Gépi mosogatószer, folyadék

Kategóriák (0)
Arcandis Craft edény áztató gépi mosogatószer
Arcandis Craft edény áztató gépi mosogatószer
Az Arcandis Craft egy folyékony, erősen lúgos alaptisztítószer ipari egy- és többtartályos mosogatógépekhez. Hatékonyan és gyorsan távolítja el a makacs keményítő- és ételmaradványokat. Mindenféle lúgálló porcelán, üveg rozsdamentes acél és műanyag edényhez alkalmas. Alumínium és ezüst edények tisztítására nem használható.
Kiehl Arcandis Eco gépi mosogatószer
Kiehl Arcandis Eco gépi mosogatószer
A Kiehl Arcandis Eco folyékony mosogató koncentrátum egy- és többtartályos ipari mosogatógépekhez. Az ARCANDIS®-Eco tea, kávé ill. makacs ételmaradékokat is gyorsan és hatékonyan távolítja el, az edényeken történő keményítő lerakódását tartósan csökkenti. A termék minden vízkeménységi foknál kimondottan hatékony, meggátolja a mészlerakodások képződését és így hozzájárul a mosogatógép hosszabb élettartalmához. Az ARCANDIS®-Eco új összetétele NTA, klór és foszfátmentes, így természetbarát és anyagkímélő. Felhasználható minden lúgra nem érzékeny porcelán, üveg, nemesfém ill. műanyag edényre és evőeszközre. Nem alkalmas aluminium, gumi és érzékeny dekorral ellátott edények tisztítására.
Kiehl DIWA-Evo gépi mosgatószer
Kiehl DIWA-Evo gépi mosgatószer
A Kiehl Diwa Evo folyékony mosogató koncentrátum egy- és többtartályos ipari mosogatógépekhez. A DIWA-Evo tea, kávé ill. makacs ételmaradékok igen gyors és alapos eltávolítását biztosítja. A mosandó edényeken történő keményítő lerakódását tartósan csökkenti. A Diwa Evo minden vízkeménységi foknál kimondottan hatékony, meggátolja a mészlerakódások képződését. A DIWA-Evo NTA, klór és foszfátmentes, így természetbarát és anyagkímélő. Felhasználható minden lúgra nem érzékeny porcelán, üveg, nemesfém és müanyag edényre és evőeszközre. Nem alkalmas alumínium, gumi és érzékeny dekorral ellátott edények tisztítására. Optimális hatékonyság elérése a DIWA-Pronto öblítő használatával együtt biztosított.
Maxiglass gépi pohármosogató
Maxiglass gépi pohármosogató
Gépi pohármosogató szer. Vízlágyítóval használt gépekhez kifejlesztve. Könnyedén távolítja el az italmaradványokat. Hatékony a rúzs, bor, kávé ellen. Tányérok, poharak -káli vagy ólomkristály-és műanyag eszközök gépi mosogatásához egyaránt megfelel. A Maxiglass gépi pohármosogató szer foszfátmentes összetétele környezetbarát mosogatási technológiát tesz lehetővé. pH értéke: 14
Maximum fertőtlenítő gépi mosogatószer
Maximum fertőtlenítő gépi mosogatószer
A Maximum fertőtlenítő gépi mosogatószer vízlágyítóval használt gépekhez lett kifejlesztve. Egy fázisban tisztít és fertőtlenít, ezért egyfázisú mosogató gépekben is alkalmazható. A HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül fungicid hatással is rendelkezik. Baktériumölő, élesztőgomba-ölő, penészgomba-ölő. A mosogatási ciklus közben előfertőtlenítést végez. A Maximum fertőtlenítő gépi mosogatószer vízkeménységtől függetlenül elvégzi a fertőtlenítést, így az esetlegesen kimerült vízlágyító patron sem gátolja hatékonyságát. Könnyedén távolítja el az étel-és italmaradványokat. Foszfátmentes összetétele környezetkímélő mosogatási technológiát tesz lehetővé. pH értéke: >12
Maxiplus gépi mosogatószer
Maxiplus gépi mosogatószer
A Maxiplus gépi mosogatószert vízlágyítóval használt gépekhez fejlesztették ki. Könnyedén távolítja el az étel-és italmaradványokat. A Maxiplus gépi mosogatószer korróziógátló adalékot tartalmaz, ezzel kíméli a mosogatógépek alkatrészeit. Tányérok, rozsdamentes edények, poharak és műanyag eszközök gépi mosogatásához egyaránt megfelel. Foszfátmentes összetétele környezetbarát mosogatási technológiát tesz lehetővé. pH értéke: 14
Maxitop gépi mosogatószer
Maxitop gépi mosogatószer
Maxitop gépi mosogatószer vízlágyító berendezés használata nélkül is tiszta, lerakódásmentes tányérokat, edényeket és eszközöket eredményez, közepesen kemény (maximum 16 nk°) vízkeménység mellett. Megakadályozza a gép mosogatótartályának vízkövesedését, nem engedi a felületre kicsapódni a vízkeménységet okozó sókat, ezzel megakadályozza a vízkő okozta működési hibákat. A csatornákon keresztül, az állóvizekbe jutó foszfátterhelés eutrofizációt okoz, amely a halállomány és a helyi fauna pusztulásához vezet. A Maximatic gépi mosogatószer foszfátmentes összetétele környezetkímélő mosogatási technológiát tesz lehetővé.
Suma Nova Pur-Eco L6 gépi mosogatószer
Suma Nova Pur-Eco L6 gépi mosogatószer
A Suma Nova Pur-Eco L6 koncentrált folyékony gépi mosogatószer, amely kiválóan eltávolítja a szennyeződéseket kemény víz estén is. Suma Nova Pur-Eco L6 erősen lúgos folyékony mosogatószer, mely kiválóan alkalmas egy és több tartályos mosogatógépekhez. Maró lúg és vízkövesedést gátló adalékokat is tartalmaz, így megelőzi a vízkövesedést közepesen kemény és kemény víz körülmények között. A Suma Nova Pur-Eco L6 használata Diversey automata adagoló felszerelésével javasolt, de használható beépített adagoló pumpákkal is.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.