Kategóriák (0)
Vileda partvisnyél
Vileda partvisnyél
Vileda partvisnyél, műanyag bevonatú acél. 140 cm hosszú. A nyél végén akasztóval az egyszerű tároláshoz. Olasz menetes csatlakozóval. Vileda Economic és Eco partvisokhoz.
Vileda Evolution ablakvizező huzat
Vileda Evolution ablakvizező huzat
Vileda Evolution mikroszálas ablakvizező póthuzat 35 cm széles Vileda Evolution ablakvizezőre. A mikroszálas ablakvizező huzat része egy dörzscsík, mely segít eltávolítani a makacs szennyeződéseket. Mosógépben 60 fokon mosható. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható.
Vileda Inox
Vileda Inox
A Vileda Professional rozsmdamentes acélsúrolói rendkívül ellenállóak és tartósak. Hatékonyan távolítják el a makacs szennyeződéseket. Nedvesen használhatóak.
Vileda Supermop nyél
Vileda Supermop nyél
Vileda Supermop nyél a Supermop kompakt rendszer része. A Vileda Supermop egy puha mopos rendszer, mely kis és közepes méretű felületek tisztítására alkalmas. Könnyű fém nyél Monoclick rögzítéssel.
Vileda Evolution ablaklehúzó
Vileda Evolution ablaklehúzó
Vileda Evolution ablaklehúzó, 35 cm széles, 30 fokban előre dönthető és nyéllel használva 180 fokban oldalirányban elforgatható, így a nehezen elérhető helyek is kényelmesen hozzáférhetőek. Vileda Evolution teleszkópos nyéllel használható.
Vileda Evolution ablakvizező
Vileda Evolution ablakvizező
A Vileda Evolution ablakvizező 180 fokban elfordítható, így könnyebben elérhetőek a nehezen hozzáférhető területek is. A mikroszálas ablakvizező része egy dörzscsík is, amely segít eltávolítani a makacs szennyeződéseket is. A Vileda Evolution ablakvizezőhöz rendelhető póthuzat.
Vileda univerzális alumíniumnyél
Vileda univerzális alumíniumnyél
Robosztus de könnyű kivitelű fix hosszúságú alumíniumnyél, Ergonómikusan lekerekített markolattal és univerzális Vileda Professional csatlakozóval.
Vileda Vario teleszkópos nyél
Vileda Vario teleszkópos nyél
A Vileda teleszkópos nyél megfelel valamennyi professzionális Vileda padlótisztítási rendszerhez. Robosztus, de könnyű kivitelű alumínium nyél, melynek puha markolata csökkenti a kéz megterhelését és csúszásmentes fogást biztosít. Univerzális Vileda Professional csatlakozóval rendelkezik.
Vileda Contract gumikesztyű
Vileda Contract gumikesztyű
Vileda Contract belépő szintű természetes latex kesztyű általános takarítási feladatokhoz. A pamutbolyhos bélés kényelmes használatot biztosít. CE I. kategóriájú, csak minimális kockázat esetén használható.
Vileda nyeles szemétlapátok
Vileda nyeles szemétlapátok
A Vileda Contract nyeles szemétlapát könnyű, ergonómikus és kényelmes használatot tesz lehetővé. 86 cm magas nyelének köszönhetően megkíméli a felhasználót a hajlongástól. Kisebb szennyeződések felsepréséhez. A Vileda zárt nyeles szemétlapát ideális megoldás az általános épülettakarítás és a horeca területek számára. Könnyű és gondtalan munkavégzést biztosít, a felsepert szennyeződések nem hullanak vissza a padlóra, a zárt lapátban maradnak. Kényelmesen tárolható függőleges helyzetben.
Vileda UltraSpeed Pro moptartó
Vileda UltraSpeed Pro moptartó
Vileda Ultraspeed Pro 40 cm széles lapos moptartó, mely bármely Ultraspeed Pro laposfelmosó rendszerrel használható. Nagy méretű pedál, melyre könnyű rálépni. Az Ultraspeed Pro moptartóhoz a Vileda univerzális alumínium nyeleket ajánljuk.
Vileda Evolution teleszkópos nyél
Vileda Evolution teleszkópos nyél
A Vileda Evolution könnyű, alumíniumból készült, mely mégis robosztus. A végén található ergonómikus markolat kellmes fogást biztosít, a markolati gyűrűknek köszönhetően pedig nedves kézzel is könnyen kinyitható, összecsukható. Vileda Evolution ablakvizező és ablaklehúzó fejekhez használható.
Vileda UltraSpeed Mini moptartó
Vileda UltraSpeed Mini moptartó
Kis területek tisztításához létrehozott Vileda Ultraspeed Mini rendszer rendelkezik a Vileda Ultraspeed Pro termékcsalád ergonómiai és teljesítménybeli előnyeivel, mindezt egy kisebb rendszerbe sűrítve. A lapos moptartóval nem csak a padló, hanem falak, lépcsők tisztítását könnyen elvégezhetjük.
Vileda UltraSpeed Mini szett
Vileda UltraSpeed Mini szett
A Vileda Ultraspeed Mini szett tartalmazza az Ultraspeed Mini rendszer minden elemét: egy 10 literes vödröt (5 literes kapacitás + facsaró), egy mpotartót, egy Microlite mopot és egy Ultraspeed mini teleszkópos nyelet. Az Ultraspeed Mini a kis területek professzionális tisztítására létrehozott kompakt felmosórendszer, mely a Vileda Ultraspeed Pro felmosók összes ergonómiai és teljesítménybeli előnyét ötövözi egy kisebb rendszerbe sűrítve. A Vileda Ultraspeed mini rendszer elemei külön is megvásárolhatók.
Vileda UltraSpeed Mini
Vileda UltraSpeed Mini
Vileda Ultraspeed Mini vödör, facsaró alap és facsaró. Az Ultraspeed mini rendszer kifejezetten kis területek professzionális tisztításra lett megalkotva. Univerzális takarítást tesz lehetővé, mert a lapos moptartó lehetővé teszi a padlóburkolatok mellett a falak, szegélylécek lépcsők tisztítását is.
Vileda UltraSpeed SafeMop
Vileda UltraSpeed SafeMop
A Vileda UltraSpeed SafeMop alkalmas biztonsági és strukturált padlók kiváló minőségű karbantartó takarítására. Extra erős szálszerkezete biztosítja a hosszú élettartalmat és a kiváló súroló hatást. Használható csempén és egyéb textúrált felületeken. Mosógépben több mint 100-szor mosható 70 fokon. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható.
Vileda súrolószivacs Strong
Vileda súrolószivacs Strong
A Vileda Stron súrolószivacs nagy teljesítményű, kiváló koptató hatású súroló kellemes tapintású formázott habszivacs hátrésszel. Ideálisan használható általános mosogatáshoz és súroláshoz. A habszivacs hátrész védi az újakat és a súrolót laposan tartja így maximális érintkezést biztosít a tisztítandó felülettel. Száraz használatra nem alkalmas.
Vileda Multipurpose latex kesztyű
Vileda Multipurpose latex kesztyű
Vileda Multipurpose természetes latex kesztyűk általános takarítási feladatokhoz. Tartós, kényelmes, jól ellenálla mosó és tisztítószerekenek. A pamutbolyhos bélés kényelmes használatot bbiztosít. Élelmiszerrel érintkezhet.
Vileda Eco partvis kemény
Vileda Eco partvis kemény
A Vileda Eco partvis újrahasznosított anyagokból készül, A kemény Eco partvis kültéri használat során eltávolítja a nagyobb részecskéket a padlóról. Szőnyegek seprésére és nagyobb szennyeződések eltávolítására.
Vileda súrolószivacs non-scratch
Vileda súrolószivacs non-scratch
Vileda non-scratch formázott súrolószivacs, melynek nyitott fehér dörzsfelülete nem tartalmaz koptatóanyagot, így minden felületet karcmentesen tisztít. Ideális fürdőszobai, konyhai használatra. A színkódolás segít megelőzni a keresztfertőződést.
Vileda Breazy törlőkendő
Vileda Breazy törlőkendő
Vileda Breazy féltartós törlőkendő általános takarítási feladatokra, rövid távú használatra, mikroszálas tisztítási teljesítménnyel és Novolon® tisztító zsebekkel. Az egyedi hullámos felületének köszönhetően, az így kialakított zsebek 40%-kal több darabos szennyeződést gyűjtenek össze, mint a hagyományos törlőkendők és 96%-al csökkenti a baktériumok számát. Akár 10-szer is mosható, max 95 fokon. Nedvesen használható. Általános épülettakarítási, szállodai, éttermi takarításra. A színkódos rendszer biztosítja a takarításhigiénai szabályok betartását.
Vileda UltraSpeed Pro MicroLite mop
Vileda UltraSpeed Pro MicroLite mop
Vileda UltraSpeed Pro MicroLite mop hatékony és könnyen használható univerzális mikroszálas mop alacsony súrlódással sima padlók általános tisztításához. A sötét színű tisztítócsíkok hatékonyan távolítják el a makacs szennyeződéseket. A Vileda UltraSpeed Pro MicroLite mop közepesen tartós, mosógépben 250-szer moható 70 C-on. A színkódos rendszer segít elkerülni a keresztfertőződéseket.
Vileda Eco partvis lágy
Vileda Eco partvis lágy
A Vileda Eco partvis újrahasznosított anyagokból készül, A lágy Eco partvis beltéri használat során eltávolítja a laza, kis méretű részecskéket a padlóról, Hasított szálai felszedik a hajszálakat és egyéb vékony szálakat a padlóról, hasított szálai pedig összegyűjtik a port és az apró szennyeződéseket.
Vileda MicroTuff Plus mikroszálas törlőkendő
Vileda MicroTuff Plus mikroszálas törlőkendő
A Vileda MicroTuff Plus szőtt mikroszálas törlőkendők kiemelkedően hatékonyak és tartósak, bárhol és bármilyen felületen tökéletes tisztaságot biztosítanak. Alkalmasak általános célú felhasználásra, de egészségügyi intézményekben, szállodákban és éttermekben intenzív használat esetén is hosszútávon megőrzik minőségüket. Akár 700 mosás után is maximális teljesítményt nyújtanak. A Vileda Microtuff Plus mikroszálai tökéletesen felszívják a nedvességet, eltávolítják a port és a zsíros ujjlenyomatokat is.
24 / 42 termékek
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.