Fertőtlenítő hatású tisztítószerek

Kategóriák (0)
Bioccid fertőtlenítő felmosószer
Bioccid fertőtlenítő felmosószer
Felmosáshoz, lemosáshoz vagy áztató tisztításhoz használható. A HACCP -ben előírt fertőtlenítésen felül fungicid és szelektíven virucid hatással rendelkezik, ezért alkalmas az egészségügyi / kórházi használatra. Baktériumölő, élesztőgomba-ölő, penészgomba-ölő. Baktericid, yeasticid: Tiszta felületen: 0.5% Enyhén szennyezett felületen: 1% Szennyezett felületen: 2% Fungicid tiszta felületen: 10% (15 perc) Szelektíven virucid szennyezett felületen 100% (30 perc) Az átlagos szennyeződések (por, sár) eltávolításán kívül zsír-és olajoldó hatással rendelkezik. Klórmentes, csíkmentesen szárad. Extra erős gyógynövényes kellemes illat, mely tartósan megmarad. A Bioccid fertőtlenítő felmosószer foszfátmentes összetétele környezetkímélő takarítási technológiát tesz lehetővé.
Divodes FG VT29 alkohol bázisú fertőtlenítőszer
Divodes FG VT29 alkohol bázisú fertőtlenítőszer
A Divodes FG használatra kész, alkohol bázisú folyékony fertőtlenítő spray élelmiszer- és italipari felhasználásra. Gyorsan hat így műszak közben is használható fertőtlenítésre. Élelmiszerrel érintkező felületeken is biztonsággal használható. Alkalmas alkoholra nem érzékeny felületek, gépek, alkatrészeik (szállítószalagok, töltők, üveg-ellenőrzők, vízre érzékeny alkatrészek), és olyan tárgyak, mint például a vágódeszka fertőtlenítésére, melyek megtalálhatók az élelmiszer- vagy az italipar területén. Kiválóan alkalmas például a szupermarketekben, vagy a henteseknél található élelmiszerpultok fertőtlenítésére. Hatásspektrum: Baktericid, fungicid, virucid.
Domestos Professional Sani 4in1 fürdőszobai tisztító-, fertőtlenítőszer
Domestos Professional Sani 4in1 fürdőszobai tisztító-, fertőtlenítőszer
Domestos Professional Sani 4in1 fürdőszoba tisztító spray egyszerre tisztít, fertőtlenít és eltávolítja a vízkövet az összes saválló kemény felületről. A vírusok 99,99%-a ellen hatásos ideértve a corona vírusokat de az E coli, szalmonella baktériumokat is. Használatával semlegesíti a kellemetlen szagokat.
Dymosept általános fertőtlenítőszer
Dymosept általános fertőtlenítőszer
Hatásos, klórtartalmú fertőtlenítőszer, a kórokozó baktériumok és kellemetlen szagok ellen. Mosható felületek tisztítására és fertőtlenítésére. pH 12,5-13,5 Minden mosható felület tisztítására és fertőtlenítésére. Lakossági és professzionális felhasználásra is.
Flóraszept fertőtlenítő folyadék
Flóraszept fertőtlenítő folyadék
Fertőtlenítő folyadék, amely elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. Alkalmas konyhai és fürdőszobai felületek, padlók, csempék, mosható felületekfertőtlenítésére, de alkalmazható ruhák fehérítéséhez is. Higiénikus tisztaság, kellemes illattal kombinálva.
Flóraszept Professional fertőtlenítőszer
Flóraszept Professional fertőtlenítőszer
Aktívklór tartalmú általános tisztító- és fehérítőszer koncentrátum, mely alkalmas klórálló felületek, burkolatok, szaniter-berendezések felületeinek fertőtlenítésére, valamint textília fertőtlenítésére. A folyékony Flóraszept biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot az egészségügyi intézmények, vendéglátóipari egységek és nagy konyhák részére. Antimikrobiális spektrum baktericid, fungicid. A Flóraszept professional töményen, hígítás nélkül WC-k, fürdőszobai felületek fertőtlenítésére alkalmazható.
Hypo
Hypo
Háztartási Hypo
Hypo 10X  fertőtlenítőszer
Hypo 10X fertőtlenítőszer
Folyékony, magas klór tartalmú fertőtlenítőszer. Baktericid, fungicid, virucid. A HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül vírusölő hatással rendelkezik, ezért alkalmas egészségügyi / kórházi használatra. Erős fehérítő hatású Drasztikusan öli a penészgombát és távolítja el annak nyomait a szaniterhelyiségekből. Tartós hatású. Felhasználható az egészségügyben, élelmiszeriparban, mosodákban, vendéglátásban. pH értéke: 1%-os oldatban: 10,5-11,5. Erősen klóros illatú.
Inno Chlor CS fertőtlenítő hatású tisztító koncentrátum
Inno Chlor CS fertőtlenítő hatású tisztító koncentrátum
Az Inno Chlor CS fertőtlenítő hatású tisztítószer foglalkozásszerű felhasználók részére készült folyékony koncentrátum Aktív klór hatóanyagot tartalmazó, lúgos kémhatású, erősen habzó tisztító-fertőtlenítő szer, amely alkalmazható olyan területeken (élelmiszeripari üzemek, vendéglátó ipari egységek, szociális létesítmények, stb.) ahol a tisztítás mellett a fertőtlenítés is követelmény Elsősorban habgenerátorral történő felhordásra készült, de a felületre felhordható kefével vagy más alkalmas eszközzel is. A felhordáskor képződött kemény hab megtapad a csempe és más sima felületeken, ezért jól alkalmazható függőleges felületek fertőtlenítő hatású tisztítására. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno Chlor-T fertőtlenítő hatású tisztító koncentrátum
Inno Chlor-T fertőtlenítő hatású tisztító koncentrátum
Az Inno Chlor-T aktív klór hatóanyagot tartalmazó folyékony koncentrátum, fékezett habzású, fertőtlenítő hatású folyékony keverék, amellyel a tisztítás-fertőtlenítés egy fázisban valósítható meg. Foglalkozásszerű felhasználók részére készül. Felhasználható minden olyan területen ahol a tisztítás mellett fertőtlenítés is szükséges (élelmiszeripar, vendéglátás, egészségügy, szociális terület, stb.). Elsősorban CIP rendszerekben történő felhasználásra készült, de a felületre felhordható más módon is. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Chlor Granulátum
Inno-Chlor Granulátum
Foglalkozásszerű felhasználásra készült granulátum. Felhasználható különböző klórálló felületek fertőtlenítésére az élelmiszeripar, közegészségügy, vendéglátás és egyéb ipari területeken. A granulátumból el kell készíteni a szükséges koncentrációjú vizes oldatot és az elkészített munkaoldattal lemosni a felületet. A vegyszermaradványokat vizes öblítéssel el kell távolítani. Más tisztító-és fertőtlenítőszerrel keverni TILOS! Élelmiszer, ital a szerrel, annak maradékával, hulladékával ne érintkezzen! Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkulocid, sporocid Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Chlor Tabletta
Inno-Chlor Tabletta
Foglalkozásszerű felhasználásra készült tabletták. Felhasználható különböző klórálló felületek fertőtlenítésére az élelmiszeripar, közegészségügy, vendéglátás és egyéb ipari területeken. A tablettából készült szükséges koncentrációjú vizes oldattal kell lemosni a fertőtlenítendő felületet. A vegyszermaradványokat vizes öblítéssel kell eltávolítani. Más tisztító-és fertőtlenítőszerrel keverni TILOS! Élelmiszer, ital a szerrel, annak maradékával, hulladékával ne érintkezzen! Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkulocid, sporocid Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Dez 2% alkoholos felületfertőtlenítő szer
Inno-Dez 2% alkoholos felületfertőtlenítő szer
Foglalkozásszerű felhasználók részére készül. A felhasználásra kész folyadék alkalmas, mosható és alkoholálló felületek fertőtlenítő tisztítására, fertőtlenítésére. A széles mikrobiológiai hatásspektrum biztosítja a megbízható fertőtlenítést. Felhasználható a szépségipar különböző területein (szoláriumágyak, fodrász-, pedikűrös- manikűrös- és kozmetikus eszközök, műszerek), ipari (élelmiszeripar, vendéglátás, konyha-technológia, kereskedelem) berendezések és eszközök valamint munkafelületek fertőtlenítésére. Alkalmazható az egészségügyi-, szociális- és közösségi helyiségekben (WC ülőkék, ajtók, stb.), az ipar más területein fertőtlenítési célokra. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Dez aldehidmentes fertőtlenítő koncentrátum
Inno-Dez aldehidmentes fertőtlenítő koncentrátum
Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar és a vendéglátás területein ahol a felületek tisztítása és fertőtlenítése a cél. A folyékony koncentrátum először, megfelelő hígítással a kívánt koncentrációjú és hőmérsékletű (20-60°C) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. Mikrobiológiai hatásspektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, mikobaktericid
Inno-Food-Sept felületfertőtlenítő oldat
Inno-Food-Sept felületfertőtlenítő oldat
Foglalkozásszerű felhasználók részére készült felhasználásra kész folyadék. Felhasználható a közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein. Alkalmazható munkaeszközök, tárgyak, munkafelületek és más egyéb alkoholálló felületek fertőtlenítésére. A fertőtlenítendő felületet egyenletesen permetezzük be a szerrel, kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületre rászáradni. Az élelmiszerekkel, italokkal közvetlenül érintkező felületek esetén a beszáradást ellenőrizni kell. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Sept fertőtlenítő oldat
Inno-Sept fertőtlenítő oldat
Foglalkozásszerű felhasználásra készült felhasználásra kész folyadék. Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás valamint a szolgáltató ipar különböző területein. Alkalmazható eszközök, tárgyak, munkafelületek és egyéb alkoholálló felületek fertőtlenítésére. A fertőtlenítendő felületet egyenletesen permetezzük be a szerrel, kezeletlen részek ne maradjanak, majd hagyjuk a felületre rászáradni. Mikrobiológiai hatásspektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, fungicid, szelektív virucid (burkos vírusokra), tuberkulocid Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! Alkalmazási feltételek: koncentráció: töményen kell alkalmazni
Inno-Sept fertőtlenítő törlőkendő
Inno-Sept fertőtlenítő törlőkendő
Foglalkozásszerű és lakossági felhasználásra készült fertőtlenítőszerrel átitatott kendő. Felhasználható a magán- és közegészségügy, az élelmiszeripar, a vendéglátás, valamint a szolgáltató ipar különböző területein. A higiénés kézfertőtlenítés mellett alkalmazható eszközök, tárgyak, munkafelületek és egyéb felületek tisztítására és fertőtlenítésére. Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid, tuberkulocid, szelektív virucid (burkos vírusokra).
Innocid 3% felületfertőtlenítő oldat
Innocid 3% felületfertőtlenítő oldat
Foglalkozásszerű felhasználók részére készül. A felhasználásra kész folyadék alkalmas, alkoholálló, mosható felületek fertőtlenítő tisztítására, fertőtlenítésére. Felhasználható különböző szolgáltató-, turisztikai-, egészségügyi-, szociális és egyéb ipari létesítményekben, ahol a felületek fertőtlenítő hatású tisztítása illetve fertőtlenítése a cél. Alkalmazható szolárium ágyak, fodrász-, pedikűrös-, manikűrös- és kozmetikus eszközök, műszerek, stb. fertőtlenítésére is. Polírozott felületek esetében alkalmazási próbát kell végezni, mert a szer a polírozott felületek mattulását okozhatja. Szénacél felületeken korróziót okozhat. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Innocid felületfertőtlenítő koncentrátum
Innocid felületfertőtlenítő koncentrátum
Foglalkozásszerű felhasználásra készült folyékony koncentrátum. A keverék tisztító hatással is rendelkezik. A tisztítandó tárgyakat a tisztító-fertőtlenítő oldatba kell meríteni, vagy a felületre szórással, ecseteléssel lehet felhordani, vagy a szert ködösítéssel a térben lehet eloszlatni (nagynyomással, ködképző vagy permetező berendezéssel szétporlasztva), a tisztítási technológiától függően. Erősen szennyezett felületeken célszerű előtisztítást végezni, a felületet leöblíteni. Szénacél felületeken korróziót okozhat. Egészségügyi intézményekben, élelmiszeriparban, vendéglátás területén, kozmetikai szalonokban stb. mosható padló- és falburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak, eszközök felületeinek fertőtlenítésére. Állattartási épületek, istállók, ketrecek, berendezési tárgyak, állatszállító járművek, keltetők fertőtlenítése. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Innopon TF Klór-Tak
Innopon TF Klór-Tak
Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Szilárd, por, víz hatására aktív klórt fejlesztő, kiváló szennyoldó képességgel rendelkező fertőtlenítő hatású általános takarítószer kézi felhasználásra. Vízben jól oldódik. Alkalmazható a közétkeztetés, élelmiszeripar, vendéglátóipar, kereskedelem, egészségügyi intézmények és egyéb területeken ahol fertőtlenítő hatású tisztításra van szükség. A por alakú termékből meleg vízben fel kell oldani olyan mennyiséget, hogy a tisztítandó felület szennyezettségének megfelelő koncentrációjú oldat keletkezzen. Ezzel az oldattal kell elvégezni a felület tisztítását. A tisztítás után, ahol szükséges, a felületet bő vízzel le kell öblíteni. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid
Új
Kiehl Omni fresh mikrobiológiai tisztító és szagsemlegesítő
Kiehl Omni fresh mikrobiológiai tisztító és szagsemlegesítő
A Kiehl Omni fresh mikrobiológiai tisztító pH semleges, tenzides tisztítószer tisztít és megszünteti a kellemetlen szagokat. Megújuló növényi eredető alapanyagokból készül. Felhasználható vízálló felületeken és tárgyakon. Megszünteti a kellemetlen szagokat az illemhelyeken, szeméttárolókban, lefolyókban. Textil padlóburkolatokon is használható.
Kiehl-RapiDes fertőtlenítő tisztítószer
Kiehl-RapiDes fertőtlenítő tisztítószer
A Kiehl RapiDés felhasználásra kész fertőtlenítő-tisztítószer minden terület teljes körű fertőtlenítésére illetve egyidejű tisztítására, olyan területeken, ahol a mikrobiológiai hatékonyság mellett a gyors fertőtlenítés és a rövid száradási idő is fontos. A fertőtlenített felületek száradás után azonnal használhatóak. Megfelel az EN 1276, EN 1650 és az EN 13697 irányelveknek, hatékony baktériumok, gombák és vírusok ellen. A Kiehl-RapiDés összetétele aldehid-, parfüm- és színezékmentes, használata védelmet biztosít a leggyakrabban előforduló kórokozokkal szemben mint pl. szalmonella, lisztéria, EHEC, MRSA. Mivel baktériumok és gombák ellen már 4 ° C-on is hatékony, ezért kiválóan alkalmas hűtőkocsik, hűtőberendezések, hűtőszekrények, hűtőpultok stb. fertőtlenítő tisztítására.
Kliniko Speed fertőtlenítőszer
Kliniko Speed fertőtlenítőszer
A Kliniko Speed fertőtlenítőszer baktericid (MRSA), fungicid, virucid (HBV/HIV) hatású, alkalmas egészségügyi, kórházi használatra is. Bármilyen mosható felületen annak károsítása nélkül alkalmazható. Mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai hatásfokozóktól. Alkoholmentes, így nem tűz és robbanásveszélyes és alkoholnak nem ellenálló felületen is használható. pH értéke: 11,0-11,2. Színtelen, illatmentes.
Kliniko sun folyékony fertőtlenítőszer
Kliniko sun folyékony fertőtlenítőszer
Folyékony fertőtlenítőszer. Baktericid, yeasticid. Bőrkímélő, így használat közben kíméli a felhasználó kezét. Felhasználási területei: fitnesz, wellness stúdiók, szolárium szalonok, egészségügy, kozmetikai szalonok, gyógyszer- és élelmiszeripar.
24 / 31 termékek
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.