Kartonok

Kartonok: Fedezze fel a Papyrus teljes körű Kartonok-választékát. Hasonló termékeket találhat még a Grafikai papírok és kartonok kategóriában.

Ensocoat™ 1S
Ensocoat™ 1S
SBS karton (GZ), famentes, többrétegű, kétszer mázolt elő- és pigmentált hátoldal, simított felület. Kiváló tulajdonságok rendkívül igényes nyomtatási és felület nemesítő technikákhoz
Ensocoat™ 2S
Ensocoat™ 2S
SBS karton (GZ), famentes, többrétegű, kétszer mázolt elő- és hátoldal, simított felület. Kiváló tulajdonságok rendkívül igényes nyomtatási és felület nemesítő technikákhoz
MultiCard® 1S
MultiCard® 1S
SBS kartonok (GZ), famentes, egy réteg fehér, kétszer elő- és egyszer mázolt hátoldal, selyem matt felület. Rendkívüli fehérség, felületi simaság és nyomtatási minőség
MultiCard® 2S
MultiCard® 2S
SBS kartonok (GZ), famentes, egy réteg fehér, kétszer mázolt elő- és hátoldal, selyem matt felület. Rendkívüli fehérség, felületi simaság és nyomtatási minőség
CrownBoard® Prestige
CrownBoard® Prestige
A CrownBoard® Prestige 100% elsődleges rostból készülő 3 rétegű dobozkarton (GC1) fehér hátoldallal, háromszor mázolt előoldallal és egyszer mázolt hátoldallal. CrownBoard® Prestige-t magas fehérsége, tökéletes feldolgozhatósága, gondtalan nyomtathatósága alkalmassá teszi a legigényesebb csomagolások előállítására. Illatmentes, élelmiszerrel való közvetlen érintkezésre is tanúsítva van így alkalmas sütemények, édességek csomagolására is.
FocusBoard® Plus GC1
FocusBoard® Plus GC1
Dobozkarton (GC1) magas volumenitással, 100%-ban elsődleges rostból. Többrétegű többször mázolt fehér előoldal és fehér pigmentált hátoldal.
Performa™ White
Performa™ White
Dobozkarton (GC1), 100% elsődleges rost, többrétegű, fehér elő- és hátoldallal, háromszor mázolt elő- és pigmentált hátoldal
Söralátét lemez
Söralátét lemez
Söralátét lemez, 100% elsődleges rost, natúr fehér, magas volumenitással és jó nedvszívó képességgel
Tambrite®
Tambrite®
Dobozkartonok (GC), 100% elsődleges rost, többrétegű fehér elő- és kérm színű hátoldallal, kétszer mázolt előoldal, magas volumenitással
Új
Tambrite® (New)
Tambrite® (New)
Tambrite new 3 rétegű, elsődleges rostból készülő, egy oldalt mázolt dobozkarton cream hátoldallal (GC2) magas merevséggel, kitűnő feldolgozhatósággal és nyomtathatósággal. A megújult Tambrite 10g-al könnyebb lett, de egyéb technikai paraméterei változatlanok. A Tambrite népszerű és fenntartható választás élelmiszeripari és gyógyszeripari dobozok esetében.
Grafopak® Blade
Grafopak® Blade
A Grafopak egy hulladékbázisú karton (GD2), újrahasznosított alapanyagból (lakosságtól visszagyűjtött és ipari hulladék), többrétegű, többször mázolt elő- és pigmentált szürke hátoldallal. Magas merevségének, jó nyomtathatóságának és stabil minőségének köszönhetően előnyös választás többek között száraz élelmiszerek, hűtött és fagyasztott élelmiszerek (mint másodlagos csomagolás) zöldségek és gyümölcsök csomagolására.
Multicolor Belvedere
Multicolor Belvedere
A Multicolor Belvedere egy hulladékbázisú karton (GT2), újrahasznosított alapanyagból. Háromszor mázolt elő- és pigmentált fehér hátoldallal. Alkalmas száraz élelmiszerek, hűtött élelmiszerek, fagyasztott élelmiszerek, gyümölcsök és zöldségek, gyógyszerek és kozmetikai termékek csomagolására.
Multicolor Mirabell Brown
Multicolor Mirabell Brown
Multicolor Mirabell Brown barna hátoldalú, több rétegű újrahasznosított karton (GT4) mázolt előoldallal. A barna hátoldal természetes hatást kölcsönöz a kartonnak. Jól nyomtatható és futtatható és feldolgozható nagy sebességnél is. Száraz, hűtött és fagyasztott élelmiszerek, zöltségek, gyümölcsök, kozmetikumok és por állagú vegyiáruk csomagolásához ideális választás.
Multicolor Mirabell™
Multicolor Mirabell™
A Multicolor Mirabell™ hulladékbázisú dobozkarton (GD2), fehér elő- és szürke hátoldallal, háromszor mázolt elő- és pigmentált hátoldallal, 60%-ban lakosságtól visszagyűjtött, 20%-ban ipari hulladékpapírból és 10%-ban celluzból készül. Magas fehérségű előoldallal, jó merevséggel rendelkezik. Felhasználható száraz élelmiszerek, hűtött élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsök, italok, gyógyszerek csomagolóanyagaként.
Multicolor Spezial
Multicolor Spezial
A Multicolor Spezial egy hulladékbázisú karton (GD3), háromszor mázolt fehér elő- és pigmentált szürke hátoldallal. Jó ár-érték arányú, jó feldolgozhatósággal és stabil minőséggel. Mint másodlagos csomagolás hűtött élelmiszerek és non-food termékek csomagolására is alkalmas.
Új
CKB Nude™
CKB Nude™
A CKB Nude™ egy természetes megjelenésű, több rétegű, mázolatlan, mindkét oldalán barna kraft karton, mely mikozben biztonságosan védi a bele csomagolt terméket a természetesség üzenetét közvetíti. Fehérítetlen kémiai úton előállított cellulózból készül melyet a középső rétegban CTMP cellulóz tesz erőssé és volumenessé. A CKB Nude™ teljesen újrahasznosítható, nem tartalmaz semmilyen műanyag réteget. Boztonságos választás élelmiszer csomagoláshoz de italok, kozmatikai termékek és luxus csomagolások alapanyaga is lehet. Feltűnő, természetes megjelenésével kiemeli a termékét a tömegből. A csomagolási felhasználásokon túl grafikai felhasználásokra is alkalmas. Nyomtataható ofszettel, inkjettel és száraz vagy liquid toneres digitális technológiával is.
CrownBoard CraftTM
CrownBoard CraftTM
Kartonok, 100% elsődleges rost, többrétegű fehér elő- és kraft hátoldallal, háromszor mázolt előoldal
KraftPak®
KraftPak®
Karton, famentes, mázolatlan kraft, simított előoldal és gépsima hátoldal, magas merevség, magas szakítószilárdság. Hátoldali nyomtatás nem javasolt a gépsima felület miatt.
Biancoflash Avorio vászonprégelt
Biancoflash Avorio vászonprégelt
A Biancoflash Avorio 2 oldalt szolidan vászonprégelt elefántcsont színű kreatív karton, mely számtalan felhasználási lehetőséggel rendelkezik.
Biancoflash Master
Biancoflash Master
Ivory Board, famentes, fehér, simított felület
Biancoflash Premium
Biancoflash Premium
A Biancoflash Premium ragyogóan fehér, simított famentes kreatív papír és karton, mely kiváló nyomtatási tulajdonságokkal rendelkezik. A simított felületbe kevéssé szívódik be a festék, így a nyomatok élénkek és kontrasztosak maradnak.
FocusCard® Highwhite
FocusCard® Highwhite
Ivory Board, famentes, magas fehérségű, mázolatlan, simított felület
FocusCard® Highwhite Linen
FocusCard® Highwhite Linen
Ivory Board, famentes, magas fehérségű, mázolatlan, vászonprégelt felület
FocusCard® Smooth
FocusCard® Smooth
Ivory Board, famentes, magas fehérségű, mázolatlan, simított felület
24 / 37 termékek
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.