Csomagolópapírok és dobozok

P Hullámkarton dobozok bígelt oldallal
P Hullámkarton dobozok bígelt oldallal
A P, mint PAPYRUS jelű tetőfenék-lapolt hullámkarton dobozcsaládunk egységes rendszert alkot. A különböző méreteket P0-tól P12-ig kódokkal láttuk el, melyek a dobozra vannak nyomtatva így könnyen beazonosíthatóak az egyes méretek. Továbbá a szintén nyomtatott vonalkódok is az egyszerű megkülönböztethetőséget szolgálják. A dobozok Testliner, újrahasznosított papírból készülnek, és 3 rétegűek (B hullámmal), ami alól kivételt képeznek a legnagyobb méretek, melyek már 5 rétegű kivitelben készülnek, (BC hullámmal). A doboz méretének variálhatóságát az oldalán elhelyezett vízszintes bígelés segíti, e mentén a doboz oldalát behajlítva "állítható" a doboz magassága, igazodva a bele kerülő termék méretéhez. A megfelelő méretű doboz kevesebb térkitöltő anyag (papír, chips, fújható levegőpárna) felhasználása mellett jobban védi a belecsomagolt terméket. A számos méret között biztosan megtalálják a megfelelőt a csomagküldő cégek, webáruházak, futárcégek, gyártó vagy logisztikai vállalkozások.
Tetőfenék lapolt hullámkarton dobozok
Tetőfenék lapolt hullámkarton dobozok
Tető-fenék lapolt dobozok. FEFCO 201-es típusú. Ezek a legszélesebb körben alkalmazott dobozok. Számos méretben és minőségben kaphatók. A hullámpapírlemez szinte korlátlan adottságokkal rendelkező csomagolóanyag. Széles körű elterjedését annak köszönheti, hogy a kis önsúly ellenére (a fához, műanyaghoz képest) nagy szilárdság érhető el, mely magas védelmet nyújt a bele kerülő termék számára. Egyben jelentős költségmegtakarítást jelent a szállítás és az anyagmozgatás során.
Ecommerce tasak kraft
Ecommerce tasak kraft
100%-ban újrahasznosítható, nagy szakítószilárdságú kraft papírból készült tasakok, melyek környezetbarát megoldást kínálnak a csomagküldésre. A terméken levő 2 erős szilikonos zárási lehetőség illetve a az előre perforált feltépőcsík lehetővé teszi ugyanezen csomagolás felhasználását termékvisszaküldés esetén. Ideális olyan termékekhez, amelyek csomagolása nem igényel szilárd dobozt (pl ruházat), vagy már előre csomagolt termékek (pl cipők, kozmetikumok).
Légpárnás tasakok
Légpárnás tasakok
A légpárnás tasakok hatékonyan védik a küldeményeket a külső behatásoktól a postai csomagküldés során. A papír és a légpárnás fólia könnyen szétválasztható, így mindkét anyag szelektíven gyűjthető. A szilikonos záródás biztos védelmet nyújt a csomag tartalmának. A légpárnás tasakok széles mérettartományban elérhetőek, így mindenféle küldemény -okmányok, kisebb tárgyak, ruhák, könyvek- továbbítására alkalmasak, ahol fontos a mechanikai védelem.
Miniwell barna hullámkarton tasak
Miniwell barna hullámkarton tasak
Barna hullámkarton tasakok, melyek a sérülékeny küldeményeit megvédik a fizikai behatásoktól. A lapos tasakok egy mozdulattal kis dobozzá alakíthatók, hogy nagyobb termékeket is be tudjanak fogadni. A biztonságos záródásról a szilikonos zárócsík gondoskodik, az egyszerű nyithatóságot a felhasználóbarát feltépőcsík teszi lehetővé. Ideális könyvek, katalógusok, fotók, fotókönyvek, kábelek, telefon tokok, kiegészítők, lapos áruminták, dokumentumok, csomagolására, szállítására.
Okmányhenger
Okmányhenger
Barna, vízálló, spirálos kialakítású kartonból készült, műanyag fedéllel záródó henger. Az okmányhengerek felhasználhatók poszterek, röpiratok, rajzok, reklámanyagok stb. tárolásához, postázásához.
Hentesáru csomagoló
Hentesáru csomagoló
Hentesáru csomagoló papír, nyomtatott előoldallal és PE fóliázott hátoldallal. Alkalmas tőkehúsok, felvágottak, sajtok csomagolására.
MG Kraft
MG Kraft
100% hulladék tartalmú barna, bordázott kraft papír különféle csomagolásokhoz.
Nátroncsomagoló
Nátroncsomagoló
Csomagolópapír, 100% hulladék alapanyagból, általános csomagolási feladatokra
Nátroncsomagoló tekercsben
Nátroncsomagoló tekercsben
Nátroncsomagoló tekercsben, általános csomagolási feladatokra.
Kalapcsomagoló
Kalapcsomagoló
Hétköznapi nevén selyempapír, kalappapír, egy 100%-ban (recycling) újrafeldolgozott alapanyagból készült, ~25 g/m2 felülettömegű, szürkés színű natúr íves papír.
Pergamenpótló
Pergamenpótló
Pergamenpótló papír, élelmiszer- vagy egyéb csomagolásra.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.