Kategóriák
Suma Nova Pur-Eco L6 gépi mosogatószer
Suma Nova Pur-Eco L6 gépi mosogatószer
A Suma Nova Pur-Eco L6 koncentrált folyékony gépi mosogatószer, amely kiválóan eltávolítja a szennyeződéseket kemény víz estén is. Suma Nova Pur-Eco L6 erősen lúgos folyékony mosogatószer, mely kiválóan alkalmas egy és több tartályos mosogatógépekhez. Maró lúg és vízkövesedést gátló adalékokat is tartalmaz, így megelőzi a vízkövesedést közepesen kemény és kemény víz körülmények között. A Suma Nova Pur-Eco L6 használata Diversey automata adagoló felszerelésével javasolt, de használható beépített adagoló pumpákkal is.
IntelliCare adagolóhoz álló tartóállvány
IntelliCare adagolóhoz álló tartóállvány
Az IntelliCare Floor állvány az IntelliCare hibrid adagoló tartozéka, egy komplett és intelligens kézápoló megoldás, amely a fertőzések megelőzésére, a teljesítmény javítására és a márka hírnevének megőrzésére szolgál. Az IntelliCare Floor állványt úgy tervezték, hogy kiegészítse az IntelliCare hibrid adagolót, sokoldalú és modern kialakításának köszönhetően pedig bárhol, bárkinek elérhetővé téve a kézhigiéniát.
IntelliCare Hybrid érintés nélküli adagoló
IntelliCare Hybrid érintés nélküli adagoló
Masszív megbízható ABS műanyagból készült adagoló, mely egyeszerűen karbantartható és tisztítható. A modern, nagy betekintőablak segít követni a termék fogyását, de az üresedésjelző funkció is figyelmeztet, ha a termék kifogyóban van. Egyszerűen aktiválható az érintésmentes üzemmód, de az akkumlátor lemerülése esetén manuálisan is működtethető. Az adagolt mennyiség beállítható. Környezetbarát termék: páratlanul hosszú életciklus, ami támogatja a fenntarthatóságot.
IntelliCare Manual, IntelliCare manuális adagolók
IntelliCare Manual, IntelliCare manuális adagolók
A masszív és megbízható ABS-műanyag ház karcmentes és jól tűri az UV-sugárzást. Kialakításában nincsenek koszcsapdák, így karbantartása egyszerű, megjelenése így mindig kifogástalan. Modern, nagy betekintőablakos kialakítás, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók a berendezés felnyitása nélkül is meggyőződhessenek a rendelkezésre álló termék mennyiségéről és jellegéről. Egyszerű működés - nagy, könnyen mozduló nyomógomb. Adagolt mennyiség beállítása a beépített kapcsolóval. Bepattintható, egyedi tábla és címkék a termék azonosítására, tájékoztatásra, színkódolásra. A kézhigiénia több alkalmazási területre való kiterjesztését lehetővé tevő tartozékok: cseppfogó tálca, könyökkel használható kar és állvány (külön rendelhetőek).
Új
Soft Care All Purpose IC általános folyékony kézmosó
Soft Care All Purpose IC általános folyékony kézmosó
A Soft Care All Purpose folyékony kézmosószappan, ami frissítő virágillatával kellemes illatot biztosít a mosdóhelyiségekben. A Soft Care All Purpose hatékony felületaktív rendszert tartalmaz ami gyengéden eltávolítja a bőrön található szennyeződéseket. A Soft Care All Purpose ideális megoldás olyan helyszíneken, ahol gazdaságos és kényelmesen használható kézmosószerre van szükség. Kiegyensúlyozott pH-értékének köszönhetően nagyobb a bőrkompatibilitása és csökkenti a bőrirritációkat
Soft Care Sensisept H34 fertőtlenítő folyékony szappan
Soft Care Sensisept H34 fertőtlenítő folyékony szappan
A Soft Care Sensisept egy rendkívül hatékony és gyengéd fertőtlenítőszer. Ez az egyedülálló innovatív termék egyesíti a kozmetikumok ápoló hatását a kiváló fertőtlenítéssel. A Soft Care Sensisept egyedülálló innovatív technológiája biztosítja a legmagasabb fertőtlenítő szabványok elérését, miközben gyengéd és kíméletes a bőrhöz. A Soft Care Sensisept egy bőrkímélő, klórhexidin tartalmú, tisztító hatású folyékony kézfertőtlenítő szappan. A szer innovatív felületaktív összetevőinek köszönhetően hatékonyan eltávolítja a (zsíros) szennyeződéseket, miközben nem szárítja a bőrt. A szappan hidratáló összetevőt is tartalmaz, így megakadályozza a bőr kiszáradását. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A szer nem tartalmaz illat- és színezőanyagot, ami kifejezetten alkalmassá teszi egészségügyi intézményekben, valamint élelmiszeripari üzemekben történő felhasználásra, ahol a kéz fertőtlenítése nagyon fontos.
Új
SURE Antibac Hand Wash free, antibakteriális folyékony kézmosószer
SURE Antibac Hand Wash free, antibakteriális folyékony kézmosószer
A SURE Antibac Hand Wash Free egy illat- és színezőanyag-mentes, fertőtlenítő hatású folyékony szappan, mely megfelel a legszigorúbb higiéniai követelményeknek. Hatékony formulájának és kézkímélő összetételének köszönhetően kitűnő megoldást jelent az élelmiszer-előkészítő helyiségekben és minden egyéb olyan helyen való használatra, ahol a higiénia elengedhetetlen. A SURE Antibac Hand Wash Free használata teljes mértékben biztonságos. Biológiailag lebomló, triklozán- és parabén-mentes és nem veszélyes besorolású. Tejsav-alapú, természetes forrásokból származó szerves hatóanyaga gátolja a baktériumok, élesztőgombák, gombák és egyéb mikroorganizmusok növekedését. Baktericid hatású, megfelel az EN1499, EN13727 és EN13624 tesztek előírásainak (kizárólag élesztőgombák tekintetében), EN1276 és EN1650, EN1650 és EN14476.
Cif Professional Extra strong lemon kézi mosogatószer
Cif Professional Extra strong lemon kézi mosogatószer
Kézi mosogatószer, citrom illattal, edények és evőeszközök mosogatására. Nagy hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket így általános fertőtlenítószerként is használható mosható felületeken. Tökéletesen eltávolít valamennyi zsíros, makacs szennyeződést, így biztosítva a csillogó és csíkmentes eredményt. Bőrkímélő, pH semleges, gyengéd a kézhez. Kellemes, tiszta citromos illatot hagy maga után.
Új
Suma Star Des D1.55 fertőtlenítő hatású kézi mosogatószer és tisztítószer
Suma Star Des D1.55 fertőtlenítő hatású kézi mosogatószer és tisztítószer
A Suma Star Des D1.55 az élelmiszeripar és vendéglátóipar minden területén használható, berendezések és eszközök tisztítására, fertőtlenítésére és kombinált kézi mosogatásra. A Suma Star Des D1.55 folyékony fertőtlenítő tisztítószer koncentrátum, mely bármilyen felületet egy lépésben tisztít és fertőtlenít. A termék minden edény és eszköz fertőtlenítő hatású kézi mosogatására alkalmas, valamint alkalmazható élelmiszertároló helyiségekben történő felülettisztításra is. Hatékonyan eltávolítja a zsíros és odaszáradt ételmaradékot. Minden vízkeménység mellett használható.
TIP Kombi fertőtlenítő kézi mosogatópor
TIP Kombi fertőtlenítő kézi mosogatópor
Élelmiszeriparban, üzemi konyhákban, vendéglátóiparban fertőtlenítő kézi mosogatásra és mosható felületek tisztítására, fertőtlenítésére használható. Szennyeződések és zsírok erőteljes oldószere. Baktericid, fungicid és szelektív virucid.
Suma Select Pur-Eco A7 gépi öblítőszer
Suma Select Pur-Eco A7 gépi öblítőszer
A Suma Pur-Eco A7 koncentrált, semleges kémhatású alacsony habzású öblítőszer gépi mosogatáshoz, mely minden típusú mosogatógépben való használatra alkalmas. Az anionos felületaktív anyagok speciális keverékét úgy tervezték, hogy csökkentse a végső öblítővíz felületi feszültségét. Ez megakadályozza a cseppek képződését, és mivel a víz vékony rétegben levál a felületről, a száradási idő is csökken. Ez a speciális keverék szintén megakadályozza az erős habzást a mosogatógépben.
Omo Automat mosópor
Omo Automat mosópor
Omo mosóporok fehér és színes textíliák mosására. Nem csak az általános, de a makacs szennyeződéseket is hatékonyan távolítják el, már alacsony hőfokon is. Tökéletes tisztaságot és kellemes illatot kölcsönöznek ruháinak. Az Omo Automat Color színes mosópor még gyakoribb mosás mellett is segít megőrizni a színek tartósságát.
Új
OMO Pro Formula Liquid Colour mosószer színes ruhákhoz
OMO Pro Formula Liquid Colour mosószer színes ruhákhoz
Az Omo Pro Formula Color folyékony mosószer már alacsony hőmérsékleten is eltávolítja a makacs foltokat a formulában jelenlévő enzimeknek köszönhetően, és megakadályozza a színek fakulását. Ideális az enzimes és szemcsés foltok eltávolítására. Már alacsony hőmérsékleten és gyorsmosáskor is eltávolítja a makacs foltokat Biológiai hatás: enzimeket tartalmaz, amelyek rendkívül hatékony folteltávolító összetevők
Új
Coccolino Pro Formula Pure koncentrált öblítőszer
Coccolino Pro Formula Pure koncentrált öblítőszer
A Coccolino Pro Formula Pure concentrate rendkívüli puhaságot biztosító textilöblítő szer koncentrátum, amely alkalmas a legkényesebb és legérzékenyebb bőrre is. Fantasztikus puhaságot biztosít az ágyneműnek, törölközőknek, egyenruháknak és minden más textíliának. Hipoallergén és bőrgyógyászatilag tesztelt, és hosszan tartó puhaságot és finom illatot biztosít a textileknek. Alkalmazható minden típusú textíliához és mosógéphez.
Coccolino Pro Formula Spring Fresh textilöblítő koncentrátum
Coccolino Pro Formula Spring Fresh textilöblítő koncentrátum
A Coccolino Spring Freshness egy kellemes illatú koncentrált öblítőszer, amely sokáig megmarad a szöveteken. Kivételesen puha tapintásúvá teszi a ruhadarabokat, csökkenti a textília elektrosztatikus töltését és megkönnyíti a vasalást. Alkalmas mind otthoni használatra, mind professzionális mosodákban történő felhasználáshoz. A termék a legtöbb textíliához alkalmas. Az optimális használati költségre koncentrálva, háromszor tovább tart, mint egy hagyományos öblítő. A Horeca szektor számára kifejlesztett formula, különösen a szállodák és ápolási otthonok számára. Koncentrált, ezért fenntartható formula, amely elősegíti a környezetvédelmet: kevesebb műanyag, kevesebb víz, kevesebb szállítás és kevesebb hulladék.
Cif Pro Formula Multi Surface általános felölettisztító aerosol
Cif Pro Formula Multi Surface általános felölettisztító aerosol
A Cif Professional Multi Surface bármilyen felületről eltávolítja a legmakacsabb ujjlenyomatokat és a foltokat, ragyogó tisztaságot hagyva maga után, nemkívánatos csíkok nélkül. Nagy hatékonyságú felületaktív és antisztatizáló technológiával az alapos tisztaságért. Alkalmas számítógépek, monitorok, képernyők, hifi berendezések és modern bútorok tisztítására és ápolására is.
Cif Professional APC Lemon Fresh, általános felülettisztítószer
Cif Professional APC Lemon Fresh, általános felülettisztítószer
A Cif Pro Formula általános- és padlótisztító szer kellemes illatú univerzális tisztítószer polírozatlan padlók, falak, fényezések, kerámiák, laminátumok, műanyagok és minden más mosható kemény felület gyors és egyszerű napi tisztításához.
Domestos Pine fresh
Domestos Pine fresh
A Domestos Professional Pine Fresh egy friss fenyőillatú, koncentrált tisztítószer, amely fertőtlenítő és baktériumölő hatása révén ragyogó tisztaságot teremt. Hatékonyan távolítja el a zsírt, szennyeződéseket. Baktériumölő hatású. Alkalmazási terület Alkalmazható konyhai és fürdőszobai klórálló fal- és padlóburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak fertőtlenítő tisztítására, ruhák fehérítésére, fertőtlenítésére, valamint nagyobb felületek fertőtlenítő lemosására. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid, sporocid
Taski Sprint 200 E1b általános felülettisztító
Taski Sprint 200 E1b általános felülettisztító
A Taski Sprint 200 alkohol alapú általános tisztítószer minden vízálló kemény felület csíkmentes mindennapos tisztítására. pH-semleges. A TASKI Sprint 200 az alkohol és tenzidek tisztítóhatásának hatékony kombinációján alapul.
Új
Taski Sprint Multiuso általános tisztítószer
Taski Sprint Multiuso általános tisztítószer
A Taski Sprint Multiuso gyorsan ható és gyorsan száradó általános tisztítószer alkohol és szerves vegyületek speciális keveréke. Használható üvegre és más kemény vízálló felületre, mint például kerámia burkolólapokra. Kiválóan és csíkmentesen távolítja el az ujjlenyomatokat és egyéb foltokat.
Actival F4r növényi olaj- és zsíreltávolító szer
Actival F4r növényi olaj- és zsíreltávolító szer
Nagyteljesítményű, erősen lúgos padlótisztító. Eltávolítja a növényi és állati olaj, illetve zsír szennyeződéseket. Ideális éttermek, konyhák, élelmiszergyárak stb. tisztán tartására. Illatanyagmentes, ezért ideális az élelmiszeripar területén. Fékezett habzású, gyors hatású, súrológéphez, egytárcsás takarítógéphez és felmosóhoz egyaránt alkalmazható.
Új
Domestos Pro Formula duguláselhárító gél
Domestos Pro Formula duguláselhárító gél
A Domestos Pro Formula duguláselhárító gél hatékonyan használható a konyhában és a fürdőszobában. Alkalmas a dugulások gyors eltávolításához a mosogatókban, konyhai és fürdőszobai csövekben és lefolyókban. Mindenféle cső esetében biztonságos. Megszünteti az eltömődést és a kellemetlen szagokat. A gyors, 15 perces folyamat során közvetlenül eljut az eltömődött mosogatókhoz és lefolyókhoz, és azonnal kitisztítja azt!
Suma Break up D3.5 alumíniumbarát zsíroldószer
Suma Break up D3.5 alumíniumbarát zsíroldószer
A Suma Break up D3.5 koncentrált folyékony zsíroldó az erősen szennyezett konyhai felületek úgy, mint a padló, berendezések és tűzhelyek kézi tisztításához. A Suma Break up D3.5 ionos és anionos felületaktív anyagok optimális keverékét tartalmazza, melynek köszönhetően a felületet kellőképpen benedvesíti, hatékonyan eltávolítva minden fajta zsíros szennyeződést és rászáradt ételmaradékot. A termék biztonságosan alkalmazható alumínium felületeken is. Alkalmazható sütők, sütőlapok, grillezők, fritőzök elzsírosodott felületeinek tisztítására, az erősen elszenesedett lerakódások eltávolítására. A Suma Break up D3.5 különösen alkalmas padlók tisztítására akár kézi mop rendszerrel.
Taski Jontec 300 F4a fékezett habzású semleges padlótisztító
Taski Jontec 300 F4a fékezett habzású semleges padlótisztító
A TASKI Jontec 300 magas koncentrátumú, semleges kémhatású tisztítószer minden vízálló, kemény padlótípushoz. Alkalmas mind kézi, mind gépi felhasználásra. Alkalmas minden vízálló padlótípus tisztítására Alacsony adagolás mellett is kiváló tisztítási eredményt nyújt, így gazdaságos felhasználást tesz lehetővé Gyorsan és csíkmentesen szárad.
24 / 46 termék

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.