital is een houtvrij ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een gevergeerd oppervlak in verschillende tinten, Vergé Digital voegt een sfeer van absolute pracht en verfijnde klasse toe aan zakelijk briefpapier en het is tegelijkertijd sterk en stevig. Zoals alle Gmund Original specificaties is Gmund Original Vergé Digital chloor- en zuurvrij geproduceerd, is het pH-neutraal en daarom zeer verouderingsbestendig. Gmund Original Vergé Digital is beschikbaar in de gramgewichten van 100 tot en met 275 g/m2. Het assortiment wordt gecompleteerd door bijpassende enveloppen.
Zeta® Extra Smooth
Zeta® Extra Smooth
Zeta® Extra Smooth is een houtvrij, wit, ongestreken fijnpapier met een uitzonderlijk glad oppervlak. Zeta® Extra Smooth is verkrijgbaar met en zonder stijlvol watermerk. Ze is bij uitstek geschikt voor hedendaagse zakelijke communicatie. Het assortiment wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen en is ook te verkrijgen in Laid, met een gevergeerd oppervlak.
Zeta® Laid
Zeta® Laid
Zeta® Laid is een wit, houtvrij, ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een gevergeerd oppervlak. Zeta® is een klassieke keuze voor zakelijke communicatie. Het assortiment wordt vervolledigd met bijpassende enveloppen en is ook te verkrijgen in Extra Smooth, met een glad oppervlak.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.