Szurkoljunk a YUPO®-val a labdarúgó-Európa-bajnokságon!

Sokan szeretjük a futballt, és a Papyrusnál szeretnénk ezt az örömöt megosztani Önökkel. Szurkoljon együtt a barátaival, kollégáival és kövesse végig az Európa-bajnokságot a YUPO®-ra készült UEFA EURO 2024 tervezőnkkel.

A tervező amellett, hogy jó szórakozási lehetőséget nyújt, bemutatja, hogy mire képes a YUPO®. Éljen a lehetőséggel, és kérjen még ma egy tervezőt az irodájába. A tervező korlátozott darabszámban érhető el.

Az UEFA 2024 labdarúgó-Európa-bajnokság 2024. június 14. és július 14. között kerül megrendezésre. Izgalmas időtöltést kívánunk, és győzzön a legjobb csapat!

Tények a YUPO® tervezőről

A 84x60 cm-es méretű tervező YUPO® Plus anyagra készült, amely egy polipropilén alapú nyomathordozó, mely egyesíti a szintetikus anyagok és a papír legjobb tulajdonságait. A YUPO® Plus mindkét oldala nyomtatható normál ofszetfestékkel, ofszet- és szitanyomással. (UV ofszethez nem ajánlott).

A YUPO® Plus használható térképek, szórólapok, plakátok, kézikönyvek, menükártyák alapanyagaként.

Tények a tervezőn használt YUPO® matricákról

A matricák YUPO® Tako anyagból készültek, amely egy ragasztómentes, öntapadós fehér PET-alapú fólia. Ragasztómentes mikrotapadó szerkezetének köszönhetően a YUPO® Tako úgy tapad a sima felületekre, mint egy polip, és eltávolításkor nem hagy ragacsos nyomokat.

A YUPO® Tako használható egérpadokhoz, POS anyagokhoz, dekorációkhoz, bannerekhez alapanyagként.

Fedezze fel a Yupo termékeket

YUPO® Blue
YUPO® Blue
Szintetikus nyomathordozó, polipropilén alapú, fehér, simított felülettel, HPI nyomtatókhoz. Bi-oxiálisan orientált fólia, nagyon tartós, víz-, tépés-, hő- és vegyszerálló, jól ellenáll a karcoknak. Újrahasznosítható.
YUPO® Tako Blue XAD 1058
YUPO® Tako Blue XAD 1058
Szintetikus nyomathordozó, ragasztó mentes öntapadó PP alapú fólia, fehér, simított felülettel, HPI rendszerekhez. bi-oxiálisan orientált fólia, nagyon tartós, víz-, tépés-, hő- és vegyszerálló
YUPO® Tako (Offset/Screenprint)
YUPO® Tako (Offset/Screenprint)
Szintetikus nyomathordozó, ragasztó mentes öntapadó PP alapú fólia, fehér, simított felület, bi-oxiálisan orientált fólia, ofszet és szita nyomtatásra, nagyon tartós, víz-, tépés-, hő- és vegyszerálló
YUPO® Tako (Laser/UV)
YUPO® Tako (Laser/UV)
Szintetikus nyomathordozó, ragasztó mentes öntapadó PET alapú fólia, fehér, simított felület, bi-oxiálisan orientált fólia, száraz toneres rendszerekhez, nagyon tartós, víz-, tépés-, hő- és vegyszerálló
Új
YUPO® Jelly (HP-Indigo)
YUPO® Jelly (HP-Indigo)
Szintetikus, PET alapú nyomathordozó, mely ragasztó nélkül minden sima felületre tapad. Átlátszó, így üvegfelületekre különösen alkalmas. A mikro tapadókorongos hátoldalának köszönhetően biztosan a helyén marad és levétel után nem hagy ragasztófoltot maga után. Rendkívül jó minőségben nyomtatható és könnyen applikálható. Többször levehető és visszarakható, újrahasználható. PVC mentes. Mind a Yupo Jelly, mind a hátoldali fólia újrahasznosítható. HPI nyomtatókon való nyomtatásra alkalmas.
YUPO® Plus
YUPO® Plus
A YUPO® Plus polipropilén alapú szintetikus nyomathordozó, fehér, két oldalt mázolt simított felülettel, ofszet- és szitanyomtatáshoz. Mindkét oldalon nyomtatható sztenderd ofszet festékkel. Nagyon tartós, víz- és tépésálló, hőtűrő. Ellenáll a kémiai anyagoknak és ásványi olajoknak. Selyemmatt felületű, kiváló képvisszaadási képességekkel rendelkezik és gyorsan szárad nyomtatás után. UV ofszet nyomtatásra nem alkalmas.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.