Könyvkötő-, szürke-, display lemezek

Könyvkötő-, szürke-, display lemezek: Fedezze fel a Papyrus teljes körű Könyvkötő-, szürke-, display lemezek választékát. Hasonló termékeket találhat még a Kartonok kategóriában.

Kategóriák (0)
Új
Eska brown
Eska brown
Az Eska Brown egy 100%-ban újrahasznosított 3 rétegű kraft barna színű természetes megjelenésű lemez kitűnős síkfekvéssel és feldolgozhatósággal. Autentikus és fenntartható. Keménytáblás könyvek, luxus csomagolások, doboz betétek, albumok, jegyzetfüzetek, displayek és egyéb kreatív alkalmazások alapanyaga lehet.
Új
Eska colours
Eska colours
Eska Colours 3 rétegű 100% újrahasznosított alapanyagból készülő anyagában színezett lemezek különböző élénk színekben, kiváló merevséggel és síkfekvéssel. Nincsenek zavaró szürke vágási élek, nem szükséges a lemezt utólag kasírozni, az anyagában színezett és színes ofszet papírral kasírozott lemezek kiváló feldolgozhatósági tulajdonságokkal azonnal és egyszerűen használhatók csomagolási és grafikai munkákhoz. Luxus csomagolások, doboz betétek, displayek, magas minőségű irodai termékek, de akár borítók, üdvözlőkártyák, névjegyek és egyéb kreatív felhasználások lapanyaga is lehet.
Új
Eska pure
Eska pure
Eska Pure természetes megjelenésű és prémium minőségű 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készülő, anyagában színezett lemez, kiváló síkfekvéssel és feldolgozhatósággal. Luxus csomagolások, keménytáblás könyvek, különféle dobozok és kreatív munkák alapanyaga lehet.
Eska® mono black
Eska® mono black
Eska® mono black 100%-ban újrahasznosított szürke színű lemez, mely egy oldalt mély fekete ofszet papírral van kasírozva. A fekete oldal luxus kinézetet kölcsönöz minden csomagolásnak, így ajándékdobozok, prémium italcsomagolások, mintakönyvek kozmetikai csomagolások alapanyaga is lehet.
Eska® mono white
Eska® mono white
Az Eska® mono white egy oldalt fehér ofszettel kasírozott 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készülő lemez. A kasír anyag is 100%-ban újrahasznosított alapanyagból klórmentes fehérítéssel készül, így az Eska® mono white az egyik legfenntarthatóbb választás a kasírozott lemezek közül.
Eska®board
Eska®board
Az Eska®board 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készül, 3 rétegű, két oldalt szürke, simított felületű, tökéletes síkfekvésű, nem vetemedő könyvkötőlemez, mely a tökéletes minőségét a gondosan megtervezett gyártási folyamatnak, az évszázados szakértelemnek és a magas minőségű alapanyagoknak köszönheti. Az Eska®board problémamentes feldolgozhatóságot biztosít, és keménytáblás könyvek, albumok, agendák vagy akár luxus csomagolások alapanyaga lehet.
Eska®duo white
Eska®duo white
Display karton, újrahasznasított, két oldalt fehér, simított felület
Falemez
Falemez
A falemez facsiszolatból készül, magas volumenitású és nagy merevségű lemez.A kellemes krém színű árnyalatú falemez ideális alapanyaga displayekek, kép hátoldalaknak, dobozoknak, illetve sok egyéb ipari felhasználásra is alkalmas. A falemez savmentes és alkalmas élelmiszerrel való direkt érintkezésre.
Oppboga Excellent™ display karton
Oppboga Excellent™ display karton
Az Oppboga Excellent egy beltéri használatra szánt többrétegű display karton, 100% elsődleges rostból, fehér belső réteggel, háromszor mázolt elő- és hátoldallal, magas merevséggel és volumenitással. Az Oppboga Excellent könnyebb, mint más display kartonok, tökéletes síkfekvésű és kiválóan alkalmas kétoldalas nyomtatásra is. Mivel teljesen újrahasznosítható fenntartható alternatívája a PVC-ből vagy más műanyagból készült anyagoknak.
Smurfit Kappa könyvkötő lemez
Smurfit Kappa könyvkötő lemez
A Smurfit Kappa könyvkötőlemez 100%-ban újrahasznosított alapanyagból készül, laminált, simított jó síkfekvésű és merevségű 2 oldalt szürke. A Smurfit Kappa könyvkötőlemez jó feldolgozhatóságot biztosít és keménytáblás könyvek, albumok, agendák, dossziék, mappák vagy akár luxus csomagolások alapanyaga lehet.
Szürkelemez VK1000
Szürkelemez VK1000
Többrétegű ragasztott szürkelemez nagy merevséggel, mely csomagolási felhasználás esetén hatékony védelmet nyújt. A csomagolási feladatokon túl egyéb felhasználásokra, pl a bútoripar, építőanyag gyártás, nyomdaipar területén. A feldolgozógépeken jól futtatható, 100%-ban újrahasznosítható.
Szürkelemez VP2
Szürkelemez VP2
Szürkelemez, újrahasznosított alapanyagból ipari felhasználásokhoz csomagolási célokra. Széles körűen használható áruelválasztóként, köztes lemezként, stb.
Nincs találat

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.