Papyrus, uw partner

Papyrus maakt deel uit van het collectief grafisch geheugen van België en Luxemburg. 
Sedert 1833 reeds leveren wij producten aan de grafische industrie en groeiden onze activiteiten gestaag. Vandaag is Papyrus België een marktleider in zijn sector. Onze commerciële activiteiten worden ondersteund door een krachtige logistiek en een geïntegreerd ict-platform. Om optimaal aan de eisen en de noden van onze klanten te voldoen, maken we gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

De rijke geschiedenis en omvang van Papyrus zijn bewijzen van onze continuïteit en betrouwbaarheid. Ons verleden is echter geen reden om achterover te leunen. Wij blijven investeren in de ontwikkeling van producten en diensten. Recent nog werd daarom een ander succesverhaal, XL Graphics, opgenomen in de groep, om samen Papyrus Viscom te vormen.

Als groep staat Papyrus sterk in de Europese markt. Met een lange geschiedenis heeft Papyrus een onschatbare ervaring opgedaan. We hebben een uniek perspectief op wat er in de markt omgaat en blijven op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen. Op een meer lokaal niveau staat Papyrus dicht bij de klant met een stabiele, plaatselijke organisatie om iedere klant als een competente partner te ondersteunen.

Papyrus maakt deel uit van OptiGroup

OptiGroup is een toonaangevende Europese distributiegroep die op maat gemaakte leveringsoplossingen biedt aan B2B-klanten. OptiGroup-bedrijven zijn gespecialiseerd in het leveren van producten en leveringsoplossingen aan klanten, voornamelijk in de schoonmaak & facility management, hotel & restaurant, gezondheidszorg, maakindustrie en de grafische sector, die hun activiteiten stroomlijnen en een succesvoller bedrijf bevorderen. www.optigroup.com.