Karton

Karton: Ontdek het uitgebreide Papyrus Karton-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Grafisch Papier en Karton.

Crescendo® C1S
Crescendo® C1S
Crescendo® C1S is een helderwit SBS karton met een dubbelgestreken voorzijde en ongestreken achterzijde. De hoge witheid, egaal glad oppervlak en bovengemiddelde opdikking maakt Crescendo® tot de juiste keuze voor elke veeleisende grafische of verpakkingstoepassing.
Crescendo® C2S
Crescendo® C2S
Crescendo® C2S is een helderwit SBS karton met een dubbelgestreken voorzijde en achterzijde. De hoge witheid, egaal glad oppervlak en bovengemiddelde opdikking maakt Crescendo® tot de juiste keuze voor elke veeleisende grafische of verpakkingstoepassing.
Diva Art Duo
Diva Art Duo
SBS-Karton (GZ), wit, gestreken, mat
Ensocoat® 2S
Ensocoat® 2S
Ensocoat 2S is een helder wit meerlaags SBS-karton met dubbelgestreken voor en achterzijde. De uitstekende egaliteit, witheid en helderheid in combinatie met de sterkte en afwerkingseigenschappen maken het tot de perfecte keuze voor alle grafische of verpakkingstoepassingen die luxe en kwaliteit vereisen.
Ensocoat™ 1S
Ensocoat™ 1S
Ensocoat® is een helder wit, meerlaags SBS-karton met een dubbel gestreken voorzijde en licht gestreken achterzijde. De uitstekende egaliteit, witheid en helderheid in combinatie met de sterkte en afwerkingseigenschappen maken het tot de perfecte keuze voor alle grafische of verpakkingstoepassingen die luxe en kwaliteit vereisen.
MultiCard® 1S
MultiCard® 1S
MultiCard®1S is een hoogwit éénzijdig gestreken houtvrij sulfaatkarton, SBS. Het kenmerkt zich door een hoge witheid en egaal silk oppervlak. Dit garandeert een perfecte bedrukbaarheid en een uiterst natuurgetrouwe weergave en is prima geschikt voor diverse veredelingen, zoals vouwen, stansen, rillen, pregen en lakken.
MultiCard® 2S
MultiCard® 2S
MultiCard®2S is een hoogwit tweezijdig gestreken houtvrij sulfaatkarton, SBS. Het kenmerkt zich door een hoge witheid en egaal silk oppervlak. Dit garandeert een perfecte bedrukbaarheid en een uiterst natuurgetrouwe weergave en is prima geschikt voor diverse veredelingen, zoals vouwen, stansen, rillen, pregen en lakken.
Accurate™ Freeze Grease lll
Accurate™ Freeze Grease lll
Accurate Freeze Grease III is een vocht en vet werend opdikkend wit vouwkarton van 100% zuivere vezel met creme achterzijde (GC2), biologisch afbreekbaar, recycleerbaar, eco alternatief voor kunststofverpakking.
vraag naar onze bedrukte A4 informatie flyer
Chromocard® HB
Chromocard® HB
Chromocard® HB/Performa White is een triplex meerlaags vouwkarton vervaardigd uit 100% primaire vezels, met een triple coated voorzijde- en een lichtgestreken achterzijde (GC1). Het kent een opmerkelijke stijfheid waardoor prima resultaten behaald worden met een lager gramgewicht met een vergelijkbare dikte.
CrownBoard Prestige
CrownBoard Prestige
Vouwkarton (GC1), 100% primaire vezels, triple coated witte voorzijde en enkelgestreken witte achterzijde.
Vraag naar onze bedrukte A4 informatie flyer
Multicolor Mirabell™
Multicolor Mirabell™
Multicolor Mirabell™ is een gestreken wit duplexkarton, met een gerecycleerde binnenlaag en grijze achterzijde (GD2).
Bindakote Colours
Bindakote Colours
Een eenzijdige castcoated karton met een extreem hoogglanzend gestreken gekleurde (Rood/Zwart) en of gemetalliseerde (Goud/Zilver) voorzijde en een witte, ongestreken achterzijde. Bindakote beschikt niet over een voedselcertificaat
Bindakote Ice White
Bindakote Ice White
Een eenzijdig castcoated karton met een extreem hoogglanzend gestreken witte voorzijde en een witte, ongestreken achterzijde. Bindakote beschikt niet over een voedselcertificaat
CKB Nude
CKB Nude
Vouwkarton in kraft, 100% primaire FSC vezels, voorzijde bruin, achterzijde bruin
CrownBoard CraftTM
CrownBoard CraftTM
Ongebleekt sulfaat karton (SUS), 100% primaire vezels, triple coated witte voorzijde en ongestreken bruin kraft achterzijde.
Vraag naar onze bedrukte A4 informatie flyer
FocusCard® Highwhite
FocusCard® Highwhite
FocusCard® High White is een houtvrij glad natuurkarton. Het is hoogwit en heeft een hoge opaciteit en stijfheid.
FocusCard® Highwhite Linen
FocusCard® Highwhite Linen
FocusCard® High White Linnenpersing is een houtvrij glad natuurkarton met tweezijdige linnenpersing. Het is hoogwit en heeft een hoge opaciteit en stijfheid.
Displayline Premium (GK1)
Displayline Premium (GK1)
Displayline Premium is een tweezijdig wit beplakt zeefdruk karton met gerecycleerde binnenlaag.
Displayline Print/Print (GK1)
Displayline Print/Print (GK1)
Displayline Print/Print is een tweezijdig wit beplakt zeefdruk karton met gerecycleerde binnenlaag.
Luxline
Luxline
Luxline/Grijskarton is een beplakt of onbeplakt tweezijdig grijskarton voor boekbinderstoepassingen etc.
PankaStar
PankaStar
PankaStar is een vouwkarton uit 100% primaire vezels met een ongestreken voor en achterzijde voor skintoepassingen (UC2).
Printline MC/MC
Printline MC/MC
Grijskarton, gerecycleerd, tweezijdig wit gekleefd, gestreken, glad
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.