Általános tiszítószerek

Kategóriák (0)
Ajax súrolópor 450g
Ajax súrolópor 450g
Az Ajax súrolópor kíméletesen tisztítja a a háztartásban megtalálható felületeket, mint mosogatók, kádak, tűzhelyek. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a nehezen elérhető helyekről is, beleértve a zsírt, a szappanmaradványokat és a vízkövet. Az Ajax súrolópor nem károsítja a felületet.
Ajax általános tisztító
Ajax általános tisztító
Eltávolítja a zsírt és szennyeződést minden mosható felületről. Illatosított.
Új
Cif All purp clean
Cif All purp clean
A Cif Pro Formula általános- és padlótisztító szer kellemes illatú univerzális tisztítószer polírozatlan padlók, falak, fényezések, kerámiák, laminátumok, műanyagok és minden más mosható kemény felület gyors és egyszerű napi tisztításához.
Új
CIF Pro Formula Cream cleaner folyékony súrolószer
A Cif Professional Cream karcmentesen tisztító folyékony súrolószer. Alkalmazható konyhában és szaniter helyiségekben minden kemény és érzékeny felület karcmentes tisztítására, legyen az akár rozsdamentes acél-, kerámia- vagy zománcozott felület (pl. tűzhely, edények, mosdókagyló). Eltávolítja az olyan makacs szennyeződéseket, mint a leégett ételmaradványok, zsíros szennyeződések, szappan- és vízkőlerakódások, és kellemes friss illatot hagy maga után.
Új
Cif Pro Formula Multi Surface általános felölettisztító aerosol
Cif Pro Formula Multi Surface általános felölettisztító aerosol
A Cif Professional Multi Surface bármilyen felületről eltávolítja a legmakacsabb ujjlenyomatokat és a foltokat, ragyogó tisztaságot hagyva maga után, nemkívánatos csíkok nélkül. Nagy hatékonyságú felületaktív és antisztatizáló technológiával az alapos tisztaságért. Alkalmas számítógépek, monitorok, képernyők, hifi berendezések és modern bútorok tisztítására és ápolására is.
Clarida Uni univerzális tisztítószer
Clarida Uni univerzális tisztítószer
A Clarida Uni egy általánosan felhasználható tisztítószer a mindennapi takarításra. Már igen alacsony alkalmazási koncentrációban is hatékony. Anyagkímélő tisztítószer, gyorsan és csíkmentesen szárad, a megtisztított felületnek természetes látszatot biztosít.
Cleanex speciális felmosószer
Cleanex speciális felmosószer
Az átlagos szennyeződések (por, sár) eltávolításán kívül zsír-és olajoldó hatással rendelkezik. Közömbösíti a felmosóvízben lévő ásványi anyagokat, ezen kívül folyamatosan használva eltávolítja a már meglévő ásványanyag lerakódásokat a padlóról, így segít visszaállítani a padló eredeti megjelenését. Az átlagos felmosószereknél gyorsabban szárad, így hamarabb igénybe vehető a vele tisztított padló. A Cleanex a felület fényesítése, mattítása nélkül tisztít, nem változtatja meg az eredeti padló megjelenését. Prémium minőségű alapanyagok felhasználásával készül, nem hagy nyomot a felületen. Tartós illat (amarilisz parfüm). Foszfátmentes.
Akció
Dalma padlófelmosó
Dalma padlófelmosó
Dalma padófelmosó koncentrátum különféle illatokban a tiszta és illatos háztartásért.
Domestos Citrus fresh
Domestos Citrus fresh
Általános tisztító, fertőtlenítő hatású, eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket, elpusztítja a baktériumokat. Töményen használható szaniter tisztításra, de hígitva minden mosható felületen alkalmazhaztó. Fehérítő hatású.
Domestos Pine fresh
Domestos Pine fresh
A Domestos Professional Pine Fresh egy friss fenyőillatú, koncentrált tisztítószer, amely fertőtlenítő és baktériumölő hatása révén ragyogó tisztaságot teremt. Hatékonyan távolítja el a zsírt, szennyeződéseket. Baktériumölő hatású. Alkalmazási terület Alkalmazható konyhai és fürdőszobai klórálló fal- és padlóburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak fertőtlenítő tisztítására, ruhák fehérítésére, fertőtlenítésére, valamint nagyobb felületek fertőtlenítő lemosására. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid, sporocid
Don folyékony súrolószer
Don folyékony súrolószer
Erős zsír-és olajoldó hatású folyékony súrolószer. A dörzserőn kívül, kémiai úton is oldja a szennyeződéseket, ezzel megkönnyítve a munkavégzést. A dörzsszemcsék mérete az általános súrolókénak a duplája, ezért könnyebben távolítja el a ráégett lerakódásokat, karmentesen tisztít köszönhetően a termékben található karbonátőrleménynek, mely könnyedén veszi fel a lerakódott szennyeződéseket, ugyanakkor kíméli a felületet. Kellemes citrus illatú. pH értéke: 7, színe fehér.
Inno-fix viaszos padlóápoló szer
A folyékony padozattisztító és fényező szer, amely használható kézi és gépi tisztítási technológia felhasználásával fa, műanyag és kerámialapos padozatok tisztítására és fényesítésére. A megfelelő hígítású munkaoldatot kell felhordani a padozatra és elvégezni a tisztítást. Parketta esetén a tisztítást követő száraz ruhával való áttörlés az intenzív fény tartósságát biztosítja.
Inno-Fix-Oletta padló és bútorápoló
Inno-Fix-Oletta padló és bútorápoló
Foglalkozásszerű felhasználók részére készült viaszos padló és bútorápoló. Felhasználható fa, műanyag és kerámialapos felületek tisztítására és fényesítésére, portaszító hatással rendelkezik. A permetezővel ellátott flakonból a szert a felületre kell permetezni, majd egy puha ruhával áttörölni, a felület tiszta fényes marad. Fa és laminált felületek esetén a tisztítást követő száraz ruhával való áttörlés az intenzív fény tartósságát biztosítja.
Innopon MD-TAK univerzális tisztító és mosogatószer
Innopon MD-TAK univerzális tisztító és mosogatószer
Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható az iparban, élelmiszeriparban, közétkeztetésben, és minden olyan területen ahol kiváló zsírtalanító hatásra és egyszerű kezelési módra van szükség az ipari és háztartási edények, eszközök stb. nem fertőtlenítő mosogatásánál ill. felületek tisztításánál, takarításban, stb. A termék nagy előnye az emelt zsíroldó hatás, a kézvédő adalék a felhasználást kellemessé teszi. Az elkészített munkaoldatot a tisztítandó felületre kell juttatni, vagy a tisztítandó eszközt az oldatba meríteni és a tisztítási folyamatot mechanikai hatással elősegíteni. A tisztítás után a tisztított felületet ivóvízzel le kell öblíteni.
Kiehl Parketto Clean parketta és laminált padló tisztítószer
Kiehl Parketto Clean parketta és laminált padló tisztítószer
A Kiehl Parketto Clean koncentrátum nagy hatású, szappan- és vaxmentes parkett és laminált padló tisztítószer magas szennyhordó tulajdonsággal. Anyagkímélő hatású, enyhén parfümözött, veszélytelen termék. A Kiehl Parketto Clean minden fafajtán használható, mint pl.: zárolt, bevonatolt, impregnált, olajozott, vaxolt és kezeletlen faburkolaton, valamint készparkettán és laminált burkolaton. Alkalmazható minden vízálló felületen és használati tárgyon, valamint ápolószerrel bevont felületeken.
Optima felület-és üvegtisztítószer
Optima felület-és üvegtisztítószer
Az Optima egy univerzális, felhasználásra kész felület- és üvegtisztító szer, minden vízálló felület napi tisztítására. Használatával a műanyag felületeknél gyakori felület-repedés elkerülhető, ezáltal az Optima a legmegfelelőbb a műanyag- és plexiüveg felületekre (a DIN EN ISO 22088-3 szerint ellenőrizve). A tisztítószer anyagkímélően tisztít, gyorsan és csíkmentesen szárad és a megtisztított felületnek természetes látszatot biztosít.
Promit felmosószer
Az átlagos szennyeződések (por, sár) eltávolításán kívül zsír-és olajoldó hatással rendelkezik. pH semleges, bármilyen mosható felületen alkalmazható. Csíkmentesen szárad. Hosszan tartó gyümölcsös illat. Foszfátmentes.
Sofia padlótisztító
Sofia padlótisztító
Könnyedén takarítja fel az átlagos (por, sár) szennyeződéseket. Bármilyen mosható felületen alkalmazható. Enyhén fényesíti (nem maradandóan) a felületet. Csíkmentesen szárad. Tartós, illat (rózsa-citrus). Foszfátmentes. Használható linóleum, kerámia, PVC, márvány, mosható faburkolat, bútor felületeken. bármely ipari és háztartási területen. pH értéke: 6,0-6,5
Sofix padlóápoló laminált padlóhoz
Sofix padlóápoló laminált padlóhoz
Kíméletesen tisztítja a laminált padlót, hosszantartó védelmet nyújt a kopás és repedezés ellen valamint megőrzi a padló természetes szépségét és színét.
Tana Tawip Original padlótisztító
Tana Tawip Original padlótisztító
Tana Tawip Original egy lépésben tisztítja és ápolja a padlót, selyemfényű szennytaszító és csúszásmentes védőbevonatot képez rajta, így használatával hosszantartó tisztaságot lehet elérni. A Tana Tawip Original kellemes illatot kölcsönöz a helyiségnek. PVC, linoleum, gumi, természetes és műkő, valamint lakkozott fa felületeken lehet használni. Kezeletlen fa és fényes kő padlókon nem alkalmazható.
Új
Taski Sprint 200 E1b általános felülettisztító
Taski Sprint 200 E1b általános felülettisztító
A Taski Sprint 200 alkohol alapú általános tisztítószer minden vízálló kemény felület csíkmentes mindennapos tisztítására. pH-semleges. A TASKI Sprint 200 az alkohol és tenzidek tisztítóhatásának hatékony kombinációján alapul.
Torvan-Konzentrat aktív tisztító
Torvan-Konzentrat aktív tisztító
A Torvan-Konzentrat speciális hatóanyagainak köszönhetően gyorsan ható, tenzidszegény tisztítószer. Jó a szenny elválasztó képessége. Megőrzi a moppok, felmosókendők textilszálainak nedvszívó képességét. Ideális a napi takarításhoz, de intenzív tisztítószerként is felhasználható. Összeférhetősége a fertőtlenítőszerekkel jó, kellemes illatú. Környezetkímélő anyagösszetételénél fogva, biológiailag nagyon jól lebomlik. Alkalmazható minden vízálló felületen és tárgyon, valamint ápolószerrel bevont felületeken. ESD felületekre is kiválóan alkalmas, felhasználható.
Trend általános tisztítószer
Trend általános tisztítószer
Trend általános tisztítószer
Ultraclear higiéniai felmosószer
Ultraclear higiéniai felmosószer
Gazdaságos higiéniai felmosószer. Rendkívül gazdaságos a felhasználása, mindössze 10-25 ml felmosószert kell adagolni 10 liter vízhez. Csak ECOCERT minősítésű könnyen lebomló felületaktív anyag felhasználásával készül. Koncentrált összetételének köszönhetően minimális a csomagolóanyagból származó hulladék. Az Ultraclear higiéniai felmosószer összetétele alapján megfelel az Ecolabel elvárásainak (de nem Ecolabel minősített termék). Könnyedén takarítja fel az átlagos (por, sár) szennyeződéseket. pH semleges, oldószermentes. Bármilyen mosható felületen alkalmazható. Enyhén fényesíti (nem maradandóan) a felületet. Kellemes zöldalma illatú. Foszfátmentes.
24 / 30 termékek