Napi takarítás

A Kiehl a napi professzionális takarításhoz is számtalan magas minőségű és gazdaságos terméket kínál. A padló és üvegtisztítás, a felülettisztítás a mindennapi takarítás feladatai, melyekhez a beépített adagolós kis kiszerelésű, de gazdaságosan használható koncentrált termékek ideális megoldást jelentenek. A mindennapi takarításra való termékek között is számos rendelkezik az EU Ecolabellel, így környezetbarát módon teljesíthetjük a napi feladatokat.

Tekintse meg a termékeket

GlasQueen üveg-és felülettisztítószer

A Kiehl GlasQueent intenzív tisztítás, gyors és csíkmentes száradás, szennytaszító hatás jellemzi. A Kiehl Glas Queen üvegtisztítószer tenzidjeinek 90%-a biológiailag lebomlik. Felhasználásra kész tisztítóoldat amin minden üvegfelületről eltávolítja a szennyeződéseket. A felhasználás során kellemes illatot áraszt. Alkalmazható minden üvegfelületen, mint ablakok; ajtók; vitrinek; tükrök.

Optima felület-és üvegtisztítószer

Az Optima egy univerzális, felhasználásra kész felület- és üvegtisztító szer, minden vízálló felület napi tisztítására. Használatával a műanyag felületeknél gyakori felület-repedés elkerülhető, ezáltal az Optima a legmegfelelőbb a műanyag- és plexiüveg felületekre (a DIN EN ISO 22088-3 szerint ellenőrizve). A tisztítószer anyagkímélően tisztít, gyorsan és csíkmentesen szárad és a megtisztított felületnek természetes látszatot biztosít.

Veriprop jól teríthető tisztítószer

Kiehl Veriprop speciális napi tisztítószer koncentrátum, magas aktivitású karbantartó tisztítószer. Jól teríthető, ami által az erősen víztaszító padlófelületekről is maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket. A Kiehl Veriprop csíkmentesen szárad. Elsősorban az erősen víztaszító, rugalmas padlók és finomszemcsés burkolatok tisztítására alkalmas. A Kiehl Veriprop használható más vízálló burkolaton is, mint a PVC, gumi vagy a linóleum, valamint bevonattal védett felületeken is.

 

Tornado erőteljes tisztító

A Tornado erőteljes zsír-, szenny- és nikotinoldó tisztítószer. Magas szennyeltávolító képesség és gazdaságos felhasználás jellemzi. Kellemes illatú. Professzionális üveg-/ ablaktisztításra is alkalmas. Minden vízálló felületre, eszközre és burkolatra használható. Bevonatolt felületeken való alkalmazásra nem lehetséges!

Clarida Uni univerzális tisztítószer

A Clarida Uni egy általánosan felhasználható tisztítószer a mindennapi takarításra. Már igen alacsony alkalmazási koncentrációban is hatékony. Anyagkímélő tisztítószer, gyorsan és csíkmentesen szárad, a megtisztított felületnek természetes látszatot biztosít.

Profekt Konzentrat fénylő tisztítószer

A Kiehl Profekt Konzentrat fénylő tisztítószer koncentrátum aktív tisztító- és szennyfelvevő hatású. A felhasználás során friss illatot áraszt. Csíkmentesen szárad, fényes szilárd és szennytaszító filmréteget képez a kezelt felületen. A Profekt Konzentrat a cipőtalpak okozta csíkok képződését is megakadályozza. A felhasználáskor képződő film összetevői felmosásnál kicserélődnek, ami által túlrétegződést nem okoz a felületen. Polírozással tömöríthető az ápolófilm és ezzel a felület optikailag és strapabírás szempontjából is optimalizálható. Minden vízálló, rugalmas padlóburkolaton, mint PVC, gumi, linóleum, továbbá bevonattal védett burkolatokon is használható. Lakkozott parkettánál és laminált padlónál a szóró-tisztítást alkalmazzuk. A Profekt Konzentrat pH értéke koncentrátumban 4,5, kész oldatban 7. Gépi és kézi takarításnál is használható. Az 1999/44/EK törvény 1. cikke szerint háztartási felhasználása nem engedélyezett!