Gestreken

Gestreken Papier: Ontdek het uitgebreide Papyrus Gestreken Papier-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Grafisch Papier en Karton.

LuxoArt® Gloss
LuxoArt® Gloss
LuxoArt® Gloss is een houtvrij, wit, gestreken papier met een glanzend oppervlak. Het is de optimale keuze voor veeleisende, complexe drukopdrachten.
MultiArt® Digital Gloss
MultiArt® Digital Gloss
Houtvrij, wit, gestreken papier met een glanzend oppervlak. Het is de voor de hand liggende keuze voor veeleisende, beeld-intensieve oplages met een luxueus eindresultaat en is geschikt voor alle digitale druksystemen en is tevens HP Indigo gecertificeerd.
MultiArt® Gloss
MultiArt® Gloss
Gestreken Papier, Houtvrij, wit, gloss afwerking. De eerste keus voor veeleisende drukopdrachten
Color Copy Coated Silk
Color Copy Coated Silk
Color Copy Coated Silk is een houtvrij, wit, gestreken kleurenlaserpapier met een zijdemat oppervlak. Het speciale oppervlak zorgt voor haarscherpe afdrukken met briljante kleuren, speciaal op kopieermachines en kleurenlaserprinters.
LuxoArt® Silk
LuxoArt® Silk
LuxoArt® Silk is een houtvrij, wit, gestreken papier met een zijdemat oppervlak. Het is de optimale keuze voor veeleisende, complexe drukopdrachten.
MultiArt® Digital Silk
MultiArt® Digital Silk
Houtvrij, wit, gestreken papier met een zijdemat oppervlak. Het garandeert een perfecte balans tussen een compromisloze beeldweergave en goede leesbaarheid van de tekst en is geschikt voor alle digitale druksystemen en is tevens HP Indigo gecertificeerd.
MultiArt® Silk
MultiArt® Silk
Gestreken Papier, Houtvrij, wit, zijdemat. De eerste keus voor veeleisende drukopdrachten
G Print®
G Print®
G-Print® is een houtvrij, wit, machinegestreken papier met een mat oppervlak. Het staat garant voor een prima leesbaarheid en uitstekende beeldweergave, evenals een omvangrijk en royaal papier gevoel.
G-Snow®
G-Snow®
G-Snow is een houtvrij ultra-wit gestreken papier met een glad oppervlak en hoge opdikking. Het gladde oppervlak van het papier geeft het een onderscheidend en premium gevoel. De hoge opdikking staat garant voor stijfheid, zelfs bij een laag gramgewicht. G-Snow biedt uitstekende verwerkingseigenschappen en consistente beeldkwaliteit, zodat u zorgeloos kunt werken en elk drukwerk precies wordt zoals verwacht. G-Snow is voorzien van verschillende milieucertificaten, uit voorraad standaard FSC®-gecertificeerd.`
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.