Kérjük, lépjen be
 

Hotelellátás, a vendégek kényelméért

Nálunk mindent megtalál, amire egy szállodai szobában szükség lehet a mindennapos higiéniai szükségletek kielégítéséhez.

Tovább a termékekhez

Kiehl professzionális tisztítószerek

A német Kiehl professzionális tisztító és takarítószerek mostantól megtalálhatók a Papyrus választékában.

Tovább a termékekhez

Vileda Professional takarítóeszközök

Professzionális takarítóeszközök a törlés, ablaktisztítás, súrolás, padlótisztítás, területére, valamint kesztyűk és takarítókocsik.

Tovább a termékekhez

Néhány termékcsoport, amiken kifutó cikkeket talál

Fürdőszivacs

A Bonus 3 darabos fürdőszivacsa extra habzást és gyorsabb tisztálkodást biztosít kortól és nemtől függetlenül. A fürdőszivacsokból 3 különböző színű kerül egy csomagba, melynek köszönhetően a családtagok nem keverik össze egymáséit. A kellő habzás már kevés hab-, és tusfürdővel is elérhető, ugyanis a fürdőszivacs sűrűsége optimális nedvességtartást és habzást biztosít, így takarékosabban és alaposabban tisztálkodhatunk. A fürdőszivacsokat használat után alaposan kiöblítve, száraz helyen javasolt tárolni.

Trend szenzoros kézfertőtlenítő adagolók

Trend szenzoros kézfertőtlenítő adagolók, melyek 1000 ml kézfertőtlenítő géllel tölthetők fel. A szenzoros működésnek köszönhetően érintésmentesen lehet adagolni a fertőtlenítószert, így nem kerülünk kontaktusba magával az eszközzel. Az adagoló falra szerelhető, cseppfogó alátéttel rendelkezik. Egy adagolással 0,6 ml szert adagol a kézre. Takarékos elemes működés, akár 40000 használatra elegendő. Fehér színben ABS műanyagból.

FATO Smart koktél szalvéta

FATO kotél szalvéták különböző színekben, 2 rétegű, 1/4-es hajtogatású szalvéták, prégelt kerettel. A Fato Smart Table szalvéták 100% cellulózból készülnek és színben harmonizálnak a Fato Smart Table asztalterítőkkel. Koktélpartik, állófogadások, házibulik, vevőtalálkozók, konferenciák és egyéb svédasztalos rendezvények elengedhetetlen kelléke.