Ragasztószalagok és csomagzárás

Ragasztószalagok csomagolási feladatokra sztenderd és vevőspecifikus kivitelben

Kézi ragasztószalag felhordó
Kézi ragasztószalag felhordó
Kézi ragasztószalag felhordó maximum 50 mm széles ragasztószalagokhoz beépített fékkel dobozok, csomagok leragasztásához. A fémből készült stabil kivitelű ragasztószalag felhordó ergonómikus nyéllel rendelkezik, amely kényelmes és stabil fogást biztosít.
Papír ragasztószalag, solventes ragasztóval
Papír ragasztószalag, solventes ragasztóval
Papír ragasztószalag, azonnali és nagy hatású ragasztási képességgel. Jól használható könnyű dobozok lezárására is.
Ragasztószalag PP, akril ragasztóval
Ragasztószalag PP, akril ragasztóval
Polipropilén ragasztószalag (PP) akril ragasztóval. Magas tapadási és ragadási képességű, csendes, könnyű lefejteni. Kiválóan működik magas hőmérsékleten, UV ellenállósággal bír. Ideális típus hosszú használatra. Tiszta színű. az akril ragasztónál nincs sárgás, barnás elszíneződés, mint a solvent vagy Hot Melt ragasztószalagok esetében. Környezetbarát köszönhetően a vízbázisú ragasztóanyagnak .
Ragasztószalag PP, Hotmelt ragasztóval
Ragasztószalag PP, Hotmelt ragasztóval
Ragasztószalag polypropilén (PP) hátoldallal és hotmelt ragasztóval. A hotmelt ragasztó agresszív tapadása segít a gyors felhasználást. Alapvetően doboz zárásra tervezett, de használható egyéb papír és egyéb felületeken. Az akril ragasztószalaghoz képest gyorsabb tapadási idejű, de magas hőmérsékleten csökken a tapadás mértéke. Alkalmas alacsony hőmérsékleten történő ragasztásra.
Új
Ragasztószalag PP, solvent ragasztóval
Ragasztószalag PP, solvent ragasztóval
Ragasztószalag polypropilén (PP) hátoldallal és solvent ragasztóval. A solvent ragasztó kiválóan alkalmas szélsőséges hőmérsékleten (alacsony és magas) történő használatra. Alapvetően doboz zárásra tervezett, de használható minden egyéb felületen érdestől a síkosig.
Tekercses thermo címkék
Tekercses thermo címkék
Hőérzékeny thermo címkék thermo nyomtatókban való nyomtatásra. A papír alapú címkék ideálisak rövid életciklusú termékek, csomagolások jelölésére, vagy raktárakban történő belső árujelölésre. Mivel a nyomtatás festékszalag nélkül történik ezekben a nyomtatókban ezek a legkedvezőbb áru címkék. A thermocímkék kölönféle címkeméretekben és ragasztókkal kaphatóak.
Okmánytasak
Okmánytasak
Az okmánytasakok vagy okmánykísérő tasakok elsődleges funkciója, hogy a a csomagot kísérő dokumentumokat a csomagra rögzítse és megóva. A csomagra az öntapadós okmánytasak egyszerűen rögzíthető és a dokumentum behelyezése után biztonságosan lezárható. Szállítólevél, számla, garancialevél áruval együtt való küldésére.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.