Natural Evolution már első tapintásra a megfelelő választásnak tűnik a környezettudatos kommunikáció megvalósításához. A speciális matt felület fantasztikus képmegjelenítésre képes, úgy, hogy valójában egy természetes felületű kreatív papírról beszélünk. A speciálisan pigmentréteg lehetővé teszi a képek tűéles megjelenítését. A papírcsaládhoz nemrég kifejlesztett Natural Green Evolution választék a  fenti tulajdonságokat kínálja, de 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készül.

Mindkét minőség magas volumenitású (1,4) és nagy merevségű, ami alkalmassá teszi őket  prémium csomagolási projektekhez is. Csodálja meg a színintenzitást, a felbontást, a kontrasztot - a Natural Evolution és a Natural Green Evolution által lehetővé tett képreprodukció több szinten is briliáns. Finom matt bevonatuknak köszönhetően mindkét papír alkalmas a legkülönfélébb befejező technikák alkalmazására. Válasszon a fehér vagy elefántcsont színű változatok közül, 120 és 320 g/m² közötti grammsúlytartományban.

Natural Green Evolution - elköteleződés a környezetbarát kommunikáció mellett. Ez a prémium újrahasznosított papír FSC® 100%-ban újrahasznosított tanúsítvánnyal rendelkezik, így természetes választás a kiváló minőségű nyomtatott termékekhez, amelyekkel kitűnhet a tömegből. A Natural Evolution szűz rostokból készül, és szintén FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felkeltettük az érdeklődését?

Tapasztalja meg a Natural Evolution termékcsalád kellemes tapintását és csodálatos képvisszaadási képességeit, és kérje azonnal a mindkét minőséget tartalmazó mintakönyvet, mely nyomott és nyomatlan mintákat is tartalmaz a választékból.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba és szívesen válaszolunk a Natural Evolutionnal kapcsolatos kérdéseire.