Gekleurd en Gestructureerd papier

Gekleurd & Gestructureerd Papier: Ontdek het uitgebreide Papyrus Gekleurd & Gestructureerd Papier-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Creatieve Papieren.

Categorieën (0)
Fuego® Felt
Fuego® Felt
Fuego® Felt is een houtvrij, gekleurd, ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton, met een tweezijdige authentieke viltmarkering. Dankzij deze authetieke viltmerkering, welke doormiddel van een echt vilt op de papiermachine wordt geproduceerd, biedt Fuego® Felt een licht gestructureerde en zacht haptische sensatie. Fuego® Felt is beschikbaar in verschillende traditionele tinten, in gramgewichten van 120 tot en met 320 g/m2. Tevens is Fuego Felt beschikbaar in een HPI-gecertificeerde versie.
Fuego® Felt Digital HPI
Fuego® Felt Digital HPI
Creatief papier, houtvrij, wit en gekleurd, ongestreken, authentieke viltmarkering boven- en achterzijde, gecertificeerd voor HPI printsystemen.
Fuego® Lines
Fuego® Lines
Fuego®Lines is een houtvrij, gekleurd, ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton, met een tweezijdige viltmarkering met lijnenstructuur, evenwijdig met looprichting van de papiervezel. De zachte lijnenmarkering en de klassieke kleuren van Fuego® Lines geven een tijdloos karakter aan creatief drukwerk en verpakkingen. Fuego® Lines beschikt ook over bijpassende enveloppen.
Fuego® Matt
Fuego® Matt
Fuego® Matt is een houtvrij, gekleurd, ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton, met een hoge opdikking en stijfheid en een mat oppervlak. Door de hoge opdikking en het matte oppervlak biedt Fuego® Matt een authentiek papiergevoel en is het een eerste keuze voor creatief drukwerk en verpakkingstoepassingen.
Fuego® Stone
Fuego® Stone
Fuego®Stone is houtvrij tekst- en omslagpapier en -karton, met een hoge stijfheid en een mat oppervlak. Fuego® Stone is beschikbaar in drie geselecteerde tinten, "ash grey", "stone grey" en een zeer intensieve "coal black" in gramgewichten oplopend van 140 tot en met 400 g/m2. Coal black is daarbij beschikbaar in 500 en 700 g/m2.
Gmund Bio Cycle
Gmund Bio Cycle
Gmund Bio Cycle is een houtvrij, wit en gekleurd, ongestreken tekst- en omslagkarton met een mat oppervlak. Het is een creatief papier waarbij tot 50% van de vezels afkomstig is van plantaardige of gerecycleerde vezels. Of het nu gaat om stro, katoen of hennep – Gmund Bio Cycle biedt een echte meerwaarde op het gebied van design, gevoel, verhaal en kan voor veel toepassingen worden ingezet.
Gmund Colors Felt
Gmund Colors Felt
Gmund Colors Felt is een geselecteerd assortiment gekleurd omslagkarton, in negen verschillende kleuren en uitgevoerd met een zachte viltmarkering. Gmund Colors Felt kan gecombineerd worden met andere kleuren en oppervlakken uit het Gmund Colors assortiment. Gmund Colors is ook beschikbaar in een matte, metallic en transparante versie. Er zijn geen Gmund Colors Felt enveloppen beschikbaar, maar deze structuur is wel combineerbaar met de andere enveloppen uit het assortiment.
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt is een ruim assortiment gekleurd tekst- en omslagpapier en –karton met een klassiek, mat oppervlak in 48 kleuren. Gmund Colors Matt kan gecombineerd worden met andere kleuren en oppervlakken uit het Gmund Colors assortiment. Gmund Colors Matt is beschikbaar in een breed scala aan gramgewichten en wordt aangevuld met een reeks bijpassende enveloppen.
Gmund Hanf
Gmund Hanf
Gmund Hanf is een houtvrij, wit, ongestreken tekst- en omslagkarton met een mat oppervlak. Het is een creatief papier waarbij 10%, 50% of 100% hennep wordt gebruikt. De lange vezels van dit unieke materiaal maken het stevig van structuur, zacht voor het gevoel en wild in zijn verschijning. Gmund Hanf is een statement voor ecologische vooruitgang biedt een duidelijke meerwaarde in design, gevoel, verhaal en geloofwaardigheid.
Gmund Used
Gmund Used
Een ecologisch papier met een geschiedenis: want Gmund Used is gemaakt van 100% gebruikt papier. DIP (ontinkte pulp) wordt gebruikt bij de productie van Gmund Used, waardoor afgedankt papier wordt omgezet in hoogwaardig Gmund designpapier. De cyclus is perfect dankzij maximale vezelterugwinning. De Gmund Used-collectie combineert levendige nieuwe kleuren en hoge sterkte en verenigt alle vereisten voor het papier van de toekomst.
Gmund Wood Solid
Gmund Wood Solid
Gmund Wood Solid is een houtvrij, gekleurd, ongestreken fijn papier met houtstructuur persing in verschillende warme tinten. De authentieke en levensechte houtstructuur van Gmund Wood Solid is bijzonder opvallend – vooral wanneer het veredeld wordt d.m.v. bijvoorbeeld folie- of blinddruk.
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.