Papyrus in België

Mensen maken het verschil. We hebben welliswaar processen en structuren om onze activiteiten in goede banen te leiden. Maar dat is niet voldoende. Een ploeg van begeesterde en gemotiveerde medewerkers staat klaar om op al uw vragen een antwoord te geven of om middels teamwork een oplossing te zoeken voor uw probleem. Het engagement van al onze medewerkers is zonder meer een factor die bijdraagt aan ons succes.

 /MEDIA_CommonMedia/m2550049_spacer_1px.gifPapyrus ... een huis van vertrouwen

Papyrus is een marktleider in België en Luxemburg op het gebied van creatieve, grafische en industriële papierproducten. Papyrus beschikt in België over 2 distributiecentra maar is ook geïntegreerd in een Europees distributienetwerk dat door één systeem wordt aangedreven.

Papyrus verkoopt zijn producten uit eigen voorraad of via aanmaak. Onze kernproducten zijn grafische en creatieve papierproducten, synthetische bedrukbare media, verpakkingskarton, ...
Daarnaast kan u ook een beroep doen op Papyrus voor de fabricatie van enveloppen in alle soorten, maten of kleuren. Al dan niet bedrukt. One-stop service.
Papyrus kan ook een logistieke oplossing uitwerken om de afgewerkte producten van onze drukkers op hun bestemming te krijgen.

 

Papyrus biedt u eveneens totaaloplossingen voor de (grootformaat-) print en signindustrie. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u een oplossing op maat van uw bedrijf.

Samen met onze partners, Canon, Mutoh en Kodak kunnen wij u een zeer uitgebalanceerd gamma groot formaat printers aanbieden vanaf 43cm tot 2,5m. Ons aanbod omvat zowel waterbased dye of pigment als eco-solvent, mild solvent, of UV Curable.

Papyrus heeft ook een zeer uitgebreid gamma wide-format media tot 3,15m ter beschikking. Door een intensieve samenwerking met onze mediapartners zoals o.a. Kodak, Canon, Hexis, Dickson, 3P, InteliCoat, CraftecAzon en Hahnemühle, kunnen wij u het juiste materiaal voor elke toepassing aanbieden. Als exclusief distributeur van Hexis kunnen wij u eveneens een uitgebreid gamma snijfolie aanbieden alsook auto- en windowfilms. Onze media zijn uit voorraad leverbaar vanuit onze distributiecentra. Naast ons productaanbod, dragen wij een optimale dienst na verkoop hoog in het vaandel. 

Wij kunnen u eveneens professioneel adviseren en ondersteunen voor de benodigde hard- en software.