Pauszpapírok

Pauszpapírok: Fedezze fel a Papyrus teljes körű Pauszpapírok-választékát. Hasonló termékeket találhat még a Kreatív papírok kategóriában.

Kategóriák (0)
Cromático, -ca.® Digital
Cromático, -ca.® Digital
Cromatico: az áttetsző papírcsalád. Több mint 20 éve, Emeric Thibierge egy muranói utazása során álmodta meg ezt a papírt, miközben megcsodálhattata a fúvott üveg alkotásokat: az átlátszóságot és az élénk színeket. A Cromático tökéletesen passzol az eredeti és kreatív ötletekhez. A termékcsalád egyedisége megfelel a vásárlók legmagasabb elvárásainak az átlátszóság tekintetében, és a kiváló nyomtatási eredmények meggyőzik a grafikusokat és az ügynökségeket egyaránt. A Cromatico Digital tanúsítvánnyal rendelkezik olyan digitális nyomtatókhoz, mint a HP Indigo, Ricoh C7200, Konica Minolta és a legtöbb száraz toneres nyomtató. Híres ezüst csíkjai az egyes lapok szélén biztosítják a kiváló futhatóságot. Természetes fehérsége egyedülálló (ugyanaz, mint a TransWhite), és a festék azonnal megszárad a felületén.
Cromático, -ca.® Extra White
Cromático, -ca.® Extra White
Cromatico: az áttetsző papírcsalád. Több mint 20 éve, Emeric Thibierge egy muranói utazása során álmodta meg ezt a papírt, miközben megcsodálhattata a fúvott üveg alkotásokat: az átlátszóságot és az élénk színeket. A Cromático tökéletesen passzol az eredeti és kreatív ötletekhez. A termékcsalád egyedisége megfelel a vásárlók legmagasabb elvárásainak az átlátszóság tekintetében, és a kiváló nyomtatási eredmények meggyőzik a grafikusokat és az ügynökségeket egyaránt. A Cromatico ExtraWhite egy enyhén opálos, áttetsző papír, mely extrém fehérséget kínál.
Cromático, -ca.® Transparent
Cromático, -ca.® Transparent
Cromatico: az áttetsző papírcsalád. Több mint 20 éve, Emeric Thibierge egy muranói utazása során álmodta meg ezt a papírt, miközben megcsodálhattata a fúvott üveg alkotásokat: az átlátszóságot és az élénk színeket. A Cromático tökéletesen passzol az eredeti és kreatív ötletekhez. A termékcsalád egyedisége megfelel a vásárlók legmagasabb elvárásainak az átlátszóság tekintetében, és a kiváló nyomtatási eredmények meggyőzik a grafikusokat és az ügynökségeket egyaránt.
Cromático, -ca.® TransWhite
Cromático, -ca.® TransWhite
Cromatico: az áttetsző papírcsalád. Több mint 20 éve, Emeric Thibierge egy muranói utazása során álmodta meg ezt a papírt, miközben megcsodálhattata a fúvott üveg alkotásokat: az átlátszóságot és az élénk színeket. A Cromático tökéletesen passzol az eredeti és kreatív ötletekhez. A termékcsalád egyedisége megfelel a vásárlók legmagasabb elvárásainak az átlátszóság tekintetében, és a kiváló nyomtatási eredmények meggyőzik a grafikusokat és az ügynökségeket egyaránt. A Cromatico TransWhite forradalmi és páratlan átlátszóságot kínál, egy árnyalattal fehérebb, mint a Cromatico Transparent.
Gmund Colors Transparent
Gmund Colors Transparent
Kreatív papírok, famentes, áttetsző fehér & színes, matt felület, hozzáillő boríték
Akció
Pauszpapír A4-A3
Pauszpapír A4-A3
Mázolatlan papírok, famentes, áttetsző fehér, matt felület