Fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk a környezetünk és a fenntarthatóság mellett

A Papyrus Csoport mindig nagy hangsúlyt fektetett a környezetvédelemre. Ez abban is megnyilvánul, hogy az általunk kínált papírok zöme rendelkezik a legelterjedtebb környezetvédelmi tanúsítványokkal.
A Papyrus Hungária Zrt. 2009. május 13-án megkapta az FSC© minősítést, csatlakozva a Papyrus AB csoport szintű FSC© tanúsítványához, amivel jelentős lépést tett előre a környezettudatosság terén.
2011. év során a Papyrus Hungária Zrt. megszerezte a PEFC™ minősítést is. Így a két legelterjedtebb környezetvédelmi tanúsítvánnyal tudunk papírt ajánlani kedves partnereinknek.

Olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek a legjobban megfelelnek ügyfeleink igényeinek funkcionális, minőségi és fenntartható szempontok alapján. Termékkínálatunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleink számára a legjobb vásárlási lehetőségeket biztosítsuk. Ezenkívül szigorú környezeti szempontok és kritériumok alapján választunk beszállítókat és termékeket.

Legyen Ön is környezettudatos

Papyrus Hungária kínálatában 2009. májusától megjelentek az FSC tanúsított termékek, melyek köre folyamatosan bővül. Partnereink biztosak lehetnek abban, hogy ezek a termékcsoportok megfelelnek a fenti elvárásoknak és ezen termékek vásárlásával hozzájárulnak a föld erdőinek megóvásához, a fenntartható erdőgazdálkodás biztosításához.

Papyrus PEFC tanúsítvány 2023

:-(

It looks like the application is not working properly on this device. Please contact customer support with a screenshot of this message, so that we can help you.