A Gmund Colors választék a bevezetése óta követendő példaként szolgál. A Gmund papírgyár nem csak papírjai sokszínűségével szeretne kitűnni, hanem a fenntarthatóság iránti elköteleződésével is, ami által igazi hozzáadott értéket teremt, gazdasági, környezeti és társadalmi szempontból. A Gmund, mint a világ vezető kreatívpapír gyártója, két konkrét és hatékony hosszú távú elköteleződést vállalt.

A zöld igenis lehet szép

  • Maximális vizuális hatás a szemet gyönyörködtető színeknek és a magas minőségnek köszönhetően.
  • Minimális környezeti lábnyom. A karbonsemlegesség és a Cradle to Cradle Certified® Silver tanúsítás igazolja, hogy a Gmund Colors választék minden eddiginél jobban képviseli a fenntarthatóságot.

A Gmund Colors klímasemleges

A CO2 kibocsátást a Gmund Colors papírok gyártása során nem lehet teljesen elkerülni, ezért a kibocsátás 100%-át klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezzük. Ezzel egyidejűleg csökkentjük az CO2 kibocsátásunkat is. Már ma is az általunk felhasznált elektromos energia 75%-át saját magunk állítjuk elő megújuló, környezetkímélő forrásokból.

A Gmund Colors Cradle to Cradle Certified® Silver tanúsítással rendelkezik

Világszerte elismert tanúsítás a biztonságos és fenntartható minőségi termékekre, melyek megfelelnek a körkörös gazdaság kritériumainak. Ez a tanúsítás a termékbiztonságot, újrahasznosíthatóságot, a megújuló energiák felhasználását, a felelős vízgazdálkodást, és a társadalmi normáknak való megfelelést ismeri el. Az alapanyagok szűkösek, a hulladék pedig csak egy rossz helyen levő alapanyag. A C2C tanúsítással az anyagáramlás körkörössé válik, és a hulladék új termékek alapanyaga lesz. 

Cradle to Cradle Certified® a Cradle to Cradle Products Innovation Institute bejegyzett védjegye.

A körkörös gazdaság felé

Nézze meg a körkörös gazdaságról szóló videót – Cradle to Cradle. Kattintosn a bal oldali képre.

Kérje ingyenes brossúráját

Manapság aki gyorsan akar közölni valamit az digitálisan teszi. Aki pedig egy sokáig megmaradó üzenetet szeretne közölni, az papíron teszi. Ebben az értelemben a papír sokkal fenntarthatóbb mint bármelyik email vagy SMS.

Szeretnék egy ingyenes példányt kapni.

Gmund Colors Felt
Gmund Colors Felt
A Gmund Colors Felt famentes színes kreatív papírok elegáns vonalas filcprégeléssel a Gmund Colors papírcsaládba tartoznak. Színben harmonizálnak a papírcsalád többi tagjával a Gmund Colors Matt és Gmund Colors Metallic választékokkal és jól használhatóak a 48 színben és több méretben elérhető Gmund Colors Matt borítékokkal is.
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt
A Gmund Colors Matt egy 48 színből álló, famentes mázolatlan kreatív papír választék, melyet 48 színből álló borítékválaszték is kiegészít. A matt felületű borítékok több méretben, öntapadós és szilikonos záródással bélésnyomás nélküli kivitelben érhetőek el. A Gmund Colors Matt borítékok a Gmund colors papírcsalád minden tagjával használhatóak. Mivel a 48 szín mindegyik más színnel harmonizál, a kombinációs lehetőségek száma szinte végtelen.
Gmund Colors Matt
Gmund Colors Matt
A Gmund Colors Matt egy 48 színből álló, famentes mázolatlan kreatív papír választék, mely 100-400g között érhető el (nem minden szín érhető el minden grammsúlyban). A választékot 48 színből álló borítékválaszték is kiegészíti. A Gmund Matt választék minden egyes színe tökéletesen harmonizál a másik 47 színnel így a létrehozható színkombinációk száma szinte végtelen. A papírcsalád további tagjai, a Gmund Colors felt, Gmund Colors Metallic és Gmund Colors transparent további lehetőségeket kínál kreatív projektjei megvalósításához. A Gmund Colors választék C02 semleges és rendelkezik a Cradle to Cradle Silver tanúsítással is.
Gmund Colors Metallic
Gmund Colors Metallic
Prémium borítékok, famentes, fehér és színes, metalizált felület, szilikonos záródású, bélésnyomás nélkül
Gmund Colors Metallic
Gmund Colors Metallic
Ez a kifinomultan csillogó felületű, már már háromdimenziós fényvisszaverő tulajdonságokkal felruházott papírcsalád része a Gmund Colors választéknak. Gondosan összeválogatott színpalettában készült, harmonizál a Gmund Colors kínálat többi elemével, így bizonyos árnyalatok matt, átlátszó és filc kivitelben is elérhetőek.
Gmund Colors Transparent
Gmund Colors Transparent
Kreatív papírok, famentes, áttetsző fehér & színes, matt felület, hozzáillő boríték
Gmund Colors Transparent
Gmund Colors Transparent
Prémium borítékok, famentes, áttetsző fehér & színes, matt felület, szilikonos záródású, bélésnyomás nélkül