Törlőkendők

Bonus Pro Maxi általános törlőkendő
Bonus Pro Maxi általános törlőkendő
A HoReCa szegmens igényeinek megfelelően kialakított törlőkendők. Mérete 38X40cm, így hatásosan tisztítja a nagyobb felületeket, legyen szó pultokról, polcokról, állványokról vagy más tisztítandó területről. A professzionális felhasználók – éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak, közintézmények – számára minden igényt kielégítő általános törlőkendő kiemelkedő nedvszívó képességgel rendelkezik. Anyaga a nem szőtt gyártási eljárásnak köszönhetően rendkívül tartós, 82% viszkózból és 18% poliészterből készült, emiatt különösen alkalmas a professzionális felhasználásra. Szárazon és nedvesen is használható.
Bonus általános törlőkendő
Bonus általános törlőkendő
Általános törlőkendő, szárazon és nedvesen is használható, A nem szőtt gyártási eljárásnak köszönhetően rendkívül tartós. Nedvszívó képessége átlagon felüli.
Domestos törlőkendő
Domestos törlőkendő
Domestos higiénikus törlőkendő, mely a legtöbb mosható felületre alkalmas, praktikus visszazárható csomagolásban. A Domestos Higiénikus törlőkendő speciális klórmentes összetételének köszönhetően hatékonyan és kíméletesen tisztít. Használata egyszerű, praktikus, visszazárható csomagolásának köszönhetően bárhova könnyen magunkkal vihetjük. Nyilvános helyeken jó szolgálatot tehet, pl. kilincs, telefon, WC deszka stb. gyors letörléséhez, fertőtlenítéséhez.
Vileda All purpose univerzális törlőkendő
Vileda All purpose univerzális törlőkendő
Nem-szőtt kendő általános felhasználásra. Hosszú élettartam. Kiváló száradási tulajdonság. Kellemes tapintás. Könnyű kiöblíteni.
Új
Vileda MicroRoll Microfiber paper roll
Vileda MicroRoll Microfiber paper roll
Vileda Microroll, fehért perforált egyszer használatos mikroszálas törlőkendő nagy teljesítménnyel. Csíkmentes tisztítás rozsdamentes üveg és magasfényű felületeken. A végtelenített szál technológiának köszönhetően szöszmentes tisztítást tesz lehetővé. A perforált tekercs 200 db 25x35 cm méreű kendőt tartalmaz.
Pamut portörlő kendő
Pamut portörlő kendő
Szegett portörlő kendő.
Bonus mikroszálas törlők
Bonus mikroszálas törlők
MicroCLEAN kendő kifejezetten a HoReCa szegmens igényeire. A mikroszálak révén még az üveg és tükrös felületek is csík és szöszmentesen tisztíthatóak, így tökéletes választás olyan professzionális felhasználók számára, mint az autókozmetikák, szállodák, konyhák és létesítménykezelők. A mikroszál lényege, hogy 1 gramm súlyú anyagból 10.000 méter hosszú szál készíthető, így az ebből gyártott kendő felülete rendkívül naggyá válik, ezáltal alaposan takarít. A MicroCLEAN anyaga rendkívül jó minőségű: összetétele 80% poliészter és 20% poliamid.
Kiehl Pro mikroszálas törlőkendő
Kiehl Pro mikroszálas törlőkendők száraz és nedves használatra, általános takarítási feladatokra.
Vileda Micro Tuff Base mikroszálas törlőkendő
Vileda Micro Tuff Base mikroszálas törlőkendő
A Vileda Micro Tuff Base egy általános felhasználású mikroszálas törlőkendő jó tisztítási teljesítménnyel. Jó ár-érték arányú mikroszálas kendő, mely minden olyan felületen használható, ahol gyors és hatékony tisztításra van szükség. A színkódolt rendszer biztosítja a takarításhigiéniai szabályok betartását. Nedvesen és szárazon is használható. Általános épülettisztításhoz, éttermek, hotelek és egészségügyi intézmények takarításához. 95 fogon mosható. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható.
Vileda MicroTuff Plus mikroszálas törlőkendő
Vileda MicroTuff Plus mikroszálas törlőkendő
A Vileda MicroTuff Plus szőtt mikroszálas törlőkendők kiemelkedően hatékonyak és tartósak, bárhol és bármilyen felületen tökéletes tisztaságot biztosítanak. Alkalmasak általános célú felhasználásra, de egészségügyi intézményekben, szállodákban és éttermekben intenzív használat esetén is hosszútávon megőrzik minőségüket. Akár 700 mosás után is maximális teljesítményt nyújtanak. A Vileda Microtuff Plus mikroszálai tökéletesen felszívják a nedvességet, eltávolítják a port és a zsíros ujjlenyomatokat is.
Vileda PVAmicro mikroszálas törlőkendő
Vileda PVAmicro mikroszálas törlőkendő
A Vileda PVAmikro egy innovatív többfunkciós törlőkendő, mely PVA réteggel bevont mikroszálas anyagból készül. Az extra vékony mikorszálak képesek behatolni a felület legapróbb pórusaiba is, így a PVAmicro tökéletes tisztítási teljesítményt nyújt minden felületen. Nedvszívó képessége nagyon jó, a PVAmicro tökéletesen csíkmentes száradást garantál. A speciális bevonatnak köszönhetően a PVAmikro a hagyományos kötött mikroszálas törlőkendőkhöz képest 40-szer kevesebb részecskemaradványt tartalmas az öblítés során. A PVAmiro csak nedvesen használható. Általános épülettisztítási feladatokra, vagy hotelek, éttermek stb takarítására használató. A színkódos rendszer biztosítja a takarításhigiéniai szabályok betartását. Max 95 fokon mosható, klórmentes vegyszerrel fehéríthető és szárítógépben alacsony hőfokon szárítható.
Vileda r-MicronQuick törlőkendő
Vileda r-MicronQuick törlőkendő
A Vileda r-MicronQuick törlőkendő 70%-ban újrahasznosított anyagból készült mosható törlőkendő. A mikroszálaknak köszönhetően kiváló tisztítási teljesítmény érhető el és csupán víz használatával eltávolítható a vírusok és baktériumok 99,99%-a. Az r-MicronQuick ideális megoldás egészségügyi területekre, ahol a higiénia kiemelten fontos. Valamennyi felület – legyen az akár rozsdamentes acél, műanyag vagy kerámia – egyetlen mozdulattal tisztára törölhető anélkül, hogy nemkívánatos csíkok maradnának a felületen. A mosást jól tűri, legalább 400 alkalommal kimosható, így akár napi szinten is. Nedvszívósága kiváló.
Szivacskendő
Szivacskendő
Nagy nedvszívó képességű törlőkendő, A Bonus szivacsos kendője nedvesített formában kerül csomagolásra. Kiváló minőségű, hosszú használat után is tartós marad és sokáig megtartja kitűnő nedvszívóképességét. Anyagösszetétel: 100% cellulóz pamut szálas megerősítéssel.
Vileda Breazy törlőkendő
Vileda Breazy törlőkendő
Vileda Breazy féltartós törlőkendő általános takarítási feladatokra, rövid távú használatra, mikroszálas tisztítási teljesítménnyel és Novolon® tisztító zsebekkel. Az egyedi hullámos felületének köszönhetően, az így kialakított zsebek 40%-kal több darabos szennyeződést gyűjtenek össze, mint a hagyományos törlőkendők és 96%-al csökkenti a baktériumok számát. Akár 10-szer is mosható, max 95 fokon. Nedvesen használható. Általános épülettakarítási, szállodai, éttermi takarításra. A színkódos rendszer biztosítja a takarításhigiénai szabályok betartását.
Felmosórongy
Felmosórongy
Szegett pamut felmosórongy, egyesével csomagolt.
Tork konyhai tisztítókendő
Tork konyhai tisztítókendő
A Tork konyhai tisztítókendő többcélú tartós kendő, mely erős nedvszívó képességgel rendelkezik és többször újrahasználható. Vastag anyagú, hőálló és nedvesen se szakad el. Mivel a tisztítókendők anyaga bioalapú rost, csomagolásuk pedig újrahasznosított anyagokból készül, a környezeti terhelést is mérséklik. A laponkénti adagolású Tork W4 tisztítókendő-adagolóval együtt használható, így csökkenthető a hulladék mennyisége.
Tork W1 tekercses ipari törlőkendő
Tork W1 tekercses ipari törlőkendő
A Tork ipari törlőkendő puha és rugalmas kivitele miatt szűk helyek és bonyolult alkatrészek tisztításához is kiváló, nem sérti fel a felületüket, mégis elég erős ahhoz, hogy olajat, zsiradékot és szennyeződéseket itassanak fel vele. Emellett a legtöbb tisztítószerrel használható. Mindenféle tisztításra alkalmas, mivel a legtöbb tisztító-, fertőtlenítő- és mosószerrel használható.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.