Kategóriák (0)
Suma Star Des D1.55 fertőtlenítő hatású kézi mosogatószer és tisztítószer
Suma Star Des D1.55 fertőtlenítő hatású kézi mosogatószer és tisztítószer
A Suma Star Des D1.55 az élelmiszeripar és vendéglátóipar minden területén használható, berendezések és eszközök tisztítására, fertőtlenítésére és kombinált kézi mosogatásra. A Suma Star Des D1.55 folyékony fertőtlenítő tisztítószer koncentrátum, mely bármilyen felületet egy lépésben tisztít és fertőtlenít. A termék minden edény és eszköz fertőtlenítő hatású kézi mosogatására alkalmas, valamint alkalmazható élelmiszertároló helyiségekben történő felülettisztításra is. Hatékonyan eltávolítja a zsíros és odaszáradt ételmaradékot. Minden vízkeménység mellett használható.
Új
Suma Combi+ LA6 gépi mosogatószer öblítő adalékanyaggal
Suma Combi+ LA6 gépi mosogatószer öblítő adalékanyaggal
A Suma Combi+ LA6 új, innovatív technológiát alkalmazva egyesíti a koncentrált folyékony gépi mosogató- és öblítőszert. Speciálisan úgy lett kialakítva, hogy akár 12°dH, 21°fH vagy 215ppm vízkeménységi körülmények között is eltávolítsa a szennyeződést és optimális száradást biztosítson az edényeknek. Egytartályos vagy elöltöltős mosogatógépek széles körénél használható (szállítószalagos vagy többtankos gépekhez nem alkalmas). A benne található maró lúg és vízkövesedésgátlók keveréke kiválóan eltávolítja a szennyeződéseket. A hatékony vízkövesedésgátló összetevők nagy mennyisége még 12nko vagy 215 ppm vízkeménység mellett is megakadályozzák a vízkő kialakulását. Különleges öblítőadalékot tartalmaz, amely megváltoztatja a víz viselkedését, így nincs szükség külön öblítőszer hozzáadására. Automatikus adagoló berendezéssel vagy beépített adagolószivattyúval együtt is használható.
Suma Nova Pur-Eco L6 gépi mosogatószer
Suma Nova Pur-Eco L6 gépi mosogatószer
A Suma Nova Pur-Eco L6 koncentrált folyékony gépi mosogatószer, amely kiválóan eltávolítja a szennyeződéseket kemény víz estén is. Suma Nova Pur-Eco L6 erősen lúgos folyékony mosogatószer, mely kiválóan alkalmas egy és több tartályos mosogatógépekhez. Maró lúg és vízkövesedést gátló adalékokat is tartalmaz, így megelőzi a vízkövesedést közepesen kemény és kemény víz körülmények között. A Suma Nova Pur-Eco L6 használata Diversey automata adagoló felszerelésével javasolt, de használható beépített adagoló pumpákkal is.
Suma Select Pur-Eco A7 gépi öblítőszer
Suma Select Pur-Eco A7 gépi öblítőszer
A Suma Pur-Eco A7 koncentrált, semleges kémhatású alacsony habzású öblítőszer gépi mosogatáshoz, mely minden típusú mosogatógépben való használatra alkalmas. Az anionos felületaktív anyagok speciális keverékét úgy tervezték, hogy csökkentse a végső öblítővíz felületi feszültségét. Ez megakadályozza a cseppek képződését, és mivel a víz vékony rétegben levál a felületről, a száradási idő is csökken. Ez a speciális keverék szintén megakadályozza az erős habzást a mosogatógépben.
Suma Break up D3.5 alumíniumbarát zsíroldószer
Suma Break up D3.5 alumíniumbarát zsíroldószer
A Suma Break up D3.5 koncentrált folyékony zsíroldó az erősen szennyezett konyhai felületek úgy, mint a padló, berendezések és tűzhelyek kézi tisztításához. A Suma Break up D3.5 ionos és anionos felületaktív anyagok optimális keverékét tartalmazza, melynek köszönhetően a felületet kellőképpen benedvesíti, hatékonyan eltávolítva minden fajta zsíros szennyeződést és rászáradt ételmaradékot. A termék biztonságosan alkalmazható alumínium felületeken is. Alkalmazható sütők, sütőlapok, grillezők, fritőzök elzsírosodott felületeinek tisztítására, az erősen elszenesedett lerakódások eltávolítására. A Suma Break up D3.5 különösen alkalmas padlók tisztítására akár kézi mop rendszerrel.
Suma Scale D5.2 konyhai vízkőoldószer
Suma Scale D5.2 konyhai vízkőoldószer
A Suma Scale D3.5 savas tisztítószer, mely konyhai berendezések, eszközök és mosogatógépek időszakos vízkőtelenítésére alkalmas. A Suma Scale D3.5 hatékonyan eltávolítja a konyhai berendezések, pl. gőzölők, forralók, melegen tartó tálak, teáskancsók stb. felületén keletkező vízkövet. Szervetlen sav és nemionos felületaktív anyag hatékony elegyén alapul, így minden felületről maradék nélküli eltávolítja a vízkőlerakódásokat.
Suma Grill D9 Sütő- és grilltisztító
Suma Grill D9 Sütő- és grilltisztító
A Suma Grill D9 egy erőteljes tisztítószer sütők, sütőlapok, grillezők, fritőzök elzsírosodott felületeinek rendszeres tisztítására, az erősen elszenesedett lerakódások eltávolítására. A Suma Grill D9 erősen lúgos tisztítószer, amely alkalmas az erősen szennyezett sütők, grillezők vagy salamanderek rendszeres tisztítására. A lúgos felületaktív anyagok és oldószerek keveréke eltávolítja az erősen elszenesedett szennyeződéseket. Vízzel hígítva a termék az olajsütők tisztítására is alkalmas.
Suma Bac conc D10 fertőtlenítő tisztítószer koncentrátum
Suma Bac conc D10 fertőtlenítő tisztítószer koncentrátum
A Suma Bac conc D10 magas koncentrációjú általános tisztító- és fertőtlenítőszer minden élelmiszerrel érintkező felülethez. A baktériumok széles spektrumával szemben fejt ki fertőtlenítő, baktériumölő hatást minden vízkeménység mellett. Baktericid, yeasticid. Használható minden lemosható felületen a szennyeződések hatásos eltávolítására és egyúttal a felület fertőtlenítésére. A Suma Bac conc D10 az élelmiszeripar, vendéglátás területén, közintézményekben, szociális otthonokban, betegellátó intézményekben mosható padló- és falburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak felületeinek, valamint vizes egységek (WC, zuhanyzók, kádak) mosható felületeinek tisztító hatású fertőtlenítésére alkalmazható.
Suma Bac D10 folyékony kézi mosogatószer
Suma Bac D10 folyékony kézi mosogatószer
A Suma Bac D10 tisztító és fertőtlenítő hatású (kombinált) koncentrált vegyszer, mely alkalmas valamennyi élelmiszerrel érintkező felület tisztító fertőtlenítésére. A Suma Bac D10 a felületet egy lépésben tisztítja és fertőtleníti. A termék alkalmas valamennyi élelmiszerrel érintkező felület tisztítására. A benne lévő biocid hatóanyagnak köszönhetően, a mikroorganizmusok széles skálája ellen hatékony - elpusztítja a baktériumokat és gombákat is. A kiváló tisztító hatást a készítményben lévő felületaktív anyagok biztosítják.
Suma Tab D4 fertőtlenítő tabletta
Suma Tab D4 fertőtlenítő tabletta
Fertőtlenítő klórtabletta, alkalmas minden felület fertőtlenítésére, beleértve az élelmiszerrel érintkező felületeket. Könnyen oldódik vízben és a kórokozók széles köre ellen hatásos. Alacsony hőmérsékleten és rövid behatási idővel is hatásos. Alkalmazható betegellátási intézményekben, élelmiszeripar és vendéglátás területén, mosható és klórálló felületek tisztítására, textíliák fertőtlenítésére. Takarítógépekben is alkalmazható. Alkalmas padlók, falak fürdőszobák stb fertőtlenítésére nyilvános épületekben, uszodákban stb. Baktericid, tuberkolocid, szelektív virucid, yeasticid, sporacid.
Suma Rapid D6 Ablak- és felülettisztító
Suma Rapid D6 Ablak- és felülettisztító
A Suma Rapid D6 tisztítószer a konyhai, éttermi, kávézói üveg- és a vízálló felületek csíkmentes tisztításáért. A gyorsan ható összetétele ideális hűtőpultok, kiszolgálópultok, ablakok, tükrök és egyéb kemény felületek tisztítására. Csak fújja a felületre és törölje le. Gyorsan, csíkok nélkül szárad és kellemes, friss illatot hagy maga után.
Suma Inox D7.1 Rozsdamentes acél ápolószer
Suma Inox D7.1 Rozsdamentes acél ápolószer
A Suma Inox D7.1 közvetlen használatra kész, acélápoló- és fényesítő szer rozsdamentes acél felületeken való használatra. A Suma Inox D7.1 különleges olajokat tartalmaz, hogy az olyan rozsdamentes acélfelületek, mint például hűtőszekrények, fagyasztók, fagylaltgépek, mosogatók külseje és az egyéb rozsdamentes acélfelületek számára hosszantartó védelmet és ragyogást biztosítson.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.