Szivacsok és súrolók

Vileda PurActive mosogatószivacs
Vileda PurActive mosogatószivacs
A Teflon® által is ajánlott hatékony és jó nedvszívó képességű szivacs ideális választás a konyhai edények gyors és hatékony elmosásához. Ez a mosogatószivacs sokkal alaposabb és hatékonyabb, mint bármely más szokványos termék. Még a maradékot vagy az odaégett ételt és a legmakacsabb szennyeződéseket is lebontja, és felszedi, anélkül, hogy akár erőteljes súrolás mellett károsítaná a felületet
Vileda súrolószivacs Strong
Vileda súrolószivacs Strong
A Vileda Stron súrolószivacs nagy teljesítményű, kiváló koptató hatású súroló kellemes tapintású formázott habszivacs hátrésszel. Ideálisan használható általános mosogatáshoz és súroláshoz. A habszivacs hátrész védi az újakat és a súrolót laposan tartja így maximális érintkezést biztosít a tisztítandó felülettel. Száraz használatra nem alkalmas.
Új
Vileda Inox
Vileda Inox
A Vileda Professional rozsmdamentes acélsúrolói rendkívül ellenállóak és tartósak. Hatékonyan távolítják el a makacs szennyeződéseket. Nedvesen használhatóak.
Vileda súrolószivacs non-scratch
Vileda súrolószivacs non-scratch
Vileda non-scratch formázott súrolószivacs, melynek nyitott fehér dörzsfelülete nem tartalmaz koptatóanyagot, így minden felületet karcmentesen tisztít. Ideális fürdőszobai, konyhai használatra. A színkódolás segít megelőzni a keresztfertőződést.
Bonus fém dörzsik
Bonus fém dörzsik
A BONUS fém dörzsivel erős súrolóhatást érhetünk el a háztartás számos pontján. Elektrogalvanizált acélból készült méretre formázott fém szövedék, melyet nedvesen és szárazon is lehet használni. Szárazon a súrolóhatás markánsabb. A Góliát dörzsivel nagyobb méretének köszönhetően nagyobb takarítási feladatokat is könnyen elvégezhetünk. A szappanos dörzsipárna pedig egy szappannal átitatott fémpárna, mellyel további vegyszerek nélkül távolíthatjuk el a szennyeződéseket. Acélgypjú szálakból készül, kisebb méretű, mint egy fém dörzsi, így a kisebb helyek is elérhetőek vele. Kemény, sima felületek takarítására. A puhább felületeket (pl műanyag) megkarcolhatja.
Mosogatószivacs dörzsréteggel
Mosogatószivacs dörzsréteggel
A BONUS mosogatószivacsra nem csak a konyhában lehet szükségünk az edények kézi mosogatásánál. Az edények, a sütő, és serpenyők tisztításán túl a konyhapult, a fürdőszoba tiszításakor is hasznos eszköz, mely nagy méretének köszönhetően hatékony tisztítást tesz lehetővé. A karcmentes dörzsis oldal egyszerre kíméletes a felülethez és kíméletlen a szennyeződésekhet. A Bonus mosogatószivacsot mindenhol bevethetjük. A csomagon belül különböző színű szivacsot találunk, amely lehetővé teszi a színkódok szerinti használatot.
Bonus karcmentes formázott mosogatószivacs
Bonus karcmentes formázott mosogatószivacs
Hófehér karcmentes dörzsiréteg és gyengéd súrolóhatás. Hatékonyan de az érzékeny felületeket védve bánik el a szennyeződésekkel. Evőeszközök, edények, tányérok és még a szűkebb nyakú poharak tisztítására is alkalmas. Mérete takaritáshoz is ideálissá teszi.
Bonus formázott mosogatószivacs
Bonus formázott mosogatószivacs
A legtöbb felületre ideális, az oldalain elhelyezett vájatoknak köszönhetően pedig kényelmes fogást biztosít, emellett nagyon hatékony is, a karcmentes 8 mm-es dörzsrétegnek köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket is. A Bonus Pro HACCP szabványnak megfelelő formázott mosogatószivacs ieális választás a professzionális felhasználók éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak, közintézmények számára. Dörzsirétegével karcmentesen távolíthatjuk el akár a száraz, akár a már feláztatott szennyeződéseket is. Megfelel a FCC (Food Contact Certified) tanúsítványnak.
Akció
Bonus műanyag dörzsi
Bonus műanyag dörzsi
Makacs szennyeződések eltávolítására, érzékeny felületeken. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően a nem karcálló felületek esetében is hatékonyan és biztonságosan dolgozhatunk a segítségével. Alkalmazhatjuk teflon serpenyőre égett ételmaradékok, a főzőlapra száradt folyadékok esetében, de a műbőr ülőgarnitúrát vagy az autón megtapadt rovarmaradványokat is letisztíthatjuk vele.
WC pumpa
WC pumpa
WC pumpa
Akció
Bonus autómosó szivacs
Bonus autómosó szivacs
A Góliát autószivacs nem csak méretében, erejében is góliát. Különleges formájának és kialakításának köszönhetően igazi társunk lehet autónk karbantartásában. Gyakran rendkívül makacs szennyeződéseket kell eltávolítani, az érzékeny felülettel ugyanakkor rendkívül óvatosan kell bánni. Ezt szem előtt tartva készül ez a szivacs. Tartós, magas minőségű habbal készül a hosszú élettartam érdekében.
Pad tartó, nyeles
Pad tartó, nyeles
Műanyag pad tartó, nyeles. RSR 83 alumínium nyéllel használható.
Súrolópad
Súrolópad
Súrolópadek általános takarítási feladatokra. Kézi vagy nyeles (RSU66) padtartóval együtt használható.
Miraclean szivacs
Miraclean szivacs
A Miraclean kis erőfeszítéssel, minimális víz használatával eltávolítja a tollnyomokat, a vízkövet, ujjlenyomatokat, zsíros szennyeződéseket. Ideális megoldás pontszerű tisztításhoz. OEKO-Tex STANDARD 100 szabvány szerint tanúsítva.