A környezetbarát kommunikáció természetes módja

Natural Evolution már első tapintásra a megfelelő választásnak tűnik a környezettudatos kommunikáció megvalósításához. A speciális matt felület fantasztikus képmegjelenítésre képes, úgy, hogy valójában egy természetes felületű kreatív papírról beszélünk. A speciálisan pigmentréteg lehetővé teszi a képek tűéles megjelenítését. A papírcsaládhoz nemrég kifejlesztett Natural Green Evolution választék a  fenti tulajdonságokat kínálja, de 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készül.

 

 

Mindkét minőség magas volumenitású (1,4) és nagy merevségű, ami alkalmassá teszi őket  prémium csomagolási projektekhez is. Csodálja meg a színintenzitást, a felbontást, a kontrasztot - a Natural Evolution és a Natural Green Evolution által lehetővé tett képreprodukció több szinten is briliáns.Finom matt bevonatuknak köszönhetően mindkét papír alkalmas a legkülönfélébb befejező technikák alkalmazására. Válasszon a fehér vagy elefántcsont színű változatok közül, 120 és 320 g/m² közötti grammsúlytartományban.

 

  Natural Green Evolution - elköteleződés a környezetbarát kommunikáció mellett. Ez a prémium újrahasznosított papír FSC® 100%-ban újrahasznosított tanúsítvánnyal rendelkezik, így természetes választás a kiváló minőségű nyomtatott termékekhez, amelyekkel kitűnhet a tömegből. A Natural Evolution szűz rostokból készül, és szintén FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik.
     

Felkeltettük az érdeklődését?

Tapasztalja meg a Natural Evolution termékcsalád érintését és tapintását, és kérje azonnal a mindkét minőséget tartalmazó mintakönyvet, mely nyomott és nyomatlan mintákat is tartalmaz a választékból.

Csak töltse ki az alábbi űrlapot, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szívesen válaszolunk a Natural Evolutionnal kapcsolatos kérdéseire, és ha szeretné, elküldjük Önnek a mintakönyvet.

 

 

Az üzenetet megkaptuk, köszönjük!

 

Tekintse meg a termékeket

Natural Evolution

Kreatív papírok, famentes, a fehér különböző árnyalataiban, mázolt, matt felület, magas volumentiás, magas merevség

Natural Green Evolution

A Natural Green Evolution egy fehér, mázolt, matt felületű magas volumenitású, 100%-ban újrahasznosított rostokból előállított kreatív papír, mely speciális mázrétegének köszönhetően tökéletes színvisszaadást tesz lehetővé, így a kreatív papírok és a sztenderd mázolt papírok előnyeit kombinálja. Az újrahasznosított alapanyagnak köszönhetően a Natural Greeen evolution teljesen környezetbarát, így minden környezettudatos kommunikációhoz vagy csomagoláshoz ideális válaszás.