SBS-Karton (GZ)

SBS-Karton (GZ): Ontdek het uitgebreide Papyrus SBS-Karton (GZ)-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Karton.

Categorieën (0)
Crescendo® C1S
Crescendo® C1S
Crescendo® C1S is een helderwit SBS karton met een dubbelgestreken voorzijde en ongestreken achterzijde. De hoge witheid, egaal glad oppervlak en bovengemiddelde opdikking maakt Crescendo® tot de juiste keuze voor elke veeleisende grafische of verpakkingstoepassing.
Crescendo® C2S
Crescendo® C2S
Crescendo® C2S is een helderwit SBS karton met een dubbelgestreken voorzijde en achterzijde. De hoge witheid, egaal glad oppervlak en bovengemiddelde opdikking maakt Crescendo® tot de juiste keuze voor elke veeleisende grafische of verpakkingstoepassing.
Diva Art Duo
Diva Art Duo
SBS-Karton (GZ), wit, gestreken, mat
Ensocoat® 2S
Ensocoat® 2S
Ensocoat 2S is een helder wit meerlaags SBS-karton met dubbelgestreken voor en achterzijde. De uitstekende egaliteit, witheid en helderheid in combinatie met de sterkte en afwerkingseigenschappen maken het tot de perfecte keuze voor alle grafische of verpakkingstoepassingen die luxe en kwaliteit vereisen.
Ensocoat™ 1S
Ensocoat™ 1S
Ensocoat® is een helder wit, meerlaags SBS-karton met een dubbel gestreken voorzijde en licht gestreken achterzijde. De uitstekende egaliteit, witheid en helderheid in combinatie met de sterkte en afwerkingseigenschappen maken het tot de perfecte keuze voor alle grafische of verpakkingstoepassingen die luxe en kwaliteit vereisen.
MultiCard® 1S
MultiCard® 1S
MultiCard®1S is een hoogwit éénzijdig gestreken houtvrij sulfaatkarton, SBS. Het kenmerkt zich door een hoge witheid en egaal silk oppervlak. Dit garandeert een perfecte bedrukbaarheid en een uiterst natuurgetrouwe weergave en is prima geschikt voor diverse veredelingen, zoals vouwen, stansen, rillen, pregen en lakken.
MultiCard® 2S
MultiCard® 2S
MultiCard®2S is een hoogwit tweezijdig gestreken houtvrij sulfaatkarton, SBS. Het kenmerkt zich door een hoge witheid en egaal silk oppervlak. Dit garandeert een perfecte bedrukbaarheid en een uiterst natuurgetrouwe weergave en is prima geschikt voor diverse veredelingen, zoals vouwen, stansen, rillen, pregen en lakken.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.