Egyéb kéztisztító, bőrápoló termékek és Hotel ellátás

Tork kézkímélő folyékony szappan
Tork kézkímélő folyékony szappan
Tork kézkímélő, mild, folyékony szappan normál és száraz bőrre. Friss illatú, fehér színű szappan, mely hidratáló és tápláló összetevőket tartalmaz, melyek kímélik a bőrt kézmosás közben. Könnyen használható a Tork folyékony szappan adagolókkal. Higiénikusan használható, a zárt utántöltő rendszer csökkenti a keresztfertőződés kockázatát. Az újrahasznosítható flakon a felhasználás során zsugorodik, így kevesebb hulladékot képez.
Tork sampon és tusfürdő
Tork sampon és tusfürdő
A Tork Mini Hair & Body folyékony szappan egy kiszerelésben kínálja a tusfürdő és a sampon kényelmét hotelek, iskolák vagy akár sportlétesítmények számára. Friss, uniszex illat és kímélő összetétel jellemzi, amelytől a bőr és a haj is selymes tapintásúvá válik. pH értéke 4-7
Tork kézkímélő habszappan
Tork kézkímélő habszappan
A Tork kézkímélő, mild habszappan ápolja a normál és száraz bőrt. A Tork mild habszappan friss illatú, hidratáló és tápláló összetevőkkel rendelkezik, kézmosás közben pedig puha, krémes habot képez. Bizonyítottan könnyen használható a Tork habszappan adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek. 2500 adagot tartalmaz. A palack a szappan fogyásával zsugorodik, így kisebb helyet foglal a hulladékgyűjtőben.
Plulux ipari kéztisztító dörzsanyaggal
Plulux ipari kéztisztító dörzsanyaggal
A Plum Plulux egy nagy hatékonyságú kéztisztító paszta dörzsanyaggal és visszazsírzó adalékkal. Főként szervízekben és gyártóüzemekben cement, festék, dízel és hidraulika olaj valamint korom eltávolítására. A Plum Plulux szín és illatszer mentes. Nedves bőrön alkalmazandó. 1400 ml-es bag-in-box-ban, mely Plum Multi vagy Standard Plum adagolókban használható
Plum Profi kéztisztító dörzsanyaggal
Plum Profi kéztisztító dörzsanyaggal
A Plum Profi egy nagyon hatékony zöld színű kéztisztító paszta dörzsanyaggal, olaj, korom, gumi, fém szennyeződésekre. Kimondottan ajánlott gyártóüzemekben, szervizekben, vas- és fémipari üzemekben, textilüzemekben, csomagoló üzemekben, illetve nyomdákban. A paszta higiénikusan adagolható, így megelőzhetőek a fertőzések. Az 1400 ml-es bag in box kiszerelés Standard Plum vagy Multi Plum fali adagolókban használható.
Folyékony szappan Plum 14
Folyékony szappan Plum 14
Illatosított folyékony szappan, mosdóhelyiségekbe és ipari környezetbe is.
Bőrvédő krém Plutect Dual
Bőrvédő krém Plutect Dual
Kézvédő krém munkavégzés előtti és közbeni használatra, vizes és száraz környezetben. Regeneráló hatású, így munkavégzés után is használható. Illat és színezék, parabén mentes. Gyorsan felszívódik, csökkenti a bőr kipirosodását és irritációját.
Handy Plus kézkrém
Handy Plus kézkrém
Bőrápoló, kondicionáló krém védő hatással a Plumtól. Normál bőrre. A Handy Plus kézkrém enyhe illatú, szinezék- és parabénmentes, használatát munkavégzés után ajánljuk a kéz bőrének regenerálására. A Handy Plus olyan tápláló bőrápoló krém, amely elősegíti a bőr természetes nedv- és zsíregyensúlyának helyreállítását. Különböző kiszerelésekben kapható, az 50ml-es változattól a fali adagolós változatig, mely sok embernek hozzáférhető.
Akció
Antibac billentyűzetfertőtlenítő kendő
Antibac billentyűzetfertőtlenítő kendő
Az Antibac billentyűzetfertőtlenítő kendő segít tisztán és higiénikusan tartani a billentyűzeteket, egeret, laptopot, telefonokat és számológépeket, de ideális a munkafelület fertőtlenítésére is. A kendő etanol bázisú, 75%-os, fertőtlenítő hatású alkohollal van átitatva. A kendőkben lévő folyadék mennyiségét (4 ml) úgy határozták meg, hogy az alkalmas legyen elektronikus eszközök tisztításához. A rugalmas kendők egyenetlen felületeken is megbízhatóan használhatók. Az egyesével csomagolt kendők kis helyen is elférnek. Egy dobozban 80 darab egyesével csomagolt 14 x 20 cm méretű kendő található. A biocid termékek használata során ügyeljen a biztonságra! Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt!
TORK fertőtlenítő habszappan
TORK fertőtlenítő habszappan
A Tork fertőtlenítő habszappan alacsony alkoholtartalmú összetétele hatékony a baktériumokkal, vírusokkal és élesztőgombákkal szemben. Egyetlen mozdulatsorban ötvözi a hagyományos kézmosást és kézfertőtlenítést. Illat- és színezékmentes, így kevesebb allergiás reakciót okoz. Könnyen használható a Tork habszappan adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek. Megfelel az EN 1499 szabványnak. Az újrahasznosítható flakon a fogyasztás során zsugorodik, így kevesebb hulladékot képez.
Inno-Sept kézfertőtlenítő koncentrátum
Inno-Sept kézfertőtlenítő koncentrátum
Felhasználásra kész folyadék foglalkozásszerű felhasználók részére, amely alkalmas minden olyan területen ahol a kéz tisztítása mellett annak fertőtlenítésére is szükség van. Juttassunk 3 ml INNO-SEPT koncentrátumot a száraz, vagy enyhén nedves tenyérbe, és egyenletesen dörzsöljük szét a fertőtlenítendő felületen, majd habosítsuk fel. A behatási idő letelte után a kézről csapvízzel leöblítjük. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Kliniko-Tempo kéz és felületfertőtlenítő szer.
Kliniko-Tempo kéz és felületfertőtlenítő szer.
Baktericid, fungicid, szelektív virucid hatású így alkalmas egészségügyi / kórházi használatra. 70% feletti alkoholtartalmú, öblítés nélkül alkalmazható, néhány másodperc alatt elpárolog a kézről vagy más kezelt felületről. Színezék-és illatmentes, mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai hatásfokozóktól. Folyékony, nem gél állagú. Nyomok és ragadós maradványok nélkül szárad. Könnyen és gyorsan oszlik szét a kézen, így a tenyér minden részére eljut. Gyors behatási idő: az egészségügyi területek kivételével 30 mp-s behatási idővel használható. Egészségügyi területen 1 perc behatási idővel ajánlott használni.
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő habszappan
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő habszappan
Eltávolítja a napi átlagos szennyeződéseket, amellett kifogástalanul fertőtlenít. Higiénés kézmosásra-fertőtlenítésre használható. Az egészségügyi területek kivételével 30 mp-s behatási idővel használható. Egészségügyi területen 1 perc behatási idővel ajánlott használni. Baktericid (MRSA), yeasticid, fungicid, szelektíven virucid (minden burkos vírus+rota-, adeno-, norovírus) A HACCP-ben előírt baktériumölő és élesztőgomba-ölő hatáson felül (MRSA), gombaölő és vírusölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra. Illat-és színezékmentes. Alkoholmentes így nem tűz és robbanásveszélyes. Az alkoholos termékekkel szemben szennyezett kézen is használható.
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan
A napi szennyeződések eltávolítását bőrkímélő felületaktív anyagokkal végzi. Ápoló komponensei a "kórházi kezek" igénybevételéhez lettek igazítva. Kifogástalan fertőtlenítő hatású. Gyors fertőtlenítő hatás (30 mp). Baktericid (MRSA), yeasticid, virucid (HBV/HIV). A HACCP-ben előírt baktériumölő és élesztőgomba ölő hatáson felül (MRSA) és vírusölő hatással rendelkezik, így alkalmas egészségügyi / kórházi használatra. A Klórhexidin hatóanyag közismert tulajdonsága, hogy képes 4-6 órán keresztül (fertőtlenítési követelménytől függően) visszafogni a kórokozók újraszaporodását a kezelt bőrfelületen. Mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai-hatás fokozóktól.
Kliniko-Soft folyékony fertőtlenítő kéztisztító szappan
Kliniko-Soft folyékony fertőtlenítő kéztisztító szappan
A napi szennyeződések eltávolítását bőrkímélő felületaktív anyagokkal végzi. Ápoló komponensei az erősen igénybe vett kezekhez lettek igazítva. Kifogástalan fertőtlenítő hatását szinte észrevétlenül fejti ki, mintha csak egy normál folyékony szappant használnánk. Gyors fertőtlenítő hatás (30 mp). A HACCP -ben előírt fertőtlenítő hatással rendelkezik. Baktériumölő, élesztőgomba-ölő. A Klórhexidin hatóanyag közismert tulajdonsága, hogy képes 4-6 órán keresztül (fertőtlenítési követelménytől függően) visszafogni a kórokozók újraszaporodását a kezelt bőrfelületen. Friss gyümölcs illatú.
Inno-Lilla Sept higiénés kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
Inno-Lilla Sept higiénés kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
Felhasználásra kész folyadék foglalkozásszerű felhasználók részére, amely alkalmas minden olyan területen ahol a kéz tisztítása mellett annak fertőtlenítésére is szükség van. A kézen alaposan eldörzsöljük és felhabosítjuk a terméket, A behatási idő letelte után a kézről csapvízzel leöblítjük. Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Inno-Bac kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
Inno-Bac kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
Foglalkozásszerű felhasználásra készült felhasználásra kész kéztisztító és fertőtlenítő folyadék. A koncentrátumból juttassunk a száraz vagy az előzőleg benedvesített tenyérbe, 30 másodpercig egyenletesen dörzsöljük szét a fertőtlenítendő területen, majd kevés víz hozzáadásával képezzünk habot. A habot folyó vízzel alaposan öblítsük le. Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Commerce Foam habszappan
Commerce Foam habszappan
Frissítő shea vaj illatú, kézmosás közben kellemes élményt nyújt. Semleges, unisex illata teszi lehetővé használatát férfiak és nők számára egyaránt. A bőrhöz igazított pH értéknek köszönhetően a kéz kiszárítása nélkül használható, naponta többszöri alkalommal. Harmadannyi szükséges belőle, mint a normál folyékony szappanból. Könnyen terül szét a tenyéren, így gyorsabb és hatékonyabb a kézmosás mint a normál folyékony szappanokkal.
Trend sampon és tusfürdő
Trend sampon és tusfürdő
Trend sampon és tusfürdő, parfümös.
Trend folyékony szappan
Trend folyékony szappan
Kézkímélő kellemes illatú folyékony szappan.
Well balzsamos folyékony szappan
Well balzsamos folyékony szappan
A folyékony szappan kiváló tisztító hatású, bőrbarát pH értékkel, minden bőrtípusra ajánlott.
Trend folyékony szappan adagoló
Trend folyékony szappan adagoló
Trend folyékony szappan adagolók 500ml-es és 1000 ml-es változatban, manuális adagolással. ABS műanyagból, fehér színben, ablakos kivitelben. Az adagolók a falra szerelendők. Az adagolókat bármilyen folyékony szappannal fel lehet tölteni.
Magena szállodai kollekció
Magena szállodai kollekció
Magena szállodai bekészítések, hogy vendégei azonnal otthon érezhessék magukat. Minőségi és elegáns kozmetikai termékek és kiegészítők, melyek elegáns, visszafogott megjelenésükkel kifinomultságot csempésznek a szállodai szobába. A Magena kollekció a természetességet sugározza magából. A lágy citromfű illatú, természetes citromkivonatot tartalmazó kozmetikumok nyugtatólag hatnak a testre és a lélekre. A kollekció vendégei minden napi higiénai igényét kielégíti. A kiegészítő csomagok tartalma: Zuhanysapka: 1 db gumírozott zuhanysapka. Cipőtisztító szivacs: 1 db ápolószerrel átitatott cipő fényező szivacs. Kozmetikai készlet: 2 db vattakorong és 2 db fültisztító pálcika. Fogmosó készlet: 1 db fogkefe és 1 db fogkrém. Borotválkozó készlet: 1 db borotva és 1 db borotválkozó krém.
Akció
Szállodai papucsok
Szállodai papucsok
Szállodai papucsok, pamut, pulled fabric, bársony alapanyagból, nyitott és zárt orr résszel.
24 / 47 termékek