G Print®
G Print®
Mázolt papírok, famentes, fehér, matt felület
Plotter Premium tekercsek
Plotter Premium tekercsek
Prémium minőségű tekercses inkjet papír, fehér, mázolatlan, matt felülettel, CAD-CAM alkalmazásokhoz. Vízbázisú inkjet nyomtatókhoz.
Plike®
Plike®
Mázolt, matt felületű kreatívpapír, mely tapintása egyedi és magávalragadó. A Plike név az angol műanyag szó rövidítésére utal (Plastic like) ami nagyon jól tükrözi a papír felületét. Különleges jellemzői közé tartozik a kiváló szitázhatóság, de ugyanúgy ajánljuk minden főbb nyomtatási eljáráshoz.
Color Copy
Color Copy
Prémium mázolatlan papírok, famentes, magas fehérségű, mázolatlan, simított felület
PICOFILM®
PICOFILM®
Szintetikus nyomathordozók, poliészter alapú, fehér, száraz toneres rendszerekhez, HPI rendszerekhez, nagyon tartós, víz-, tépés-, hő- és vegyszerálló
Multicopy
Multicopy
A Multicopy 45 éve egyet jelent a prémium, környezetbarát irodai papírral. Famentes, magas fehérségű, fenntartható erdőgazdálkozdásból származó alapanyagból készülő, alacsony CO2 kibocsátású, majdnem teljes egészében bioenergiával működő gyártás során előállított prémium irodai papír. A legjobb választás másolókhoz, lézer nyomtatókhoz és tintasugaras nyomtatókhoz. Minden lap vákumos technológiával pormentesített így garanátlan nem okoz elakadást vagy egyéb problémát a felhasználás során. A Color-Lok technológia garantája az élénk színmegjelenítést.
PlanoTransparent® pauszpapír A4-A3
PlanoTransparent® pauszpapír A4-A3
PlanoTransparent® pauszpapír A4-es és A3-as méretekben, irodai lézer nyomtatókba. Áttetsző matt fehér felület.
Dali boríték
Dali boríték
A Dali mindkét oldalán elegáns vonalas struktúrával filcprégelt, természetes tapintású kreatív borítékok. Szilikonos záródással bélésnyomás nélkül. Jó kiegészítői a Dali kreatívpapír termékcsaládnak.
Amber® Preprint
Amber® Preprint
PrePrint papírok, famentes, magas fehérségű, matt felület
MultiOffset®
MultiOffset®
Ofszet papírok, famentes, fehér, matt felület
SKY Premium®
SKY Premium®
Prémium irodia papírok, famentes, magas fehérségű, mázolatlan, matt felület, másolókhoz, lézer nyomtatókhoz és tintasugaras nyomtató
PlanoUniversal®
PlanoUniversal®
Standard irodai papír, famentes, fehér, másolókhoz, lézer nyomtatókhoz és tintasugaras nyomtató
Eska®duo white
Eska®duo white
Display karton, újrahasznasított, két oldalt fehér, simított felület
Multicolor Belvedere
Multicolor Belvedere
A Multicolor Belvedere egy hulladékbázisú karton (GT2), újrahasznosított alapanyagból. Háromszor mázolt elő- és pigmentált fehér hátoldallal. Alkalmas száraz élelmiszerek, hűtött élelmiszerek, fagyasztott élelmiszerek, gyümölcsök és zöldségek, gyógyszerek és kozmetikai termékek csomagolására.
Amber® Graphic
Amber® Graphic
Ofszet papírok, famentes, fehér, matt felület, magas merevség
Lux Cream® 2.0
Lux Cream® 2.0
Könyvpapírok, enyhén facsiszolatot tartalmaz, krém, matt pigmentált, magas volumentiás (2.0)
Biancoflash Master
Biancoflash Master
Ivory Board, famentes, fehér, simított felület
Dali
Dali
A Dali mindkét oldalán elegáns vonalas struktúrával filcprégelt, természetes tapintású kreatív papír. Sokoldalúan felhasználható, széles szín- és grammsúlyválasztéka alkalmassá teszi a legkülönfélébb grafikai projektekre, de jó merevségének köszönhetően csomagolások esetén is megállja a helyét. Meghívók, borítók, mappák, üdvözlő és névjegykártyák, csomagolások, étlapok, ruhacímkék stb. mind a lehetséges felhasználási lehetőségek közé tartoznak.
Akció
Pauszpapír A4-A3
Pauszpapír A4-A3
Mázolatlan papírok, famentes, áttetsző fehér, matt felület
MatisSet® Linen
MatisSet® Linen
Címkepapír, enyhén facsiszolatot tartalmaz, natúr fehér, mázolt, vonal-prégelt felület, vízálló
Borítékok és tasakok
Borítékok és tasakok
Standard üzleti borítékok és tasakok, fehér, matt felület, bélésnyomással vagy bélésnyomás nélkül, különféle záródással
Prisma
Prisma
A Prisma színes, klasszikus, egy oldalt filcprégelt kreatívpapír család, mely széles felhasználási lehetőségekkel bír. Alkalmas minden nyomtatási eljáráshoz, illetve dombornyomáshoz, lamináláshoz, stancoláshoz, bígeléshez vagy akár UV lakkozáshoz is.
Grafopak® Kraft
Grafopak® Kraft
A Grafopak Kraft egy hulladékbázisú, kraft hátoldalú karton (GT4), 60%-ban újrahasznasított, 30%-ban elsődleges rostból gyártott, háromszor mázolt fehér elő- és pigmentált barna kraft hátoldallal. A Grafopak Kraft a kraft hátoldalnak köszönhetően magas merevséggel rendelkezik, a többször mázolt előoldal pedig jó nyomtathatóságot biztosít. Alkalmas száraz, hűtött és fagyasztott élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök, italok, mosószerek stb csomagolására.
Shiro Alga Carta
Shiro Alga Carta
A Shiro Alga Carta mázolatlan, részben újrahasznosított kreatív papír, mely a velencei lagúnákból származó algát tartalmaz. Az algatartalomnak köszönhetően a papír felülete pettyes, izgalmas, természetes egyedi hatást kelt. Az algák kihalászása és ipari felhasználása nem csak egy érdekes felületű papírt eredményez, de jó hatással van a lagúna törékeny ökoszisztémájára is, melyet az algák túlzott mértékű elszaporodása nagy mértékben károsít. Az Alga Carta remek nyomtaási és feldolgozhatósági tulajdonságai alkalmassá teszik bármely grafikai vagy csomagolási felhasználásra. Az Alga Carta újrahasznosítható, biológiai úton lebomlik, és a Favini gyár saját vízerőművéből származó zöld energiát használnak fel a gyártása során. Az elkerülhetetlen C02 kibocsátást a gyártó egy kínai szélerőmű projekt támogatásával ellensúlyozza, így az Alga Carta választék karbonsemleges.
24 / 828 termékek