Folyékony- és habszappanok

Kategóriák (0)
Tork kézkímélő folyékony szappan
Tork kézkímélő folyékony szappan
Tork kézkímélő, mild, folyékony szappan normál és száraz bőrre. Friss illatú, fehér színű szappan, mely hidratáló és tápláló összetevőket tartalmaz, melyek kímélik a bőrt kézmosás közben. Könnyen használható a Tork folyékony szappan adagolókkal. Higiénikusan használható, a zárt utántöltő rendszer csökkenti a keresztfertőződés kockázatát. Az újrahasznosítható flakon a felhasználás során zsugorodik, így kevesebb hulladékot képez.
Tork kézkímélő habszappan
Tork kézkímélő habszappan
A Tork kézkímélő, mild habszappan ápolja a normál és száraz bőrt. A Tork mild habszappan friss illatú, hidratáló és tápláló összetevőkkel rendelkezik, kézmosás közben pedig puha, krémes habot képez. Bizonyítottan könnyen használható a Tork habszappan adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek. 2500 adagot tartalmaz. A palack a szappan fogyásával zsugorodik, így kisebb helyet foglal a hulladékgyűjtőben.
Plulux ipari kéztisztító dörzsanyaggal
Plulux ipari kéztisztító dörzsanyaggal
A Plum Plulux egy nagy hatékonyságú kéztisztító paszta dörzsanyaggal és visszazsírzó adalékkal. Főként szervízekben és gyártóüzemekben cement, festék, dízel és hidraulika olaj valamint korom eltávolítására. A Plum Plulux szín és illatszer mentes. Nedves bőrön alkalmazandó. 1400 ml-es bag-in-box-ban, mely Plum Multi vagy Standard Plum adagolókban használható
Plum Profi kéztisztító dörzsanyaggal
Plum Profi kéztisztító dörzsanyaggal
A Plum Profi egy nagyon hatékony zöld színű kéztisztító paszta dörzsanyaggal, olaj, korom, gumi, fém szennyeződésekre. Kimondottan ajánlott gyártóüzemekben, szervizekben, vas- és fémipari üzemekben, textilüzemekben, csomagoló üzemekben, illetve nyomdákban. A paszta higiénikusan adagolható, így megelőzhetőek a fertőzések. Az 1400 ml-es bag in box kiszerelés Standard Plum vagy Multi Plum fali adagolókban használható.
Folyékony szappan Plum 14
Folyékony szappan Plum 14
Illatosított folyékony szappan, mosdóhelyiségekbe és ipari környezetbe is.
TORK fertőtlenítő habszappan
TORK fertőtlenítő habszappan
A Tork fertőtlenítő habszappan alacsony alkoholtartalmú összetétele hatékony a baktériumokkal, vírusokkal és élesztőgombákkal szemben. Egyetlen mozdulatsorban ötvözi a hagyományos kézmosást és kézfertőtlenítést. Illat- és színezékmentes, így kevesebb allergiás reakciót okoz. Könnyen használható a Tork habszappan adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek. Megfelel az EN 1499 szabványnak. Az újrahasznosítható flakon a fogyasztás során zsugorodik, így kevesebb hulladékot képez.
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő habszappan
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő habszappan
Eltávolítja a napi átlagos szennyeződéseket, amellett kifogástalanul fertőtlenít. Higiénés kézmosásra-fertőtlenítésre használható. Az egészségügyi területek kivételével 30 mp-s behatási idővel használható. Egészségügyi területen 1 perc behatási idővel ajánlott használni. Baktericid (MRSA), yeasticid, fungicid, szelektíven virucid (minden burkos vírus+rota-, adeno-, norovírus) A HACCP-ben előírt baktériumölő és élesztőgomba-ölő hatáson felül (MRSA), gombaölő és vírusölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra. Illat-és színezékmentes. Alkoholmentes így nem tűz és robbanásveszélyes. Az alkoholos termékekkel szemben szennyezett kézen is használható.
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan
Kliniko-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan
A napi szennyeződések eltávolítását bőrkímélő felületaktív anyagokkal végzi. Ápoló komponensei a "kórházi kezek" igénybevételéhez lettek igazítva. Kifogástalan fertőtlenítő hatású. Gyors fertőtlenítő hatás (30 mp). Baktericid (MRSA), yeasticid, virucid (HBV/HIV). A HACCP-ben előírt baktériumölő és élesztőgomba ölő hatáson felül (MRSA) és vírusölő hatással rendelkezik, így alkalmas egészségügyi / kórházi használatra. A Klórhexidin hatóanyag közismert tulajdonsága, hogy képes 4-6 órán keresztül (fertőtlenítési követelménytől függően) visszafogni a kórokozók újraszaporodását a kezelt bőrfelületen. Mentes az allergénektől és a felesleges esztétikai-hatás fokozóktól.
Kliniko-Soft folyékony fertőtlenítő kéztisztító szappan
Kliniko-Soft folyékony fertőtlenítő kéztisztító szappan
A napi szennyeződések eltávolítását bőrkímélő felületaktív anyagokkal végzi. Ápoló komponensei az erősen igénybe vett kezekhez lettek igazítva. Kifogástalan fertőtlenítő hatását szinte észrevétlenül fejti ki, mintha csak egy normál folyékony szappant használnánk. Gyors fertőtlenítő hatás (30 mp). A HACCP -ben előírt fertőtlenítő hatással rendelkezik. Baktériumölő, élesztőgomba-ölő. A Klórhexidin hatóanyag közismert tulajdonsága, hogy képes 4-6 órán keresztül (fertőtlenítési követelménytől függően) visszafogni a kórokozók újraszaporodását a kezelt bőrfelületen. Friss gyümölcs illatú.
Inno-Bac kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
Inno-Bac kéztisztító és fertőtlenítő koncentrátum
Foglalkozásszerű felhasználásra készült felhasználásra kész kéztisztító és fertőtlenítő folyadék. A koncentrátumból juttassunk a száraz vagy az előzőleg benedvesített tenyérbe, 30 másodpercig egyenletesen dörzsöljük szét a fertőtlenítendő területen, majd kevés víz hozzáadásával képezzünk habot. A habot folyó vízzel alaposan öblítsük le. Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), yeasticid Biocidok használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Commerce Foam habszappan
Commerce Foam habszappan
Frissítő shea vaj illatú, kézmosás közben kellemes élményt nyújt. Semleges, unisex illata teszi lehetővé használatát férfiak és nők számára egyaránt. A bőrhöz igazított pH értéknek köszönhetően a kéz kiszárítása nélkül használható, naponta többszöri alkalommal. Harmadannyi szükséges belőle, mint a normál folyékony szappanból. Könnyen terül szét a tenyéren, így gyorsabb és hatékonyabb a kézmosás mint a normál folyékony szappanokkal.
Trend folyékony szappan
Trend folyékony szappan
Kézkímélő kellemes illatú folyékony szappan.
Trend folyékony szappan adagoló
Trend folyékony szappan adagoló
Trend folyékony szappan adagolók 500ml-es és 1000 ml-es változatban, manuális adagolással. ABS műanyagból, fehér színben, ablakos kivitelben. Az adagolók a falra szerelendők. Az adagolókat bármilyen folyékony szappannal fel lehet tölteni.
Well higiénés folyékony szappan
Well higiénés folyékony szappan
Folyékony szappan, kiváló tisztító hatású, bőrbarát pH, minden bőrtípusra ajánlott.
Well balzsamos folyékony szappan
Well balzsamos folyékony szappan
A folyékony szappan kiváló tisztító hatású, bőrbarát pH értékkel, minden bőrtípusra ajánlott.
Trend habszappan adagolók
Trend habszappan adagolók
Trend fali habszappan adagolók, utántölthető kivitelben 500 és 1000 ml-es változatban, ABS műanyagból. Az utántöltéshez az általunk ajánlott habszappanokat a kapcsolódó termékek alatt találja.