Tisztító szivacsok

Kategóriák (0)
Bonus formázott mosogatószivacs
Bonus formázott mosogatószivacs
A legtöbb felületre ideális, az oldalain elhelyezett vájatoknak köszönhetően pedig kényelmes fogást biztosít, emellett nagyon hatékony is, a karcmentes 8 mm-es dörzsrétegnek köszönhetően hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket is. A Bonus Pro HACCP szabványnak megfelelő formázott mosogatószivacs ieális választás a professzionális felhasználók éttermek, hotelek, étkeztetők, kórházak, közintézmények számára. Dörzsirétegével karcmentesen távolíthatjuk el akár a száraz, akár a már feláztatott szennyeződéseket is. Megfelel a FCC (Food Contact Certified) tanúsítványnak.
Bonus karcmentes formázott mosogatószivacs
Bonus karcmentes formázott mosogatószivacs
Hófehér karcmentes dörzsiréteg és gyengéd súrolóhatás. Hatékonyan de az érzékeny felületeket védve bánik el a szennyeződésekkel. Evőeszközök, edények, tányérok és még a szűkebb nyakú poharak tisztítására is alkalmas. Mérete takaritáshoz is ideálissá teszi.
Miraclean szivacs
Miraclean szivacs
A Miraclean kis erőfeszítéssel, minimális víz használatával eltávolítja a tollnyomokat, a vízkövet, ujjlenyomatokat, zsíros szennyeződéseket. Ideális megoldás pontszerű tisztításhoz. OEKO-Tex STANDARD 100 szabvány szerint tanúsítva.
Mosogatószivacs dörzsréteggel
Mosogatószivacs dörzsréteggel
A BONUS mosogatószivacsra nem csak a konyhában lehet szükségünk az edények kézi mosogatásánál. Az edények, a sütő, és serpenyők tisztításán túl a konyhapult, a fürdőszoba tiszításakor is hasznos eszköz, mely nagy méretének köszönhetően hatékony tisztítást tesz lehetővé. A karcmentes dörzsis oldal egyszerre kíméletes a felülethez és kíméletlen a szennyeződésekhet. A Bonus mosogatószivacsot mindenhol bevethetjük. A csomagon belül különböző színű szivacsot találunk, amely lehetővé teszi a színkódok szerinti használatot.
Vileda PurActive mosogatószivacs
Vileda PurActive mosogatószivacs
A Teflon® által is ajánlott hatékony és jó nedvszívó képességű szivacs ideális választás a konyhai edények gyors és hatékony elmosásához. Ez a mosogatószivacs sokkal alaposabb és hatékonyabb, mint bármely más szokványos termék. Még a maradékot vagy az odaégett ételt és a legmakacsabb szennyeződéseket is lebontja, és felszedi, anélkül, hogy akár erőteljes súrolás mellett károsítaná a felületet
Vileda súrolószivacs non-scratch
Vileda súrolószivacs non-scratch
Vileda non-scratch formázott súrolószivacs, melynek nyitott fehér dörzsfelülete nem tartalmaz koptatóanyagot, így minden felületet karcmentesen tisztít. Ideális fürdőszobai, konyhai használatra. A színkódolás segít megelőzni a keresztfertőződést.
Vileda súrolószivacs Strong
Vileda súrolószivacs Strong
A Vileda Stron súrolószivacs nagy teljesítményű, kiváló koptató hatású súroló kellemes tapintású formázott habszivacs hátrésszel. Ideálisan használható általános mosogatáshoz és súroláshoz. A habszivacs hátrész védi az újakat és a súrolót laposan tartja így maximális érintkezést biztosít a tisztítandó felülettel. Száraz használatra nem alkalmas.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.