Kérjük, lépjen be
 

Élelmiszercsomagolás, HORECA

Műanyagból vagy papírból és habanyagból készült dobozok, poharak és evőeszközök. Pizzák, torták, levesek, forró és hideg italok, saláták, desszertek és főtt ételek számára ideális csomagolóanyagok.

Tovább a termékekhez

Lucart mosdóhigiénia

Innovatív, környezetbarát mosdóhigiénai termékek a fenntarthatóságért és az ön kényelméért.

Tovább a termékekhez

 

Kéztörlő Tetrapak dobozból? Megmutatjuk hogyan készül.

Vileda Professional takarítóeszközök

Professzionális takarítóeszközök a törlés, ablaktisztítás, súrolás, padlótisztítás, területére, valamint kesztyűk és takarítókocsik.

Tovább a termékekhez

Néhány termékcsoport, amiken kifutó cikkeket talál

Lucart Hygenius no touch habszappan

Lucart Hygenius no-touch habszappan érintésmentes Lucart Hygenius szappanadagolóba. 1000 ml-es utántöltő, kellemes áttetsző kék színben, mely akár 1000 adagra elegendő.

Lucart Air Natural flow illatosító adagoló

Lucart Natural Flow illatosító adagoló, mely 100 m3-es helyiségméretig használható. Elem nélkül, hajtógázmentes töltőanyaggal működik, melynek élettartalma 30 nap. 3 illatban rendelhetőek hozzá az illatosító utántöltő patronok.

Neodisher Combi Clean tisztítószer

A Neodisher Combi Clean automata öntisztító rendszerű kombipárolók, kombisütők tisztításához kifejlesztett, folyékony koncentrátum állagú tisztítószer. A Neodisher Combi Clean megbízhatóan távolítja el a zsír- és fehérje-maradványokat és az odaégett ételmaradványokat. Más anyagokkal, tisztítószerekkel együtt is alkalmazható. A Neodisher Combi Clean automatikus tisztítórendszerrel ellátott kombigőzölőkhöz és kézi használathoz is megfelelő.