Urimat vízmentes piszoárok és kiegészítők

Urimat Ceramic vízmentes piszoár
Urimat Ceramic vízmentes piszoár
Az Urimat Ceramic innovatív, kiváló minőségű folyadék lepergető hatású excluzív kerámiából kialakított vízmentes piszoár, így az eleganciát egyesíti a technológiával. Egyedülálló módon víz nélkül üzemel, így minden használat során több liter vizet lehet megtakarítani, ami a környezeti haszon mellett a víz- és csatornadíjban is megtakarításként jelentkezik. A szabadalmaztatott szifon és az Urimat mikrobiológiai tisztítószerei garantálják a szagtalan működést. A szifon szagzáró membránnal és élettartam jelzővel rendelkezik, így jelzi, hogy mikor kell cserélni.
Urimat compact plus (Infoline compact) vízmentes piszoárok
Urimat compact plus (Infoline compact) vízmentes piszoárok
Az Urimat Innovatív, high-tech lepergető felületű műanyagból kialakított piszoárjai víz nélkül üzemelnek. A szabadalmaztatott szifon és az Urimat mikrobiológiai tisztítószerei garantlják a szagtalan működést. A piszoár tetején elhelyezett reklámfelülettel, mely gyorsan és egyszerűen cserélhető, így üzenetei egyszerűen megjeleníthetőek rajta. Kompakt kialakításának köszönhetően kisebb helyigénye van. Könnyű, csak 3,5kg, ami rendkívül egyszerű telepítést tesz lehetővé. A vízmentes működés (nincs öblítés) már rövid idő alatt érzékelhető megtakarítást tesz lehetővé a környezetre gyakorolt pozitív hatás mellett.
Urimat eco (Ecoline) vízmentes műanyag piszoár
Urimat eco (Ecoline) vízmentes műanyag piszoár
Az Urimat Eco (Ecoline) egy innovatív, törésálló és lepergető hatású polikarbonátból kialakított piszoár. Víz nélkül üzemel, sőt áram és vegyszer sem kell hozzá. A szabadalmaztatott szifon és az Urimat mikrobiológiai tisztítószerei garantálják a szagtalan működést. Az Urimat Eco piszoár mindössze 4,2 kg, így rendkívül egyszerű a telepítése. Az MB Active szifon membrán technológiája biztosítja a vízmentes működést és megakadályozza, hogy a csatornaszag visszaáramoljon a helyiségbe.
Urimat eco plus (Infoline) vízmentes piszoár
Urimat eco plus (Infoline) vízmentes piszoár
Az Urimat Innovatív, high-tech lepergető felületű műanyagból kialakított piszoárjai víz nélkül üzemelnek. A szabadalmaztatott szifon és az Urimat mikrobiológiai tisztítószerei garantlják a szagtalan működést. A piszoár tetején elhelyezett reklámfelülettel, mely gyorsan és egyszerűen cserélhető, üzenetei egyszerűen megjeleníthetőek. Az Urimat ecoplus (Infoline) anyagának és gyártási technológiájának köszönhetően csak 4,4kg, ami rendkívül egyszerű telepítést tesz lehetővé. A vízmentes működés (nincs öblítés) már rövid idő alatt érzékelhető megtakarítást tesz lehetővé a környezetre gyakorolt pozitív hatás mellett.
Új
Domestos Pro Formula toalett frissítő blokk 3in1
A Domestos Pro Formula WC Frissítő Blokk 3in1 Power tisztán és frissen tartja a WC-t, miközben segít megakadályozni a vízkőlerakódást. Az innovatív tartó tökéletesen illeszkedik a WC pereméhez, megfelelve ezáltal mindhárom funkciónak: elpusztítja a nem látható baktériumokat, megakadályozza az újbóli vízkőlerakódást és friss illatot biztosít.
Urimat MB Active szanitertisztító koncentrátum
Urimat MB Active szanitertisztító koncentrátum
Tisztít és a többnapos vízkövet is eltávolítja. Fertőtlenít és szagmentesít a benne lévő baktériumoknak köszönhetően. Eltávolítja a lerakódásokat és késlelteti az újraszennyeződést. Egyaránt használható toalettek, mosdók, lépcsőházak, hulladékgyűjtők tisztítására is.
Urimat MB Active Trap szifonok
Urimat MB Active Trap szifonok
Urimat víz nélküli piszoárok tartozéka. Szagmentes működést garantál a beépített tisztító, fertőtlenítő szagközönbösítő kőnek köszönhetően. A piszoár kő alatt előbukkanó piros jelzés a szifon cseréjére figyelmeztet. 10-12.000 használat élettartam a szabadalmaztatott technológiának köszönhetően. Fagyálló.
Urimat légpengés kézszárítók
Urimat légpengés kézszárítók
Meleg levegős légpengés kézszárító, mely 9-11 másodperc alatt érintésmentesen megszárítja a kezet. Halk működés és szenzoros indítás. Állítható teljesítmény és levegőhőmérséklet. A kék led és a számláló mutatja a szárításból hátralevő időt. 685 mm magas, 330 mm széles és 220 mm mély, álló kivitel. Fehér vagy ezüst színben rendelhető.

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.