Kesztyűk

Cérnakesztyű pöttyös tenyérrel
Cérnakesztyű pöttyös tenyérrel
Cérnakesztyű a tenyéren micro pöttyökkel a biztosabb fogásért. Alkalmas csomagolási, pakolási és összeszerelési feladatokhoz.
Nitrylex Basic Blue
Nitrylex Basic Blue
Nitrylex basic púdermentes nitril vizsgáló- és védőkesztyű kék színben. Antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik. A Nitrylex basic általános kesztyű megfelelő választás mindazoknak, akik alacsony áron elérhető kiváló minőséget keresnek. Érzékeny bőrre is alkalmas. Nem steril.
Santex smooth púderezett latex kesztyű
Santex smooth púderezett latex kesztyű
A Santex® powdered jó ár-érték arányú púderezett orvosi-védő, nem steril latex kesztyű. A sima felső felület biztos fogást garantál a munkavégzés során és minimálisra csökkenti a kézizzadást. Természetes alapanyagára tekintettel a latex kesztyű biológiailag lebomló és környezetbarát. A latexben lévő fehérje I. típusú allergiát válthat ki, ezért nem ajánlott allergiára hajlamos személyek számára.
Vileda Contract gumikesztyű
Vileda Contract gumikesztyű
Vileda Contract belépő szintű természetes latex kesztyű általános takarítási feladatokhoz. A pamutbolyhos bélés kényelmes használatot biztosít. CE I. kategóriájú, csak minimális kockázat esetén használható.
Bonus Extra és Ultra hosszú latex gumikesztyű
Bonus Extra és Ultra hosszú latex gumikesztyű
A Bonus Extra 38 cm-es és az Ultra 56 cm-es hosszúsága megakadályozza a víz befolyását a kesztyűbe, így bátran belenyúlhatunk a vízbe, és a ruhaujj fölé húzva a ruházatunkat is védi. Mind háztartási, mind professzionális felhasználásra alkalmas, erősebb vegyszerek, durva szennyeződések és felületek esetén is. Hintőpormentes, így csökken a bőrirritáció esélye. Többször használató.
Bonus Komfort gumikesztyű
Bonus Komfort gumikesztyű
Bonus Komfort latex gumikesztyű, jó tapintású, belülről pamut borítású, könnyen felhúzható kesztyű. Bordázott méhsejt mintás felülete biztos fogást nyújt. Hintőpormentes, így érzékeny bőrűek is használhatják.
Háztartási gumikesztyű ideall®
Háztartási gumikesztyű ideall®
Az ideall® háztartási gumikesztyű a speciális texturált felületének köszönhetően biztos fogást biztosít még nedves környezetben is. Sárga színű, természetes latexből készült. Általános háztartási felhasználásra.
Vileda Multipurpose latex kesztyű
Vileda Multipurpose latex kesztyű
Vileda Multipurpose természetes latex kesztyűk általános takarítási feladatokhoz. Tartós, kényelmes, jól ellenálla mosó és tisztítószerekenek. A pamutbolyhos bélés kényelmes használatot bbiztosít. Élelmiszerrel érintkezhet.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.