Környezettudatos papírok

Környezettudatos papírok: Fedezze fel a Papyrus teljes körű Környezettudatos papírok-választékát. Hasonló termékeket találhat még a Grafikai papírok és kartonok kategóriában.

BalanceSilk® 100%
BalanceSilk® 100%
Mázolt fehér papír, selyem matt felület, 100% újrahasznosított rostból készült
Exo® 72
Exo® 72
Az Exo 72 gépsima mázolatlan 100%-ban cellulóz rostból készülő javított újságnyomó minőség ISO 72-es fehérséggel. Az Exo javított újságnyomó fehérsége és volumenitása is jobb mint a sztenderd újságnyomó papíroknak, valamint a felületük simítottabb. Első osztályú nyomtathatóság és futtathatóság jellemzi, ezáltal költséghatékony alapanyaga lehet szórólapoknak, kezelési utasításoknak, újságoknak, behúzásoknak.
Exo® 76
Exo® 76
Az Exo 100%-ban cellulóz rostból készülő javított újságnyomó papír. Az Exo javított újságnyomó fehérsége és volumenitása is jobb mint a sztenderd újságnyomó papíroknak, valamint a felületük simítottabb, így az Exo jobban nyomtatható. színvisszaadási és futtathatósági tulajdonságai jobbak. Felhasználható többek között kezelési utasításokhoz, újságokhoz, behúzásokhoz, szórólapokhoz.
RecyPrint®
RecyPrint®
A Recyprint 100% újrahasznosított rostból készülő természetes árnyalatú ofszet papír matt felülettel. Jó opacitású és merevségű még alacsony grammsúlyban is. Jó öregedésállóságú. Használható propektusok, kezelési utasítások, brossúrák, szórólapok gyártásához.
RecyStar® Nature
RecyStar® Nature
A RecyStar® Nature egy 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készülő mázolatlan, natúrfehér matt felületű papír. Garantált preprint minőség 80 - 100 g/m² között. Optikai fehérítőt nem tartalmaz. Jó opacitással és öregedésállósággal bír.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.