Tisztítószerek és adagolók

Ajax súrolópor 450g
Ajax súrolópor 450g
Az Ajax súrolópor kíméletesen tisztítja a a háztartásban megtalálható felületeket, mint mosogatók, kádak, tűzhelyek. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a nehezen elérhető helyekről is, beleértve a zsírt, a szappanmaradványokat és a vízkövet. Az Ajax súrolópor nem károsítja a felületet.
Ajax általános tisztító
Ajax általános tisztító
Eltávolítja a zsírt és szennyeződést minden mosható felületről. Illatosított.
Cif Pro Formula Multi Surface általános felölettisztító aerosol
Cif Pro Formula Multi Surface általános felölettisztító aerosol
A Cif Professional Multi Surface bármilyen felületről eltávolítja a legmakacsabb ujjlenyomatokat és a foltokat, ragyogó tisztaságot hagyva maga után, nemkívánatos csíkok nélkül. Nagy hatékonyságú felületaktív és antisztatizáló technológiával az alapos tisztaságért. Alkalmas számítógépek, monitorok, képernyők, hifi berendezések és modern bútorok tisztítására és ápolására is.
Cif Professional APC Lemon Fresh, általános felülettisztítószer
Cif Professional APC Lemon Fresh, általános felülettisztítószer
A Cif Pro Formula általános- és padlótisztító szer kellemes illatú univerzális tisztítószer polírozatlan padlók, falak, fényezések, kerámiák, laminátumok, műanyagok és minden más mosható kemény felület gyors és egyszerű napi tisztításához.
Clarida Uni univerzális tisztítószer
Clarida Uni univerzális tisztítószer
A Clarida Uni egy általánosan felhasználható tisztítószer a mindennapi takarításra. Már igen alacsony alkalmazási koncentrációban is hatékony. Anyagkímélő tisztítószer, gyorsan és csíkmentesen szárad, a megtisztított felületnek természetes látszatot biztosít.
Cleanex speciális felmosószer
Cleanex speciális felmosószer
Az átlagos szennyeződések (por, sár) eltávolításán kívül zsír-és olajoldó hatással rendelkezik. Közömbösíti a felmosóvízben lévő ásványi anyagokat, ezen kívül folyamatosan használva eltávolítja a már meglévő ásványanyag lerakódásokat a padlóról, így segít visszaállítani a padló eredeti megjelenését. Az átlagos felmosószereknél gyorsabban szárad, így hamarabb igénybe vehető a vele tisztított padló. A Cleanex a felület fényesítése, mattítása nélkül tisztít, nem változtatja meg az eredeti padló megjelenését. Prémium minőségű alapanyagok felhasználásával készül, nem hagy nyomot a felületen. Tartós illat (amarilisz parfüm). Foszfátmentes.
Domestos Citrus fresh
Domestos Citrus fresh
Általános tisztító, fertőtlenítő hatású, eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket, elpusztítja a baktériumokat. Töményen használható szaniter tisztításra, de hígitva minden mosható felületen alkalmazhaztó. Fehérítő hatású.
Domestos Pine fresh
Domestos Pine fresh
A Domestos Professional Pine Fresh egy friss fenyőillatú, koncentrált tisztítószer, amely fertőtlenítő és baktériumölő hatása révén ragyogó tisztaságot teremt. Hatékonyan távolítja el a zsírt, szennyeződéseket. Baktériumölő hatású. Alkalmazási terület Alkalmazható konyhai és fürdőszobai klórálló fal- és padlóburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak fertőtlenítő tisztítására, ruhák fehérítésére, fertőtlenítésére, valamint nagyobb felületek fertőtlenítő lemosására. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid, sporocid
Inno-Fix-Oletta padló és bútorápoló
Inno-Fix-Oletta padló és bútorápoló
Foglalkozásszerű felhasználók részére készült viaszos padló és bútorápoló. Felhasználható fa, műanyag és kerámialapos felületek tisztítására és fényesítésére, portaszító hatással rendelkezik. A permetezővel ellátott flakonból a szert a felületre kell permetezni, majd egy puha ruhával áttörölni, a felület tiszta fényes marad. Fa és laminált felületek esetén a tisztítást követő száraz ruhával való áttörlés az intenzív fény tartósságát biztosítja.
Innopon MD-TAK univerzális tisztító és mosogatószer
Innopon MD-TAK univerzális tisztító és mosogatószer
Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható az iparban, élelmiszeriparban, közétkeztetésben, és minden olyan területen ahol kiváló zsírtalanító hatásra és egyszerű kezelési módra van szükség az ipari és háztartási edények, eszközök stb. nem fertőtlenítő mosogatásánál ill. felületek tisztításánál, takarításban, stb. A termék nagy előnye az emelt zsíroldó hatás, a kézvédő adalék a felhasználást kellemessé teszi. Az elkészített munkaoldatot a tisztítandó felületre kell juttatni, vagy a tisztítandó eszközt az oldatba meríteni és a tisztítási folyamatot mechanikai hatással elősegíteni. A tisztítás után a tisztított felületet ivóvízzel le kell öblíteni.
Kiehl Parketto Clean parketta és laminált padló tisztítószer
Kiehl Parketto Clean parketta és laminált padló tisztítószer
A Kiehl Parketto Clean koncentrátum nagy hatású, szappan- és vaxmentes parkett és laminált padló tisztítószer magas szennyhordó tulajdonsággal. Anyagkímélő hatású, enyhén parfümözött, veszélytelen termék. A Kiehl Parketto Clean minden fafajtán használható, mint pl.: zárolt, bevonatolt, impregnált, olajozott, vaxolt és kezeletlen faburkolaton, valamint készparkettán és laminált burkolaton. Alkalmazható minden vízálló felületen és használati tárgyon, valamint ápolószerrel bevont felületeken.
Optima felület-és üvegtisztítószer
Optima felület-és üvegtisztítószer
Az Optima egy univerzális, felhasználásra kész felület- és üvegtisztító szer, minden vízálló felület napi tisztítására. Használatával a műanyag felületeknél gyakori felület-repedés elkerülhető, ezáltal az Optima a legmegfelelőbb a műanyag- és plexiüveg felületekre (a DIN EN ISO 22088-3 szerint ellenőrizve). A tisztítószer anyagkímélően tisztít, gyorsan és csíkmentesen szárad és a megtisztított felületnek természetes látszatot biztosít.
Profekt Konzentrat fénylő tisztítószer
Profekt Konzentrat fénylő tisztítószer
A Kiehl Profekt Konzentrat fénylő tisztítószer koncentrátum aktív tisztító- és szennyfelvevő hatású. A felhasználás során friss illatot áraszt. Csíkmentesen szárad, fényes szilárd és szennytaszító filmréteget képez a kezelt felületen. A Profekt Konzentrat a cipőtalpak okozta csíkok képződését is megakadályozza. A felhasználáskor képződő film összetevői felmosásnál kicserélődnek, ami által túlrétegződést nem okoz a felületen. Polírozással tömöríthető az ápolófilm és ezzel a felület optikailag és strapabírás szempontjából is optimalizálható. Minden vízálló, rugalmas padlóburkolaton, mint PVC, gumi, linóleum, továbbá bevonattal védett burkolatokon is használható. Lakkozott parkettánál és laminált padlónál a szóró-tisztítást alkalmazzuk. A Profekt Konzentrat pH értéke koncentrátumban 4,5, kész oldatban 7. Gépi és kézi takarításnál is használható. Az 1999/44/EK törvény 1. cikke szerint háztartási felhasználása nem engedélyezett!
Sofia padlótisztító
Sofia padlótisztító
Könnyedén takarítja fel az átlagos (por, sár) szennyeződéseket. Bármilyen mosható felületen alkalmazható. Enyhén fényesíti (nem maradandóan) a felületet. Csíkmentesen szárad. Tartós, illat (rózsa-citrus). Foszfátmentes. Használható linóleum, kerámia, PVC, márvány, mosható faburkolat, bútor felületeken. bármely ipari és háztartási területen. pH értéke: 6,0-6,5
Sofix padlóápoló laminált padlóhoz
Sofix padlóápoló laminált padlóhoz
Kíméletesen tisztítja a laminált padlót, hosszantartó védelmet nyújt a kopás és repedezés ellen valamint megőrzi a padló természetes szépségét és színét.
Tana Tawip Original padlótisztító
Tana Tawip Original padlótisztító
Tana Tawip Original egy lépésben tisztítja és ápolja a padlót, selyemfényű szennytaszító és csúszásmentes védőbevonatot képez rajta, így használatával hosszantartó tisztaságot lehet elérni. A Tana Tawip Original kellemes illatot kölcsönöz a helyiségnek. PVC, linoleum, gumi, természetes és műkő, valamint lakkozott fa felületeken lehet használni. Kezeletlen fa és fényes kő padlókon nem alkalmazható.
Taski Sprint 200 E1b általános felülettisztító
Taski Sprint 200 E1b általános felülettisztító
A Taski Sprint 200 alkohol alapú általános tisztítószer minden vízálló kemény felület csíkmentes mindennapos tisztítására. pH-semleges. A TASKI Sprint 200 az alkohol és tenzidek tisztítóhatásának hatékony kombinációján alapul.
Taski Sprint Multiuso általános tisztítószer
Taski Sprint Multiuso általános tisztítószer
A Taski Sprint Multiuso gyorsan ható és gyorsan száradó általános tisztítószer alkohol és szerves vegyületek speciális keveréke. Használható üvegre és más kemény vízálló felületre, mint például kerámia burkolólapokra. Kiválóan és csíkmentesen távolítja el az ujjlenyomatokat és egyéb foltokat.
Torvan-Konzentrat aktív tisztító
Torvan-Konzentrat aktív tisztító
A Torvan-Konzentrat speciális hatóanyagainak köszönhetően gyorsan ható, tenzidszegény tisztítószer. Jó a szenny elválasztó képessége. Megőrzi a moppok, felmosókendők textilszálainak nedvszívó képességét. Ideális a napi takarításhoz, de intenzív tisztítószerként is felhasználható. Összeférhetősége a fertőtlenítőszerekkel jó, kellemes illatú. Környezetkímélő anyagösszetételénél fogva, biológiailag nagyon jól lebomlik. Alkalmazható minden vízálló felületen és tárgyon, valamint ápolószerrel bevont felületeken. ESD felületekre is kiválóan alkalmas, felhasználható.
Trend általános tisztítószer
Trend általános tisztítószer
Trend általános tisztítószer
Ultraclear higiéniai felmosószer
Ultraclear higiéniai felmosószer
Gazdaságos higiéniai felmosószer. Rendkívül gazdaságos a felhasználása, mindössze 10-25 ml felmosószert kell adagolni 10 liter vízhez. Csak ECOCERT minősítésű könnyen lebomló felületaktív anyag felhasználásával készül. Koncentrált összetételének köszönhetően minimális a csomagolóanyagból származó hulladék. Az Ultraclear higiéniai felmosószer összetétele alapján megfelel az Ecolabel elvárásainak (de nem Ecolabel minősített termék). Könnyedén takarítja fel az átlagos (por, sár) szennyeződéseket. pH semleges, oldószermentes. Bármilyen mosható felületen alkalmazható. Enyhén fényesíti (nem maradandóan) a felületet. Kellemes zöldalma illatú. Foszfátmentes.
Ultramatic gépi padlótisztító
Ultramatic gépi padlótisztító
Az átlagos szennyeződések eltávolításán kívül zsír-és olajoldó hatással rendelkezik. Automata gépekben is használható. Gépi és kézi takarításnál is alkalmazható. Nem tartalmaz a gépre vagy a felületre káros hatású, erős lúgokat és oldószereket. Extra erős, zöld-fenyő illatának köszönhetően, kellemes illatot biztosít a felmosás közben és még hosszan utána. Az Ultramatic gépi padlótisztító foszfátmentes összetétele környezetbarát takarítási technológiát tesz lehetővé.
Veriprop jól teríthető tisztítószer
Veriprop jól teríthető tisztítószer
Kiehl Veriprop speciális napi tisztítószer koncentrátum, magas aktivitású karbantartó tisztítószer. Jól teríthető, ami által az erősen víztaszító padlófelületekről is maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket. A Kiehl Veriprop csíkmentesen szárad. Elsősorban az erősen víztaszító, rugalmas padlók és finomszemcsés burkolatok tisztítására alkalmas. A Kiehl Veriprop használható más vízálló burkolaton is, mint a PVC, gumi vagy a linóleum, valamint bevonattal védett felületeken is.
Well Done Elegant padlótisztító
Well Done Elegant padlótisztító
Könnyen és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket ÁPOLVA és TISZTÍTVA a felületet, csökkenti az antisztatikus feltöltődést és fényt ad a kezelt felületnek! Foltmentesen szárad.
24 / 137 termékek
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.