Az új környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított kreatív papír – Natural Green Evolution

 

A Natural Evolution a Papyrus Specials® választékának tagja, a vizuális csábítás maga. Magas volumenitásának, jó opacitásának és simított de matt, speciálisan mázolt felületének köszönhetően magas minőségű, nagy felbontású, éles nyomatok megjelenítésére alkalmas, ugyanakkor a kreatív papírok kellemes megjelenésével és tapintásával is rabul ejt. A választék most egy új taggal bővült, a 100% újrahasznosított rostokból álló Natural Green Evolution-nal.

Magával ragadó elegancia és a kiváló teljesítmény kombinációja

A magas minőségű Natural Evolution papírok a Cordenonstól puha tapintásúak és két árnyalatban, fehér és elefántcsont színben érhetőek el. A speciális, matt mázrétegnek köszönhetően a Natural Evolution ragyogó színvisszaadást és kontrasztos képmegjelenítést tesz lehetővé.

A markáns megjelenésért

A Natural Evolution magas volumenitású (1,4), merev, kitűnő opacitással rendelkezik, mely jó bígelhetőséget és kiváló hajtogatási tulajdonságokat tesz lehetővé. A választék 120-320g közti grammsúlytartományban érhető el.

Végtelen felhasználási lehetőség

A Natural Evolution választék széles körű felhasználásra alkalmas, katalógusok, borítók, könyvek, brossúrák, névjegykártyák, üdvözlőkártyák vagy csomagolások alapanyaga lehet.

A környezetért

A Natural Evolutiont FSC® tanúsított cellulózból gyártják évtizedek óta. A választék új tagja, a Natural Green Evolution újrahasznosított, így FSC® 100% Recycled tanúsítással rendelkezik és ideális választás, ha fenntarthatóság iránti elkötelezettséget szeretnénk hangsúlyozni, mikozben a tökéletes képmegjelenítés és a jó merevség miatt sem kell aggódnunk.

     

Felkeltettük az érdeklődését?

A Natural Evolution mintakönyv nyomatlan és nyomott minták segítségével mutatja meg a papírcsalád sokszínűségét. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha mintakönyvet szeretne kapni, vagy további kérdése lenne a környezetbarát választékunkról.

 


     

 

 

Tekintse meg a termékeket.

Natural Evolution

Kreatív papírok, famentes, a fehér különböző árnyalataiban, mázolt, matt felület, magas volumentiás, magas merevség

Natural Green Evolution

A Natural Green Evolution egy fehér, mázolt, matt felületű magas volumenitású, 100%-ban újrahasznosított rostokból előállított kreatív papír, mely speciális mázrétegének köszönhetően tökéletes színvisszaadást tesz lehetővé, így a kreatív papírok és a sztenderd mázolt papírok előnyeit kombinálja. Az újrahasznosított alapanyagnak köszönhetően a Natural Greeen evolution teljesen környezetbarát, így minden környezettudatos kommunikációhoz vagy csomagoláshoz ideális válaszás.