Mosogatószerek

Chef G1 perisztaltikus mosogatószer adagoló szivattyú
Chef G1 perisztaltikus mosogatószer adagoló szivattyú
Perisztaltikus mosogatószer adagoló szivattyú ipari mosogatógépekhez.
Cif Professional Extra strong lemon kézi mosogatószer
Cif Professional Extra strong lemon kézi mosogatószer
Kézi mosogatószer, citrom illattal, edények és evőeszközök mosogatására. Nagy hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket így általános fertőtlenítószerként is használható mosható felületeken. Tökéletesen eltávolít valamennyi zsíros, makacs szennyeződést, így biztosítva a csillogó és csíkmentes eredményt. Bőrkímélő, pH semleges, gyengéd a kézhez. Kellemes, tiszta citromos illatot hagy maga után.
Duo Max fertőtlenítő mosogatópor
Duo Max fertőtlenítő mosogatópor
Nagyhatású klórtartalmú fertőtlenítő és tisztítópor, mely kiválóan alkalmazható szennyeződések és zsírok eltávolítására. Jól használható kézi mosogatásnál és konyhai berendezések, gépek eszközök tisztítására. Egy munkafolyamatban tisztít és fertőtlenít. Ideális konyhai mosogatókhoz, rozsdamentes acél és rétegelt műanyag felületekre.
Inno Chlor-M Extra fertőtlenítő kézi mosogatószer
Inno Chlor-M Extra fertőtlenítő kézi mosogatószer
Foglalkozásszerű felhasználásra készült folyékony koncentrátum, aktív klór hatóanyagot tartalmazó, habzó, fertőtlenítő hatású folyékony készítmény, amellyel a tisztítás-fertőtlenítés egy fázisban valósítható meg. Felhasználható (élelmiszeripar, vendéglátás, egészségügy, szociális terület, stb.) fertőtlenítő hatású kézi mosogatáshoz, tisztításhoz. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Dish fertőtlenítő hatású mosogató concentrátum
Inno-Dish fertőtlenítő hatású mosogató concentrátum
Foglalkozásszerű felhasználásra készült folyékony koncentrátum, amely egy fázisban tisztít-fertőtlenít. Felhasználható az élelmiszeriparban, vendéglátásban, nagykonyhákban, egészségügyi és szociális intézményekben kézi mosogatásra. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Innofluid ALK-MS folyékony kézi mosogatószer
Innofluid ALK-MS folyékony kézi mosogatószer
Az Innofluid ALK-MS folyékony kézi mosogatószer alkalmazható az iparban, élelmiszeriparban, közétkeztetésben, és minden olyan területen ahol kiváló zsírtalanító hatásra és egyszerű kezelési módra van szükség az ipari és háztartási edények, eszközök nem fertőtlenítő mosogatásánál ill. felületek tisztításánál, takarításban, stb. Innofluid ALK-MS nagy előnye az emelt zsíroldó hatás de ugyanakkor bőrkímélő anyag tartalmának köszönhetően nem okoz bőrirritációt.
Innofluid MF-M fertőtlenítő mosogatószer
Innofluid MF-M fertőtlenítő mosogatószer
Foglalkozásszerű felhasználók részére készülő habzó, fertőtlenítő hatású folyékony koncentrátum (terméktípus PT4), amely egy fázisban tisztít-fertőtlenít. Felhasználható (élelmiszeripar, vendéglátás, szociális terület, stb.) fertőtlenítő hatású kézi mosogatáshoz, tisztításhoz. A felhasználás során a megfelelő hőmérsékletű tisztító-fertőtlenítő munkaoldatot külön kell hígítással elkészíteni –minden esetben a vízhez kell a koncentrátumot hozzáadni, és az edény, eszköz felületére juttatni vagy a tisztítandó edényt, eszközt, stb. a munkaoldatba helyezni. A tisztítás hatásfoka a hőmérséklet emelésével és mechanikai hatással növelhető. A behatási idő lejárta után a szermaradványokat ivóvizes öblítéssel kell eltávolítani, az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid
Innopon TF Klór-M fertőtlenítő mosogatószer koncentrátum
Innopon TF Klór-M fertőtlenítő mosogatószer koncentrátum
Foglalkozásszerű felhasználásra készült por, amely víz hatására aktív klórt fejlesztő fertőtlenítő hatású egyfázisú tisztító- és mosogatószer, amely erős habot képez, ezért elsősorban kézi felhasználásra ajánljuk. Vízben jól oldódik. A termék egyedülállóan magas aktívanyag tartalma és jó nedvesítő képessége miatt kiváló zsír és szennyoldó hatású. Felhasználható minden olyan helyen, ahol a zsíros, olajos felületek tisztítása mellett fertőtlenítésre is szükség van. A termék használatával a tisztítás és fertőtlenítés egy fázisban valósítható meg klórálló felületekre. Felhasználási helyei elsősorban a közétkeztetés, élelmiszeripar, vendéglátó-ipar, és minden egyéb terület ahol fertőtlenítő hatású tisztításra, mosogatásra van szükség. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid Alkalmazási feltételek: kézi mosogatás: 40°C hőmérsékleten, 5 perc behatási idő, 3% szer koncentráció (1 liter vízhez 30 g vegyszer) felületfertőtlenítés: 20°C hőmérsékleten, 15 perc behatási idő, 3% szer koncentráció (1 liter vízhez 30 g vegyszer)
Jar mosogatószer
Jar mosogatószer
Mosogatószer kézi mosogatásra, kellemes citrom illattal. Hatékonyan távolítja el a zsíros, ráégett szennyeződéseket is.
Kiehl Spül-Des fertőtlenítő kézi mosogatószer
A Kiehl Spül-Des zsíroldó felületfertőtlenítőszer koncentrátum, baktericid és fungicid hatású edény tisztítószer. Víz- és lúgálló padló-, fal- és munkafelületek valamint konyhai eszközök tisztítására és fertőtlenítésére alkalmas. Megújuló nyersanyag forrásokból készült. Anyagkímélő tisztítást tesz lehetővé. Csak kézi használatra alkalmas, mosogatógépben ne használjuk. ABS-tenzidektől mentes. Minden víz és lúgálló felület tisztítására, felületi fertőtlenítésére használható. Az első felhasználás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen.
Kim fertőtlenítő kézi mosogatószer
Kim fertőtlenítő kézi mosogatószer
A Kim folyékony kézi moogatószer egy fázisban tisztít és fertőtlenít, így rengeteg víz és energia (munkaidő) takarítható meg. Baktericid, yeasticid, virucid a koronavírusok ellen. Gyors fertőtlenítő hatású (5 perc). Alacsony felhasználási koncentrációban (2%) is tökéletesen tisztít és fertőtlenít. Klór-és oldószermentes. Friss citrusos illatú. Foszfátmentes összetétele környezetkímélő mosogatási technológiát tesz lehetővé.
Pur kézi mosogatószer
Pur kézi mosogatószer
Pur kézi mosogatószer hatékonyan távolítja el a zsírt és ráégett szennyeződéseket.
Sidonia Strong mosogatószer
Sidonia Strong mosogatószer
Erős ipari zsíroldó hatás: a megadott felhasználási koncentráció mellett gyorsan oldja a szennyeződéseket és sokáig tart a zsíroldó hatása. Fehér mosogatásnál 0,25%-tól használható, fekete mosogatásnál 0,5%-tól. Bőrvédő adalékokkal és semleges pH-val óvja a kiszáradástól a kezet (medencés mosogatásnál). Friss citrus illatú. Foszfátmentes.
Sidonia-Balsam kézi mosogatószer
Sidonia-Balsam kézi mosogatószer
Folyóvizes és medencés mosogatáshoz egyaránt használható mosogatószer. Remek zsíroldó hatása lehetővé teszi használatát a medencés mosogatáshoz, ezzel a tulajdonságával egyedülálló a balzsamos mosogatószerek között. Fehér mosogatásnál 0,5%-tól használható, fekete mosogatásnál 1%-tól. Kímélő, zsírvisszatápláló felületaktív anyagokkal készült, amelyek kevésbé vagy egyáltalán nem veszélyesek a bőrre, így folyóvizes mosogatás során sem veszi túlzottan igénybe a kézbőrt. Kozmetikumokhoz méltó mennyiségű (0,3%), bőrápoló hatású kamillavirág-kivonatot tartalmaz, amely nyugtatja a mosogatás során igénybe vett kézbőrt. Kellemes közérzetet biztosít a mosogatás közben, és nem befolyásolja a feltálalt ételek élvezhetőségét. A Sidonia balsam mosogató szer foszfátmentes összetétele környezetbarát mosogatási technológiát tesz lehetővé.
Spül-Blitz green fényesre száradó kézi edénymosogató
Spül-Blitz green fényesre száradó kézi edénymosogató
A Spül-Blitz green megújuló nyersanyag forrásokból készült zsíroldó kézi edénymosogató szer. A Spül-Blitz green takarékos felhasználást tesz lehetővé. Kézi mosogatásnál használható, mosogatógépben ne használjuk. A Spül-Blitz green ABS tenzidektől mentes. Edények mint tányér, pohár, fazék, serpenyő, evőeszköz tisztításához, ezenkívül minden lemosható konyhai tárgy tisztítására is felhasználható.
Suma Star Des D1.55 fertőtlenítő hatású kézi mosogatószer és tisztítószer
Suma Star Des D1.55 fertőtlenítő hatású kézi mosogatószer és tisztítószer
A Suma Star Des D1.55 az élelmiszeripar és vendéglátóipar minden területén használható, berendezések és eszközök tisztítására, fertőtlenítésére és kombinált kézi mosogatásra. A Suma Star Des D1.55 folyékony fertőtlenítő tisztítószer koncentrátum, mely bármilyen felületet egy lépésben tisztít és fertőtlenít. A termék minden edény és eszköz fertőtlenítő hatású kézi mosogatására alkalmas, valamint alkalmazható élelmiszertároló helyiségekben történő felülettisztításra is. Hatékonyan eltávolítja a zsíros és odaszáradt ételmaradékot. Minden vízkeménység mellett használható.
Suma Star Plus D1 koncentrált mosogatószer
Suma Star Plus D1 koncentrált mosogatószer
A Suma Star Plus D1 plus egy erősen koncentrált kézi mosogatószer, edények, serpenyők, cserépedények, üvegek- és alumínium, valamint minden mosható felület tisztítására ill. zsírtalanítására. A mosogatószer anionos keverék és nem ionizált felület aktív anyag ami megnövelt hatékonysággal zsírtalanít és tisztít foltmentesen. A kiszereléssel kevesebb hulladékot használ, kisebb a raktározási igény ezáltal gazdaságos felhasználást nyújt. Eltávolítja a zsíros és rászáradt ételmaradványokat Folt- és csíkmentes száradást biztosít. Tartós habzása hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé
TIP Kombi fertőtlenítő kézi mosogatópor
TIP Kombi fertőtlenítő kézi mosogatópor
Élelmiszeriparban, üzemi konyhákban, vendéglátóiparban fertőtlenítő kézi mosogatásra és mosható felületek tisztítására, fertőtlenítésére használható. Szennyeződések és zsírok erőteljes oldószere. Baktericid, fungicid és szelektív virucid.
Trend kézi mosogatószer
Trend kézi mosogatószer
Trend mosogatószer kézi mosogatáshoz. Normál zsíroldó hatású, kézkímélő, citrus illatú mosogatószer, mely alacsony felhasználási koncentrációban (0,5-1%) is hatásos.
Ultra mosogatószer
Ultra mosogatószer
Az Ultra mosogató- és tisztítószer kemény vízben is hatékony -kitűnő zsíroldószer -alkalmas háztartási és ipari edények mosogatására -használható üveg, csempe, mosdó, fürdőkád, kerámia- és PVC padló, ajtó, ablak tisztítására és zsírtalanítására. Por és folyékony kivitelben.
Urania fertőtlenítő mosogatószer
Urania fertőtlenítő mosogatószer
Az Uránia mosogatószer egy fázisban tisztít és fertőtlenít, így rengeteg víz és energia (munkaidő) takarítható meg. A HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül (MRSA) és virucid hatással rendelkezik, ezért alkalmas egészségügyi / kórházi használatra. Baktériumölő, élesztőgomba-ölő, penészgomba-ölő, vírusölő, rezisztens baktériumokat ölő. Gyors fertőtlenítő hatás (5 perc). Nagyon alacsony felhasználási koncentrációban (0,5%)is tökéletesen tisztít Klór-és oldószermentes. Friss citrusos illatú. Foszfátmentes összetétele környezetkímélő mosogatási technológiát tesz lehetővé.
Zum kézi mosogatószer
Zum kézi mosogatószer
A Zum kézi balzsamos mosogatószer hatékonyan eltávolítja a zsíros szennyeződéseket a háztartási-konyhai edényekről. Nagyhatású mosogatószer edények, evőeszközök, mosható konyhai felületek tisztítására. Cseppmentesen szárad. pH 6,5- 7,5.
Suma Combi+ LA6 gépi mosogatószer öblítő adalékanyaggal
Suma Combi+ LA6 gépi mosogatószer öblítő adalékanyaggal
A Suma Combi+ LA6 új, innovatív technológiát alkalmazva egyesíti a koncentrált folyékony gépi mosogató- és öblítőszert. Speciálisan úgy lett kialakítva, hogy akár 12°dH, 21°fH vagy 215ppm vízkeménységi körülmények között is eltávolítsa a szennyeződést és optimális száradást biztosítson az edényeknek. Egytartályos vagy elöltöltős mosogatógépek széles körénél használható (szállítószalagos vagy többtankos gépekhez nem alkalmas). A benne található maró lúg és vízkövesedésgátlók keveréke kiválóan eltávolítja a szennyeződéseket. A hatékony vízkövesedésgátló összetevők nagy mennyisége még 12nko vagy 215 ppm vízkeménység mellett is megakadályozzák a vízkő kialakulását. Különleges öblítőadalékot tartalmaz, amely megváltoztatja a víz viselkedését, így nincs szükség külön öblítőszer hozzáadására. Automatikus adagoló berendezéssel vagy beépített adagolószivattyúval együtt is használható.
Arcandis Craft edény áztató gépi mosogatószer
Arcandis Craft edény áztató gépi mosogatószer
Az Arcandis Craft egy folyékony, erősen lúgos alaptisztítószer ipari egy- és többtartályos mosogatógépekhez. Hatékonyan és gyorsan távolítja el a makacs keményítő- és ételmaradványokat. Mindenféle lúgálló porcelán, üveg rozsdamentes acél és műanyag edényhez alkalmas. Alumínium és ezüst edények tisztítására nem használható.
24 / 51 termékek
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.