Fürdőszobai tisztítószerek

Kategóriák (0)
AvenisFoam szaniter tisztító hab
AvenisFoam szaniter tisztító hab
Az AvenisFoam felhasználásra kész, napi szaniter tisztítószer, ökológiai savkombinációval. Eltávolítja a mész, vízkő, húgykő és szappanmaradványokat. A habképző fejnek köszönhetően egyszerű és hatékony felhasználást tesz lehetővé. A habmennyiségnek köszönhetően gazdaságos termékfelhasználást biztosít. Az AvenisFoam savra érzékeny felületeken, mint pl. krómozott vagy nem krómozott réz, zománc, különböző savra érzékeny műanyag tárgyak, eloxál és savra érzékeny természetes- és műkő felületek nem használható, mivel károsíthatja ezeket.
Bref WC illatosító.
Bref WC illatosító.
Bref WC illatosítók különféle kiszerelésekben. Elnyomja a kellemetlen szagokat és friss illatot kölcsönöz a mellékhelyiségnek.
Bref WC tisztító gél
Bref WC tisztító gél
A Bref Power Aktiv Power Gel erőteljes WC tisztító gél önaktiváló formulával, mely eltávolítja a vízkövet és hosszantartó, kellemes illatot és ragyogást biztosít WC-jében. Különböző illatokban.
Cif Pro Formula Washroom fürdőszobai tisztító és vízkőoldószer
Cif Pro Formula Washroom fürdőszobai tisztító és vízkőoldószer
A Cif Professional Washroom szaniter tisztítószer hatékonyan eltávolítja a vízkövet, piszkot és szappanmaradványokat, ragyogó tisztaságot hagy maga után és hosszan tartó friss illatot biztosít. Ideális kádhoz, zuhanyzóhoz, mosdókagylóhoz, WC-hez, krómhoz és rozsdamentes acélhoz, műanyagokhoz és kerámiához.
Cillit Bang vízkőoldók
Cillit Bang vízkőoldók
Cillit vízkőoldók hatékonyan távolítják el a vízkövet és a rozsdát a konyhában a fürdőszobában és más vizes helyiségekben.
Curve illatosító
Curve illatosító
A Wizkid Curve illatosító egy passzív légfrissítő, mely minden helyiségben használható és praktikus tartójának köszönhetően minden felületre felhelyezhető. A légfrissítő 5 különböző illatban rendelhető. 50-szer több illatanyagot tartalmaz , mint más termékek és 30napig biztonságosan és hatékonyan frissíti a levegőt, 100 %-ban újrahasznosítható.
Dalma hipokloritos szaniter tisztító gél
Dalma hipokloritos szaniter tisztító gél
A Dalma hipokloritos tisztító gél mindennapos használatra alkalmas fertőtlenítő hatású antibakteriális tisztítószer. WC csészék, lefolyók, csatornák, kádak, mosdókagylók esetében koncentráltan, padlók, csempék, nagyobb felületek esetében 1 %-os oldatot készítve javasolt használni.
Dalma piszoár szagtalanító tabletta
Dalma piszoár szagtalanító tabletta
Fenyő illatú piszoár szagtalanító tabletta. A piszorába helyezve elnyomja a kellemetlen szagokat és jó illatot biztosít a mosdóhelyiségnek.
Dodacid szaniterfertőtlenítő szer
Dodacid szaniterfertőtlenítő szer
A Dodacidban található citromsavnak köszönhetően a termék mindennapos használata eltávolítja a napi vízkövet, ezzel meggátolja a vízkőlerakódások kialakulását. A HACCP -ben előírt fertőtlenítő hatással rendelkezik. Baktériumölő, élesztőgomba-ölő. Napi vízkőoldás közben elvégzi a fertőtlenítést, így a művelet végeztével nem kell várakozni, azonnal szárazra törölhető. Szaniterhelyiségekben a Dodaciddal kiváltható a wc-tisztító, szanitertisztító, fertőtlenítőszer, vízkőoldó, krómtisztító, légfrissítő és felmosószer. Gyorsan és cseppmentesen szárad. A tisztítás után még sokáig érezhető, üdítő hatású zöldalma illatot hagy maga után. pH értéke: 4,5-5,0.
Domestos Pro Formula Grout Cleaner fugatisztító szer
Domestos Pro Formula Grout Cleaner fugatisztító szer
A Domestos Professional Grout Cleaner sűrű összetételének köszönhetően megtapad a függőleges felületeken is, ezért kiválóan alkalmas fugák tisztítására. Rendkívül hatékony a penész és a vízkő ellen. Klór-alapú összetételének köszönhetően a makacs szennyeződéseket és a baktériumokat is könnyedén eltávolítja. Sűrű formulájának köszönhetően a függőleges felületeken is megtapad.
Domestos Pro Formula toalett frissítő blokk 3in1
Domestos Pro Formula toalett frissítő blokk 3in1
A Domestos Pro Formula WC Frissítő Blokk 3in1 Power tisztán és frissen tartja a WC-t, miközben segít megakadályozni a vízkőlerakódást. Az innovatív tartó tökéletesen illeszkedik a WC pereméhez, megfelelve ezáltal mindhárom funkciónak: elpusztítja a nem látható baktériumokat, megakadályozza az újbóli vízkőlerakódást és friss illatot biztosít.
Domestos Pro Formula toalett tisztító gél
Domestos Pro Formula toalett tisztító gél
A Domestos Pro Formula Toilet Gel egy hatékony toalett tisztító szer, amely tisztít, miközben 100%-ban eltávolítja a vízkövet. Zselés állagának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a vécécsésze oldalához tapadjon, és még a perem alatt is kifejtse hatását, és tisztán, vízkőmentesen, kellemes illattal gondoskodjon a toalettről.
Domestos Zero WC tisztító gél
Domestos Zero WC tisztító gél
A Domestos Zéró WC vízkőoldó sűrű állagának köszönhetően hosszú ideig megtapad a WC falán, akár a víz alatti részeken és a függőleges felületeken is. Savas formulájának köszönhetően eltávolítja a WC csészéből a makacs vízkövet, ezáltal a benne megbúvó kórokozókat is.
DY01 erős hatású vízkőoldó koncentrátum
DY01 erős hatású vízkőoldó koncentrátum
Úszómedencék, zuhanyzók, fürdők, WC-k és saválló felületekre kirakódott vízkövek ideális ellenszere. Nagy- és gyors- hatású, illatos, gazdaságos. A tűzzománc, márvány, mészkő és egyéb savra érzékeny felületeket károsítja.
Exporit Abfluss-Gel lefolyótisztító
Exporit Abfluss-Gel lefolyótisztító
Az Exporit Abfluss gél aktív klór alapú folyékony tisztítószer az összes szennyvízcsőhöz az egészségügyi és konyhai területeken, valamint az összes többi kereskedelmi területen. Az Exporit Lefolyógél megszűnteti a makacs dugulásokat. Ne használja alumínium vagy aranyozott szerelvényeken.
Flóraszept fürdőszobai tisztító
Flóraszept fürdőszobai tisztító
Fürdőszobai tisztító praktikus szórófejes palackban. Hatékonyan távolítja el a vízkövet, a szappanlerakódásokat és a víznyomokat.
Inno Piss-Clean víz- és húgykő eltávolító
Inno Piss-Clean víz- és húgykő eltávolító
Felhasználható minden olyan területen, ahol a húgykő, vízkő, fémoxidok stb. eltávolítása a cél. A savas hatás mellett tisztító hatással is rendelkezik. A sav inhibitort tartalmaz, ami a fémek oldódását gátolja. Jól használható olyan területen, ahol elsődleges a húgykő és a vízkőkiválás eltávolítása. Hígítás nélkül vagy 5-30%-os hígításban kell alkalmazni szennyezettségtől függően.
Innofluid ACID-SX savas zsíroldó hatású vízkő és rozsdaoldó
Innofluid ACID-SX savas zsíroldó hatású vízkő és rozsdaoldó
Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható a vendéglátás, magán- és közegészségügy, az állategészségügy, az élelmiszeripar, és egyéb ipari területeken, elsősorban a vizes helyiségekben, ahol a vízkövesedett, zsírral szennyezett felületek tisztítása, a tejkő, fémoxidok stb. eltávolítása a cél. A sav feloldja a lerakódott vízkövet, tejkövet, fémoxidokat, stb., a felületaktív anyag eltávolítja a zsírt, ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A hatásidő lejárta után a felületet vizes öblítéssel kell a vegyszermaradványoktól megtisztítani. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsíthatja, ezért ezeknél a felületeknél használat előtt próbát kell végezni.
Innofluid ACID-TX
Innofluid ACID-TX
A vegyszer alkalmas élelmiszeripari berendezések, gyógyfürdők, ivóvíztárolók és egyéb hasonló létesítmények tartályaiban, csővezetékeiben lerakódott, nehezen eltávolítható, savban oldódó oxidok, karbonátok, vízkő, borkő, tejkő, stb. oldására, kismennyiségű zsírszerű vagy szerves anyagokkal szennyezett felületek tisztítására. A sav feloldja a lerakódott vízkövet, tejkövet, fémoxidokat, stb., a felületaktív anyag eltávolítja a zsírt ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsíthatja, ezért ezeknél a felületeknél használat előtt próbát kell végezni.
Kiehl SanEco Koncentrátum szaniter tisztító
Kiehl SanEco Koncentrátum szaniter tisztító
A Kiehl SanEco Koncentrátum szaniter tisztító gyorsan ható intenzív napi szaniter tisztítószer tejsav bázissal. Hatékonyan távolítja el a mészlerakódásokat, a szappanmaradványokat minden vizes helyiségben. Friss illatot hagy a helyiségben. Megújuló, növényi eredetű alapanyagokat tartalmaz. Felhasználható sav- és vízálló szaniter felületeken és tárgyakon.
Kiehl Sanikal eco szaniter tisztító
Kiehl Sanikal eco szaniter tisztító
A Sanikal Eco savmentes és klór mentes szaniter tisztító, az ilyen helyiségek teljes tisztítására. A napi takarítás során használható, oldja a mész- és mész-szappan maradványokat, valamint az olajos és zsíros szennyeződéseket. A Sanikal-ecoval kezelt felület víz- és szennytaszító. Kellemes friss illatot áraszt. Minden vízálló szaniter felületen és használati tárgyon alklamazható pl csapok, mosdókagylók, fürdőkád, zuhanytálca, WC-csésze fedővel, választófal kerettel, tükrök, csempék. Zománc, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakkozott felületek tisztítására alkalmas. Mésztartalmú felületek, pl.: márvány, a termék használata során bemattulhat.
Új
Kiehl Santex Plus szaniter alaptisztító
Kiehl Santex Plus szaniter alaptisztító
A Kiehl Santex Plus szaniter alaptisztító foszforsav bázissal. Eltávolíítja a vízkő és mész-szappan lerakódáskat. A Santex Plus felhasználható sav- és vízálló felületeken és tárgyakon, uszodákban, szaniter- és vizes helyiségekben. A savra érzékeny felületeken, mint pl. sérült krómrétegű armatúrák, réz, eloxál, poliamid és savra érzékeny természetes- és műkő felületeken a savtartalmú tisztítószerek károkat okazhatnak.
Kiehl-AciDés folyékony savas fertőtlenítő-tisztítószer
Kiehl-AciDés folyékony savas fertőtlenítő-tisztítószer
A Kiehl-AciDés felhasználásra kész fertőtlenítő-tisztítószer minden vizes helyiség gyors fertőtlenítéséhez. Eltávolítja a mészlerakodásokat, a kozmetikum és szappanmaradványokat. A VAH-DGHM irányelvei és az EN-normák alapján bevizsgálva. Aldehidmentes. A Kiehl-AciDés kivételesen rövid hatásidővel rendelkezik, ami lehetővé teszi a felületek utántörlését, a fertőtlenítő hatás csökkenése nélkül. További előnyei a ragyogó fény és a csökkentett újraszennyeződés. Minden sav- és vízálló szaniter felületen és használati tárgyon alkalmazható, mint pld. armatúra, mosdókagyló, fürőkád, zuhanytálca, WC-csésze ülőkével és fedővel, válaszfal kerettel, tükör, csempe stb. zománc, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakk-ból. Nem használható mésztartalmú felületekre, mint pld. márvány és betontégla.
Kiehl-AciDés-plus  folyékony savas fertőtlenítő-tisztítószer
Kiehl-AciDés-plus folyékony savas fertőtlenítő-tisztítószer
Felhasználásra kész fertőtlenítő-tisztítószer minden vizes helyiség gyors fertőtlenítéséhez. Eltávolítja a mészlerakodásokat, kozmetikum- és szappanmaradványokat. Megfelel az EN 13727 és EN 13624 szabványoknak. Aldehidmentes. A Kiehl-AciDés az újszerű hatóanyagkombinációnak köszönhetően kivételesen rövid hatásidővel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a felületek utántörlését, a fertőtlenítő hatás csökkenése nélkül. További előnyei a ragyogó fény és a csökkentett újraszennyeződés. A Kiehl-AciDés-plus minden sav- és vízálló szaniter felületen és használati tárgyon alkalmazható, mint például armatúra, mosdókagyló, fürőkád, zuhanytálca, WC-csésze ülőkével és fedővel, válaszfal kerettel, tükör, csempe. Zománc, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakk felületeken alkalmazható, de nem használható mésztartalmú felületekre, mint például márvány és betontégla.
24 / 40 termékek
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.