Öblítőszerek

Kategóriák (0)
Finish mosogatógép öblítőszer
Finish mosogatógép öblítőszer
Finish öblítőszer mosogatógépekhez. A Finish gépi öblítőszer hatására foltmentesen és gyorsan száradnak az elmosogatott poharak és edények. Az öblítés során segít eltávolítani az élelmiszer és mosószer maradványokat.
Inno-Brite öblítő gépi mosogatáshoz
Inno-Brite öblítő gépi mosogatáshoz
Az öblítő szer alkalmas gépi mosogatás utáni öblítésre. Az öblítés után a felület foltmentesen szárad és vegyszer maradványtól mentes lesz. Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható minden olyan területen, ahol a mosogatást géppel végzik. Ilyen alkalmazási helyek a közétkeztetés, egészségügyi és szociális intézmények, stb.
Kiehl Arcandis Shine semleges mosogatógép öblítőszer
Kiehl Arcandis Shine semleges mosogatógép öblítőszer
Az ARCANDIS®-Shine egy magasan koncentrált, semleges öblítőszer ipari mosogatógépekhez. A termék biztosítja az elmosott edények és evőeszközök gyors, csík és foltmentes száradását, igy hozzájárul az optimális munkafolyamathoz. A csökkentett habzású ARCANDIS®-Shine összetétele támogatja a tisztítást és makulátlan edényeket garantál. Felhasználható minden porcelán, üveg, nemesfém ill. műanyag edényre és evőeszközre.
Akció
Kiehl Arcandis Splend savas öblítőszer
Kiehl Arcandis Splend savas öblítőszer
Az ARCANDIS®-Splend egy igen magasan koncentrált, savas öblítőszer ipari mosogatógépekhez. A termék biztosítja az elmosott edények és evőeszközök gyors, csík és foltmentes száradását. Köszönhetően a speciális mészkőlekötő alapanyagoknak még a víz keménységének ingadozása sem befolyásolja a magas minőségű száradási folyamatot. A csökkentett habzású ARCANDIS®-Splend összetétele támogatja a tisztítást és makulátlan edényeket garantál. Felhasználható minden porcelán, üveg, nemesfém ill. műanyag edényre és evőeszközre. Az ARCANDIS®-Eco-val kombinálva garantált az optimális tisztítási eredmény.
Kiehl Diwa-Pronto savas öblítőszer
Kiehl Diwa-Pronto savas öblítőszer
A Diwa Pronto savas öblítőszer ipari mosogatógépekhez. A termék biztositja az elmosott edények és evőeszközök csík- és foltmentes száradását. A Diwa Pronto felhasználható minden porcelán-, üveg-, nemesacél-, műanyag evőeszköz, edény öblítésére. Optimális mosogatási eredmény eléréséhez használjuk Diwa Evo vagy DIWA-Basic mosogatószerrel kombinálva.
Új
Suma Select Pur-Eco A7 gépi öblítőszer
Suma Select Pur-Eco A7 gépi öblítőszer
A Suma Pur-Eco A7 koncentrált, semleges kémhatású alacsony habzású öblítőszer gépi mosogatáshoz, mely minden típusú mosogatógépben való használatra alkalmas. Az anionos felületaktív anyagok speciális keverékét úgy tervezték, hogy csökkentse a végső öblítővíz felületi feszültségét. Ez megakadályozza a cseppek képződését, és mivel a víz vékony rétegben levál a felületről, a száradási idő is csökken. Ez a speciális keverék szintén megakadályozza az erős habzást a mosogatógépben.
Triglass gépi poháröblítő
Triglass gépi poháröblítő
Vízlágyítóval használt gépekhez kifejlesztve. Felületi hatása segíti a bojler vizének terülését az elöblített poharakon, eszközökön, ezzel megteremtve a fertőtlenítéshez szükséges körülményeket. Használata gyönyörű, csillogó poharakat eredményez. Egyenletesen oszlik el a poharakon, ezért cseppmentesen szárad. Öblítés után néhány másodpercen belül megszárítja az elmosogatott tárgyakat. Íztelen így a poharakban kínált italok élvezhetősége megmarad. Nem befolyásolja a sör habzását. Foszfátmentes.
Trimum öblítőszer mosogatógépekhez
Trimum öblítőszer mosogatógépekhez
A Trimum gépi öblítőszer vízlágyító mellett vagy 0-8 vízkeménység között használható. Felületi hatása segíti a bojler Használata gyönyörű, csillogó tányérokat eredményez. Öblítés után néhány másodpercen belül megszárítja az elmosogatott tárgyakat. Savas összetétele semlegesíti a keménységet okozó sók egy részét, ezzel gátolva azok kicsapódását. Könnyedén távolítja el a klórt és egyéb lúgokat az elöblített tányérokról, eszközökről. Foszfátmentes. pH értéke: 2
Triplex gépi öblítőszer
Triplex gépi öblítőszer
Lágy vízhez (max. 3 nK°) - vízlágyítóval használt gépekhez kifejlesztve. Felületi hatása segíti a bojler vizének terülését az elöblített tányérokon, edényeken, ezzel megteremtve a fertőtlenítéshez szükséges körülményeket. Gyors és cseppmentes száradás. Öblítés után néhány másodpercen belül megszárítja az elmosogatott tárgyakat. Foszfátmentes
Well Done mosogatógép öblítő
Well Done mosogatógép öblítő
A tökéletesen tiszta edényekért és poharakért. Használatával megakadályozhatja a foltok kialakulását, edényei cseppmentesen tiszták és ragyogóak lesznek. Citrom illatú.