Nagyon erős tiszítószerek

Kategóriák (0)
Actival F4r növényi olaj- és zsíreltávolító szer
Actival F4r növényi olaj- és zsíreltávolító szer
Nagyteljesítményű, erősen lúgos padlótisztító. Eltávolítja a növényi és állati olaj, illetve zsír szennyeződéseket. Ideális éttermek, konyhák, élelmiszergyárak stb. tisztán tartására. Illatanyagmentes, ezért ideális az élelmiszeripar területén. Fékezett habzású, gyors hatású, súrológéphez, egytárcsás takarítógéphez és felmosóhoz egyaránt alkalmazható.
Domestos Pro Formula duguláselhárító gél
Domestos Pro Formula duguláselhárító gél
A Domestos Pro Formula duguláselhárító gél hatékonyan használható a konyhában és a fürdőszobában. Alkalmas a dugulások gyors eltávolításához a mosogatókban, konyhai és fürdőszobai csövekben és lefolyókban. Mindenféle cső esetében biztonságos. Megszünteti az eltömődést és a kellemetlen szagokat. A gyors, 15 perces folyamat során közvetlenül eljut az eltömődött mosogatókhoz és lefolyókhoz, és azonnal kitisztítja azt!
Dopomat-Xtrem extrém erős ipari tisztítószer
Dopomat-Xtrem extrém erős ipari tisztítószer
A Dopomat-Xtrem erősen lúgos ipari tisztítószer makacs szennyeződések gépi eltávolításához. Az erőteljes tisztítóhatás következtében gyorsan feloldja az ipari szennyeződéseket, olajokat, zsírokat és ezáltal egy gyors tisztítási folyamatot eredményez. Mérsékelt habzású.
Flóraszept konyhai zsíroldó
Flóraszept konyhai zsíroldó
Konyhai zsíroldó, praktikus szórófejes palackban.
Geoxid alumíniumbarát hideg zsíroldó
Geoxid alumíniumbarát hideg zsíroldó
Nehezen eltávolítható zsírok és szennyeződések eltávolítására is alkalmas. Fémvédő adalékot tartalmaz, mely-megfelelő használat mellett-gátolja a zsíroldószer korróziós tulajdonságait. A legerősebb maró komponensektől, Nátrium-hidroxidtól és Kálium-hidroxidtól mentes. Felmosáshoz, általános lemosáshoz vagy áztató tisztításhoz egyaránt használható.
Háztartási sósav
Háztartási sósav
20%-os sósav. Maró, fertőtlenítő hatású. Baktericid, fungicid.
Inno-Rapid padlótisztító
Inno-Rapid padlótisztító
Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Széles körben alkalmazható szer. Az élelmiszeripar, kereskedelem és vendéglátó-ipar területén, kórházakban, közegészségügyi és szociális intézményekben, javasoljuk felhasználását. Alkalmazható minden olyan helyen, ahol a zsír- és egyéb szennyeződés gyors és hatékony eltávolítására van szükség.
Innofluid ALK-T lúgos zsírtalanító és tisztítószer
Innofluid ALK-T lúgos zsírtalanító és tisztítószer
Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Elsősorban olyan területeken célszerű használni, ahol a tisztítás, zsírtalanítás fontos követelmény. Tejiparban és élelmezési ipar egyéb területein csővezetékek, ultraszűrők és mikroszűrők tisztítása, gép és gépjavító iparban erősen szennyezett felületek tisztítása, padlófelületek gépi tisztítása, stb. Az erős zsírtalanító és fehérje diszpergáló hatása miatt fertőtlenítés előtti tisztításra kiválóan megfelel. Lúgálló felületekre használható. A keverék erősen lúgos kémhatású, ezért olyan tárgyak tisztítására, amelyek alapanyagát a lúgok megtámadják (pld. alumínium, horgany és ötvözeteik stb.) nem ajánljuk. A szer hígított oldatát kell használni a tisztításhoz,
Innopon CSAP csatornatisztító
Innopon CSAP csatornatisztító
Foglalkozásszerű felhasználásra készült. Elsősorban csatornák, szennyvízlefolyókbelső felületének aknák valamint padozatokra lerakódott zsíros, olajos szennyeződések fellazítására készült nagytisztítóképességű termék. Alkalmas, a nagy zsír- és szenny oldatban tartó hatása miatt, ipari lefolyók tisztítására, zsírtalanítására, egyéb szennyeződések eltávolítására.
Inoofluid ALK-G grilltisztító
Inoofluid ALK-G grilltisztító
Foglalkozásszerű felhasználásra készül. A keverék jól alkalmazható minden olyan helyen ahol zsírral, olajjal, korommal és egyéb szennyeződésekkel borított acél, ötvözött acél, műanyag felületeket kell tisztítani. Alkalmazását nem javasoljuk alumínium, horgany és ötvözeteik, bronz, stb. felületekre. A szer eredményesen használható az élelmiszeripar, közétkeztetés, sütőipar, cukrászat, pecsenyesütödék területén, ahol a ráégett hús, növényolaj, tej maradványokat kell eltávolítani, valamint gép- és motorjavító műhelyek, kazánházak különböző területein, ahol kenőolaj, korom, stb. ráégett szennyeződéseit kell eltávolítani. A koncentrátum vagy a belőle készített hígított oldat felhasználható kézi és gépi tisztításra is. A koncentrátumot a kívánt töménységűre kell hígítani úgy, hogy a kimért vízhez kell adagolni a megfelelő mennyiségű koncentrátumot majd keveréssel homogenizálni kell. Az oldatot a tisztítandó tárgy felületére kell juttatni (bemerítéssel, szórással, áramoltatással) és a hatásidő leteltéig az érintkezést fenntartani. A hatásidő leteltével a felületet vízzel le kell öblíteni és a fellazult szennyeződést vízsugárral vagy más mechanikai hatással eltávolítani. Javasolt alkalmazási koncentráció: 10-100 %
Owen hideg zsíroldó
Owen hideg zsíroldó
A létező legerősebb lúgokat a lehető legnagyobb mennyiségben tartalmazza a hatásos tisztítás érdekében. Ráégett, megszáradt, nehezen eltávolítható zsírok és szennyeződések eltávolítására alkalmas. A hideg zsíroldás munkakörülményeihez képest gyorsan, mindössze 3-15 perc alatt elvégezhető a takarítási feladat. Függőleges felületen is használható, sokáig megmarad, így a hideg zsíroldó hatását ott is 100%-osan kifejti. Az Owen hideg zsíroldó-sűrű állagának köszönhetően-pumpálása közben nem keletkezik belélegezhető permet.
Prodax savas ipari tisztítószer
Prodax savas ipari tisztítószer
Padló-és falfelületek napi és alkalmi vízkőmentesítéséhez, eszközök-és alkatrészek áztató vízkőmentesítéséhez egyaránt használható. Lúgos tisztítások után a padlón maradó csúszós lúgmaradványok semlegesítéséhez alkalmas. A Prodax savas ipari tisztítószer olyan felületaktív anyagokat és vízoldható oldószereket tartalmaz, melyek lehetővé teszik a zsírral fedett lerakódások eltávolítását is, amelyre a normál vízkőoldók nem alkalmasak. Extrém hatóanyag-tartalmú készítmény, több mint 70% foszforsav tartalommal. Szinte bármilyen vastagságú vízkőlerakódást képes eltávolítani. Sósavmentes, illatmentes. pH értéke: 0-1. Felhasználási területek: élelmiszeripar, vendéglátóipar, közintézmények stb.
Suma Break up D3.5 alumíniumbarát zsíroldószer
Suma Break up D3.5 alumíniumbarát zsíroldószer
A Suma Break up D3.5 koncentrált folyékony zsíroldó az erősen szennyezett konyhai felületek úgy, mint a padló, berendezések és tűzhelyek kézi tisztításához. A Suma Break up D3.5 ionos és anionos felületaktív anyagok optimális keverékét tartalmazza, melynek köszönhetően a felületet kellőképpen benedvesíti, hatékonyan eltávolítva minden fajta zsíros szennyeződést és rászáradt ételmaradékot. A termék biztonságosan alkalmazható alumínium felületeken is. Alkalmazható sütők, sütőlapok, grillezők, fritőzök elzsírosodott felületeinek tisztítására, az erősen elszenesedett lerakódások eltávolítására. A Suma Break up D3.5 különösen alkalmas padlók tisztítására akár kézi mop rendszerrel.
Taski Jontec 300 F4a fékezett habzású semleges padlótisztító
Taski Jontec 300 F4a fékezett habzású semleges padlótisztító
A TASKI Jontec 300 magas koncentrátumú, semleges kémhatású tisztítószer minden vízálló, kemény padlótípushoz. Alkalmas mind kézi, mind gépi felhasználásra. Alkalmas minden vízálló padlótípus tisztítására Alacsony adagolás mellett is kiváló tisztítási eredményt nyújt, így gazdaságos felhasználást tesz lehetővé Gyorsan és csíkmentesen szárad.
Tornado erőteljes tisztító
Tornado erőteljes tisztító
A Tornado erőteljes zsír-, szenny- és nikotinoldó tisztítószer. Magas szennyeltávolító képesség és gazdaságos felhasználás jellemzi. Kellemes illatú. Professzionális üveg-/ ablaktisztításra is alkalmas. Minden vízálló felületre, eszközre és burkolatra használható. Bevonatolt felületeken való alkalmazásra nem lehetséges!
Well Done hideg zsíroldó
Well Done hideg zsíroldó
Fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, amely gyorsan hat, tűzhelyek, sütőtepsik, és rozsdamentes acéledények tisztítására.
Zum hideg zsíroldó
Zum hideg zsíroldó
Tűzhelyek, grillek, konyhai berendezések és lúgálló felületek olajos, zsíros jellegű szennyeződéseinek eltávolítására alkalmas.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.