Creatieve enveloppen

Creatieve Enveloppen: Ontdek het uitgebreide Papyrus Creatieve Enveloppen-assortiment. U vindt gelijkaardige artikelen terug in de categorie Enveloppen.

Categorieën (0)
Cromático, -ca.® Extra White
Cromático, -ca.® Extra White
Premium Enveloppen, houtvrij, extra wit transparant, ongestreken, mat
Cromático, -ca.® TransWhite
Cromático, -ca.® TransWhite
Premium Enveloppen, houtvrij, transparant wit, ongestreken, mat, zeer doorzichtig, zelfklevende sluiting
Distinction® Laid
Distinction® Laid
Distinction® Laid enveloppen zijn geproduceerd van Distinction® Laid, een wit, houtvrij, ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een gevergeerd oppervlak in verschillende witte tinten en is een klassieke keuze voor zakelijke communicatie.
Distinction® Matt
Distinction® Matt
Distinction® Matt enveloppen zijn geproduceerd van Distinction® Matt, een houtvrije ongestreken premiumkwaliteit fijnpapier met een matte afwerking en een zacht oppervlak in verschillende verschillende witte tinten. Het is de eerste keuze voor onderscheidende, zakelijke communicatie.
Distinction® Smooth
Distinction® Smooth
Distinction® Smooth enveloppen zijn geproduceerd van Distinction® Smooth, een houtvrij, wit, ongestreken fijnpapier met een uitzonderlijk glad oppervlak, verkrijgbaar in verschillende witte tinten. Het is bij uitstek geschikt voor hedendaagse zakelijke communicatie en ook te verkrijgen in laid en met een mat oppervlak.
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt enveloppen zijn gemaakt van Gmund Colors Matt, een ruim assortiment gekleurd tekst- en omslagpapier en –karton met een klassiek, mat oppervlak in 48 kleuren. De enveloppen kunnen gecombineerd worden met andere kleuren en oppervlakken uit het Gmund Colors assortiment.
Gmund Colors Metallic
Gmund Colors Metallic
Gmund Colors Metallic enveloppen zijn gemaakt van Gmund Colors Metallic, een geselecteerd assortiment gekleurd omslagkarton, in 12 verschillende kleuren en uitgevoerd met een metallic oppervlak. De enveloppen kunnen gecombineerd worden met andere kleuren en oppervlakken uit het Gmund Colors assortiment.
Gmund Colors Transparent
Gmund Colors Transparent
Gmund Colors Transparent enveloppen zijn gemaakt van Gmund Colors Transparent, een hoogwitte, transparante papierkwaliteit. Het kan gecombineerd worden met andere kleuren en oppervlakken uit het Gmund Colors assortiment.
Gmund Cotton
Gmund Cotton
Gmund Cotton enveloppen zijn geproduceerd van Gmund Cotton, een houtvrij, wit en gekleurd, ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een hoge opdikking (2.0) en een mat oppervlak. Het is gemaakt van 100% katoen voor een buitengewone zachtheid en haptische sensatie.
Gmund Hanf
Gmund Hanf
Gmund Hanf enveloppen zijn geproduceerd van Gmund Hanf, een houtvrij, wit, ongestreken tekst- en omslagkarton met een mat oppervlak. Het is een creatief papier waarbij 10%, 50% of 100% hennep wordt gebruikt. De lange vezels van dit unieke materiaal maken het stevig van structuur, zacht voor het gevoel en wild in zijn verschijning. Gmund Hanf is een statement voor ecologische vooruitgang biedt een duidelijke meerwaarde in design, gevoel, verhaal en geloofwaardigheid.
Gmund Original Tactile
Gmund Original Tactile
Gmund Original Tactile enveloppen zijn geproduceerd van Gmund Original Tactile, een houtvrij ongestreken tekst- en omslagpapier en -karton met een mat, zacht oppervlak in verschillende tinten, van wit tot beige. Met zijn eenvoudige elegantie, maar tijdloos raffinement van de matte afwerking, is het een eerste keuze voor zakelijk briefpapier, of enige andere vorm van zakelijke correspondentie.
Majestic Classic
Majestic Classic
Majestic® Classic enveloppen zijn geproduceerd van Majestic® Classic, een houtvrij tekst- en omslagpapier en -karton met een tweezijdig iriserend oppervlak en hoge opdikking. De glinsterende metallic look geeft drukwerk een bijzondere uitstraling: zacht, elegant en uniek
Majestic Luxus
Majestic Luxus
Majestic® Luxus enveloppen zijn geproduceerd van Majestic® Luxus, een houtvrij tekst- en omslagpapier en -karton met een tweezijdig iriserend oppervlak en hoge opdikking. De iriserende coating van Majestic Luxus is speciaal ontwikkeld om een glinsterend metallic effect en een luxueuze uitstraling te creëren.
Rainbow®
Rainbow®
Rainbow® enveloppen zijn geproduceerd van Rainbow®, een houtvrij, gekleurd, ongestreken papier en karton met een mat oppervlak. Het biedt een brede selectie aan kleuren en formaten.
Zeta® Extra Smooth
Zeta® Extra Smooth
Zeta® Extra Smooth enveloppen zijn geproduceerd van Zeta® Extra Smooth, een houtvrij, wit en natuurwit, ongestreken fijnpapier met een uitzonderlijk glad oppervlak. Het is bij uitstek geschikt voor hedendaagse zakelijke communicatie en ook te verkrijgen in Laid, met een gevergeerd oppervlak. Door het digitale venster zijn alle enveloppen geschikt voor digitaal printen.
Zeta® Laid
Zeta® Laid
Premium Enveloppen, houtvrij, gevergeerd, zelfklevende sluiting, met binnendruk
Geen resultaten gevonden

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.