Hullámkarton dobozok és konténerek

Hullámkarton dobozok átlalános és speciális csomagolási feladatokra. A sztenderd kivitelű dobozokon túl lehetőség van a vevői igényeknek megfelelően speciális méretű és nyomtatott dobozok rendelésére is. További információt a szolgáltatásaink menüpont alatt talál.

Kategóriák (1)
P Hullámkarton dobozok bígelt oldallal
P Hullámkarton dobozok bígelt oldallal
A P, mint PAPYRUS jelű tetőfenék-lapolt hullámkarton dobozcsaládunk egységes rendszert alkot. A különböző méreteket P0-tól P12-ig kódokkal láttuk el, melyek a dobozra vannak nyomtatva így könnyen beazonosíthatóak az egyes méretek. Továbbá a szintén nyomtatott vonalkódok is az egyszerű megkülönböztethetőséget szolgálják. A dobozok Testliner, újrahasznosított papírból készülnek, és 3 rétegűek (B hullámmal), ami alól kivételt képeznek a legnagyobb méretek, melyek már 5 rétegű kivitelben készülnek, (BC hullámmal). A doboz méretének variálhatóságát az oldalán elhelyezett vízszintes bígelés segíti, e mentén a doboz oldalát behajlítva "állítható" a doboz magassága, igazodva a bele kerülő termék méretéhez. A megfelelő méretű doboz kevesebb térkitöltő anyag (papír, chips, fújható levegőpárna) felhasználása mellett jobban védi a belecsomagolt terméket. A számos méret között biztosan megtalálják a megfelelőt a csomagküldő cégek, webáruházak, futárcégek, gyártó vagy logisztikai vállalkozások.
Tetőfenék lapolt hullámkarton dobozok
Tetőfenék lapolt hullámkarton dobozok
Tető-fenék lapolt dobozok. FEFCO 201-es típusú. Ezek a legszélesebb körben alkalmazott dobozok. Számos méretben és minőségben kaphatók. A hullámpapírlemez szinte korlátlan adottságokkal rendelkező csomagolóanyag. Széles körű elterjedését annak köszönheti, hogy a kis önsúly ellenére (a fához, műanyaghoz képest) nagy szilárdság érhető el, mely magas védelmet nyújt a bele kerülő termék számára. Egyben jelentős költségmegtakarítást jelent a szállítás és az anyagmozgatás során.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.