Kéztisztítás, bőrápolás, hotel ellátás

Tork folyékony szappan adagoló S2
Tork folyékony szappan adagoló S2
Tork folyékony szappan adagoló, S2-es, 475ml-es folyékony szappanokhoz. Tartós kivitelének köszönhetően nagy forgalmú helyiségekbe is ideális. Az áttetsző alsó rész a fogyás nyomonkövetését szolgálja, így a szappan időben utántölthető.
Tork szappanadagoló S1
Tork szappanadagoló S1
A szappanokhoz és kézfertőtlenítőkhöz készült Tork kézhigiéniai adagolókat mindenféle mosdóba ajánljuk, akár szélsőséges körülmények között is helytállnak. 1000 ml-es, nagy kapacitású. S1 rendszerű utántöltőkhöz.
IntelliCare adagolóhoz álló tartóállvány
IntelliCare adagolóhoz álló tartóállvány
Az IntelliCare Floor állvány az IntelliCare hibrid adagoló tartozéka, egy komplett és intelligens kézápoló megoldás, amely a fertőzések megelőzésére, a teljesítmény javítására és a márka hírnevének megőrzésére szolgál. Az IntelliCare Floor állványt úgy tervezték, hogy kiegészítse az IntelliCare hibrid adagolót, sokoldalú és modern kialakításának köszönhetően pedig bárhol, bárkinek elérhetővé téve a kézhigiéniát.
IntelliCare Hybrid érintés nélküli adagoló
IntelliCare Hybrid érintés nélküli adagoló
Masszív megbízható ABS műanyagból készült adagoló, mely egyeszerűen karbantartható és tisztítható. A modern, nagy betekintőablak segít követni a termék fogyását, de az üresedésjelző funkció is figyelmeztet, ha a termék kifogyóban van. Egyszerűen aktiválható az érintésmentes üzemmód, de az akkumlátor lemerülése esetén manuálisan is működtethető. Az adagolt mennyiség beállítható. Környezetbarát termék: páratlanul hosszú életciklus, ami támogatja a fenntarthatóságot.
IntelliCare Manual, IntelliCare manuális adagolók
IntelliCare Manual, IntelliCare manuális adagolók
A masszív és megbízható ABS-műanyag ház karcmentes és jól tűri az UV-sugárzást. Kialakításában nincsenek koszcsapdák, így karbantartása egyszerű, megjelenése így mindig kifogástalan. Modern, nagy betekintőablakos kialakítás, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók a berendezés felnyitása nélkül is meggyőződhessenek a rendelkezésre álló termék mennyiségéről és jellegéről. Egyszerű működés - nagy, könnyen mozduló nyomógomb. Adagolt mennyiség beállítása a beépített kapcsolóval. Bepattintható, egyedi tábla és címkék a termék azonosítására, tájékoztatásra, színkódolásra. A kézhigiénia több alkalmazási területre való kiterjesztését lehetővé tevő tartozékok: cseppfogó tálca, könyökkel használható kar és állvány (külön rendelhetőek).
Plum adagoló, Multi Plum, Modul 1
Plum adagoló, Multi Plum, Modul 1
Rugalmas, higiénikus és megbízható adagolórendszer, erős, füstszürke polikarbonát fedéllel. Nem utántölthető, csak 0,7 l, 1,0 l vagy 1,4 l-es bag-in-box termékekhez alkalmas (Plum védőkrémek, kéztisztítók, kézkrémek, és szappanok). Méretek: magasság 285mm, szélesség 117 mm, mélység 122mm
Plum adagoló, Standard Plum szürke átlátszó ABS
Plum adagoló, Standard Plum szürke átlátszó ABS
Zárható, ütésálló, kifejezetten ipari felhasználásra kifejlesztett, gazdaságos, megbízható és higiénikus adagolórendszer átlátszó erős ABS fedéllel. Nem utántölthető, csak 0,7 l, 1,0 l vagy 1,4 l-es bag-in-box termékekhez alkalmas (Plum védőkrémek, kéztisztítók, kézkrémek, és szappanok). Méretek: magasság: 285mm, szélesség 117mm, mélység: 122mm
Adapter Lucart touchfree dispenser
Adapter Lucart touchfree dispenser
Hálózati adapter Lucart Identity touchfree szenzoros kéztörlő adagolókhoz.
LUCART Classic habszappan
LUCART Classic habszappan
Lucart Classic habszappan enyhén virágos illattal és revitalizáló mandula olajjal. Az 1000 ml-es, max 2500 adagra elegendő szappant tartalmazó utántöltő újrahasznosítható anyagból, a szappan biológiailag lebomló, természetes összetevőkből készül. Az utántöltő beépített pumpával rendekezik. Az utántöltő a Lucart Identity 1000 adagolókkal használható.
Lucart Econatural folyékony szappan adagoló
Lucart Econatural folyékony szappan adagoló
Lucart Econatural folyékony szappan adagoló italoskarton dobozból kinyert újrafelhasznált műanyagból. 0,55 liter folyékony szappannal újratölthető. Mérete: 216x102x90 mm.
LUCART Essential habszappan
LUCART Essential habszappan
Lucart Essential habszappan semleges illattal. Az 1000 ml-es, max 2500 adagra elegendő szappant tartalmazó utántöltő újrahasznosítható anyagból, a szappan biológiailag lebomló, természetes összetevőkből készül. Az utántöltő beépített pumpával rendekezik. Az utántöltő a Lucart Identity 1000 adagolókkal használható. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
LUCART Frequent habszappan
LUCART Frequent habszappan
Lucart Frequent habszappan semleges illattal és aloe verával. Az 1000 ml-es, max 2500 adagra elegendő szappant tartalmazó utántöltő újrahasznosítható anyagból, a szappan biológiailag lebomló, természetes összetevőkből készül. Az utántöltő beépített pumpával rendekezik. Az utántöltő a Lucart Identity 1000 adagolókkal használható.
Lucart Hand Care Soap folyékony szappan utántöltő
Lucart Hand Care Soap folyékony szappan utántöltő
Lucart Hand Care Soap folyékony szappan utántöltő. Fehér színű, virág illatú glicerinnel dúsított szappan nedvesítő/hidratáló tulajdonságokkal, természetes alapanyagból. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt. Alkalmas utántölthető folyékony szappan adagolókban való használatra.
Lucart Hygenius habszappan adagoló
Lucart Hygenius habszappan adagoló
Lucart Hygenius no-touch értintésmentes habszappan adagoló, mely Lucart Hygenius no-touch 1000ml-es habszappannal használható. Az adagoló fehér/szürke színű, elemmel működik és egy szenzor segítségével adagolja a szappant.
Lucart ID Deluxe szappan
Lucart ID Deluxe szappan
Lucart Identity Deluxe szappan, mely Lucart Identity sprayszappan és habszappan adagolókban is használható. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A 800 ml-es utántöltő 4000 adagra elég szappant tartalmaz.
LUCART Identity 1000 szappanadagoló
LUCART Identity 1000 szappanadagoló
Lucart Identity 1000 szappanadagolók a Lucart új folyékony és habszappan családjához lettek kifeljesztve. A megváltoztatott adagológomb kényelmes adagolást tesz lehetővé. A szappan utántoltőbe integrált pumpának köszönhetően a patronok cseréje gyors és higiénikus.
Lucart Identity habszappan adagoló
Lucart Identity habszappan adagoló
Lucart Identity habszappan adagolók, fekete és fehér színben, ABS műanyagból. 262x118x132 mm. Kulccsal zárható. Lucart Identity habszappan utántöltővel használható.
Lucart Identity Spray szappan adagoló
Lucart Identity Spray szappan adagoló
Lucart Identity spray szappan adagoló. Nyomásonként 0,2ml szappant adagol így renddkívül gazdaságos. Mérete 262x118x132 mm.
LUCART Premium folyékony szappan
LUCART Premium folyékony szappan
Lucart Premium folyékony szappan argánolajjal és virágillattal. Az 1000 ml-es, max 2500 adagra elegendő szappant tartalmazó utántöltő újrahasznosítható anyagból, a szappan biológiailag lebomló, természetes összetevőkből készül. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Az utántöltő beépített pumpával rendekezik. Az utántöltő a Lucart Identity 1000 adagolókkal használható.
Commerce Foam habszappan
Commerce Foam habszappan
Frissítő shea vaj illatú, kézmosás közben kellemes élményt nyújt. Semleges, unisex illata teszi lehetővé használatát férfiak és nők számára egyaránt. A bőrhöz igazított pH értéknek köszönhetően a kéz kiszárítása nélkül használható, naponta többszöri alkalommal. Harmadannyi szükséges belőle, mint a normál folyékony szappanból. Könnyen terül szét a tenyéren, így gyorsabb és hatékonyabb a kézmosás mint a normál folyékony szappanokkal.
Folyékony szappan Plum 14
Folyékony szappan Plum 14
Illatosított színezett folyékony szappan, mosdóhelyiségekbe és ipari környezetbe is. Általános kéztisztításra kézkímélő hatással. A Plum 14 nem tartalmaz dörzsanyagot. Rendszeres kézmosáshoz is ajánlott.
Inno-Bac kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
Inno-Bac kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
Foglalkozásszerű felhasználásra készült felhasználásra kész kéztisztító és fertőtlenítő folyadék. A koncentrátumból juttassunk a száraz vagy az előzőleg benedvesített tenyérbe, 30 másodpercig egyenletesen dörzsöljük szét a fertőtlenítendő területen, majd kevés víz hozzáadásával képezzünk habot. A habot folyó vízzel alaposan öblítsük le. Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan
A napi szennyeződések eltávolítását bőrkímélő felületaktív anyagokkal végzi. Ápoló komponensei a "kórházi kezek" igénybevételéhez lettek igazítva. Kifogástalan fertőtlenítő hatású. Gyors fertőtlenítő hatás (30 mp). Baktericid (MRSA), yeasticid, virucid (HBV/HIV). A HACCP-ben előírt baktériumölő és élesztőgomba ölő hatáson felül (MRSA) és vírusölő hatással rendelkezik, így alkalmas egészségügyi / kórházi használatra. A Klórhexidin hatóanyag közismert tulajdonsága, hogy képes 4-6 órán keresztül (fertőtlenítési követelménytől függően) visszafogni a kórokozók újraszaporodását a kezelt bőrfelületen. Mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai-hatás fokozóktól.
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő habszappan
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő habszappan
Eltávolítja a napi átlagos szennyeződéseket, amellett kifogástalanul fertőtlenít. Higiénés kézmosásra-fertőtlenítésre használható. Az egészségügyi területek kivételével 30 mp-s behatási idővel használható. Egészségügyi területen 1 perc behatási idővel ajánlott használni. Baktericid (MRSA), yeasticid, fungicid, szelektíven virucid (minden burkos vírus+rota-, adeno-, norovírus) A HACCP-ben előírt baktériumölő és élesztőgomba-ölő hatáson felül (MRSA), gombaölő és vírusölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra. Illat-és színezékmentes. Alkoholmentes így nem tűz és robbanásveszélyes. Az alkoholos termékekkel szemben szennyezett kézen is használható.
24 / 72 termékek
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.